Νέα

Ξύλο στον προοδευτικούλη Στέλιο Μάινα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 596
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αφου βρε ζωαδι, αδυνατεις να καταλαβεις τα πιο βασικα κ κρινεις αποψεις κ ατομα κ με βαση τα πολιτικα πιστευω τους χωρις κανενα αλλο κριτηριο. αν ειναι δεξιος δικος μας, αν ειναι αριστερος στα σκουπιδια. μεχρι εκει φτανει η κριτικη σου ικανοτητα.
ε κ απλα το σχολιαζω. μην αυτοθαυμαζεσαι.
τι προτότυπο το "ζωάδι"!

δεν αυτοθαυμάζομαι!
απλά δεν γουστάρω παρτίδες μαζί σου.

όσο για τα κριτήριά μου ρώτα τον άναλ πόσες σελίδες συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα,παρά το ότι δεν είναι δεξιός.

πούλο τώρα! :birdman:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τι προτότυπο το "ζωάδι"!

δεν αυτοθαυμάζομαι!
απλά δεν γουστάρω παρτίδες μαζί σου.

όσο για τα κριτήριά μου ρώτα τον άναλ πόσες σελίδες συζητάμε ήρεμα και πολιτισμένα,παρά το ότι δεν είναι δεξιός.

πούλο τώρα! :birdman:

συζητατε ηρεμα γτ αδυνατεις να καταλαβεις τι σου λεει κ τον ρωτας διαρκως για επεξηγησεις :2funny:
κ ολα αυτα βεβαια επειδη ειπε οτι δεν ειναι ΟΥΤΕ αριστερος.
κ παραδοξως ουτε αυτος εβρισε. :|

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συζητατε ηρεμα γτ αδυνατεις να καταλαβεις τι σου λεει κ τον ρωτας διαρκως για επεξηγησεις :2funny:

Συνημμένα

• approved.png
    approved.png
    71,7 KB · Εμφανίσεις: 30

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εθελοντικη δραση οποτε το επιτρεπει ο χρονος μου, αν και θα ηθελα περισσοτερο προφανως, δεν στηριζω επιχειρησεις που εγνωσμενα εχουν γαμησει κοσμο και εχουν για τον πουτσο τιμολογιακες πολιτικες, φροντιζω να αγοραζω απο τοπικες αγορες και αρκετα αλλα πραγματα που εχουν να κανουν με την λειτουργια του σπιτιου, τις συναναστροφες με ανθρωπους αλλα και σχετικα διαφορετικου ειδους "συνεισφορες" οπως αιμοδοσια και τετοια.

Η μαλακια, ειναι οτι ολα αυτα, ειναι τα πιο απλα πραμγατα του κοσμου. Εδω μονο τα θεωρουμε καπως παρατραβηγμενα γιατι τα γουσταρουμε ολα ετοιμα και περιμενουμε απτον γαμιολη τον βουλευτη που παιρνει ποσα χιλιαρικα τον μηνα να κατσει να ασχοληθει.

Ειμαστε σαπιο εθνος δυστυχως.

δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.
βέβαια έχω τις ενστάσεις μου για το θέμα του εθελοντισμού και το πώς τον έχουν καταντήσει στην Ελλάδα....αν είσαι ψαγμένος βέβαια δεν υπάρχει καλύτερη ενασχόληση, χωρίς τον κίνδυνο να πιαστείς κώτσος από κάποιους αετονύχηδες.

και φυσικά όλο το χάλι της χώρας έχει σαν βάση του αυτό που περθγράφεις στο τέλος.Τον εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων σε κάποιο γραφείο πολιτικού, μπας και τους βολέψει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τον εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων σε κάποιο γραφείο πολιτικού, μπας και τους βολέψει.
Πράγμα που μεταφράζεται κατά James κ λοιπούς: μακριά από αριστερά κ ΠΑΣΟΚ βεβαίως-βεβαίως,ΖΗΤΩ η ''τίμια'' δεξιά...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.
βέβαια έχω τις ενστάσεις μου για το θέμα του εθελοντισμού και το πώς τον έχουν καταντήσει στην Ελλάδα....αν είσαι ψαγμένος βέβαια δεν υπάρχει καλύτερη ενασχόληση, χωρίς τον κίνδυνο να πιαστείς κώτσος από κάποιους αετονύχηδες.

και φυσικά όλο το χάλι της χώρας έχει σαν βάση του αυτό που περθγράφεις στο τέλος.Τον εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων σε κάποιο γραφείο πολιτικού, μπας και τους βολέψει.

Ολα αυτα χωρις να μετεχω σε καποια οργανωση η κατι τετοιο. Εγω και κατι φιλαρακια απλα.

Δεν τρελαθηκα, να κατσω στον ιδιο χωρο και να "οργανωθω" απο ελληνες καριοληδες.

Τα μεγαλυτερα μουνοπανα που περπατανε, ελληνες ειναι. Δυστυχως.

Αυτη ειναι η μαλακια φιλε στην Ελλαδα. Να βλεπεις να καιγονται σπιτια και οι ιδιοκτητες τους να ψηφιζουν τα ιδια στις επομενες εκλογες.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

βρε ούφο!
δε σε παίζει κανένας ε?
ούτε στη δουλειά, ούτε στο σχολέιο που ήσουν, ούτε στη γειτονιά,
.......ούτε και στο νετ?

και πρέπει να σε φάω στη μάπα ε?
ευτυχώς που σε λίγο πάω για ύπνο.
ελπίζω να μην μου φορτωθείς από δω και πέρα ε?
η αυτοεκτίμηση είναι κάτι που πρέπει να ψάξεις....
φιλικά. :-* :-*

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτη ειναι η μαλακια φιλε στην Ελλαδα. Να βλεπεις να καιγονται σπιτια και οι ιδιοκτητες τους να ψηφιζουν τα ιδια στις επομενες εκλογες.
Γιατί εξωτερικό τί διαφορετικό γίνεται;;;

Παντού 2 κόμματα αλλάζουνε3 στην εξουσία...

Δεν υπάρχουνε επιλογές κ έξοδοι αγαπητέ,ο δρόμος που δείχνεις δεν έχει περπατηθεί ποτέ...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πράγμα που μεταφράζεται κατά James κ λοιπούς: μακριά από αριστερά κ ΠΑΣΟΚ βεβαίως-βεβαίως,ΖΗΤΩ η ''τίμια'' δεξιά...

ρε μαλακομπούφλη!
εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε κανένα γραφείο πολιτικού.
ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι!

ούτε πια στην Ελλάδα!

άσε τις μεταφράσεις λοιπόν.
Ολα αυτα χωρις να μετεχω σε καποια οργανωση η κατι τετοιο. Εγω και κατι φιλαρακια απλα.

Δεν τρελαθηκα, να κατσω στον ιδιο χωρο και να "οργανωθω" απο ελληνες καριοληδες.

Τα μεγαλυτερα μουνοπανα που περπατανε, ελληνες ειναι. Δυστυχως.

τα μεγαλύτερα μουνόπανα είναι έλληνες λαμόγια-κολλητοί πολιτικών!

αυτοί έκλεψαν όλο το χρήμα!
αυτοί κινούν τα νήματα αλλά και τα πρόβατα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ρε μαλακομπούφλη!
εγώ δεν έχω πάει ποτέ σε κανένα γραφείο πολιτικού.
ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι!

ούτε πια στην Ελλάδα!

άσε τις μεταφράσεις λοιπόν.τα μεγαλύτερα μουνόπανα είναι έλληνες λαμόγια-κολητοί πολιτικών!

αυτοί έκλεψαν όλο το χρήμα!
αυτοί κινούν τα νήματα αλλά και τα πρόβατα.

Και οι πολιτες τα ιδια σκατα ειναι.

Βαλτους σε ενα ποστο που θα ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ η υπαρξη εξουσιας, και σε γαμησανε στο πρωτο λεπτο. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ.

Ειμαστε ασχημος λαος και δεν θελουμε να το παραδεχτουμε. Σκατοψυχος.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γιατί εξωτερικό τί διαφορετικό γίνεται;;;

Παντού 2 κόμματα αλλάζουνε3 στην εξουσία...

Δεν υπάρχουνε επιλογές κ έξοδοι αγαπητέ,ο δρόμος που δείχνεις δεν έχει περπατηθεί ποτέ...

Ξεκολλα ρε απο τα κομματα.

Υπαρχει κρατικη μηχανη στο εξωτερικο.

Εκει ειναι το θεμα.

Ακομα και στην Ιταλια που ειναι μπουρδελο, η κρατικη μηχανη δουλευει. Ειναι ξεχωριστη απο τα κομματα και τις κυβερνησεις. Πραγμα που δε θα συμβει ποτε εδω.

Μην τα μπλεκεις.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Εκει ειναι το θεμα.

Ακομα και στην Ιταλια που ειναι μπουρδελο, η κρατικη μηχανη δουλευει. Ειναι ξεχωριστη απο τα κομματα και τις κυβερνησεις. Πραγμα που δε θα συμβει ποτε εδω.

Μην τα μπλεκεις.

Βαλτους σε ενα ποστο που θα ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ η υπαρξη εξουσιας, και σε γαμησανε στο πρωτο λεπτο. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ.

Ρε ντάξει υπάρχει ένας κάποιος αξιόλογος σκελετός κ υποδομή αλλά ο κόσμος κ εκεί δεν είναι ευχαριστημένος κ τους ίδιους αλλάζει....

Παντού όποιος μπορεί πατάει τον άλλονα κτλ...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Εκει ειναι το θεμα.

Μην τα μπλεκεις.

ναι έτσι ακριβώς.
το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι όποιος κι αν κυβερνήσει θα τα βρει μπαστούνια με την κρατική μηχανή που είναι τελείως σάπια!
το να την κάνει να δουλέψει δεν είναι το απλούστερο πράγμα....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

δε συμφωνώ.
ο ίδιος λαός σε συνθήκες σωστής λειτουργίας της κρατικής μηχανής τα πάει καλά.
κι αν θέλεις κι ένα υποθετικό ερώτημα:πιστεύεις ότι αν ένας γερμανός γινόταν δημόσιος υπάλληλιος στο ΙΚΑ ή στην εφορία θα δούλευε σωστά?

δεν είναι θέμα DNA αλλά κυρίως πολιτικής βούλησης!
έτσι πιστεύω.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δε συμφωνώ.
ο ίδιος λαός σε συνθήκες σωστής λειτουργίας της κρατικής μηχανής τα πάει καλά.
κι αν θέλεις κι ένα υποθετικό ερώτημα:πιστεύεις ότι αν ένας γερμανός γινόταν δημόσιος υπάλληλιος στο ΙΚΑ ή στην εφορία θα δούλευε σωστά?

δεν είναι θέμα DNA αλλά κυρίως πολιτικής βούλησης!
έτσι πιστεύω.

Μην μπλεκεις παντου τα πολιτικα ρε.

Και βεβαια θα δουλευε σωστα. Γιατι θα εβλεπε οτι μακροπροθεσμα η συμπεριφορα του δεν οδηγει πουθενα. Δεν ωφελει δηλαδη να κανει μαλακιες, ισως τα βρει και πιο σκουρα μετα.

Αντιστοιχα, και ο Ελληνας δουλευει μαλακωδως γιατι βλεπει οτι υπαρχει ατιμωρησια οποτε μακροπροθεσμα στα αρχιδια του.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε ντάξει υπάρχει ένας κάποιος αξιόλογος σκελετός κ υποδομή αλλά ο κόσμος κ εκεί δεν είναι ευχαριστημένος κ τους ίδιους αλλάζει....

Παντού όποιος μπορεί πατάει τον άλλονα κτλ...
φιλαράκι να σου πω ένα πολύ απλό παράδειγμα καθημερινότητας που δείχνει το πώς λειτουργεί μια πολιτισμένη χώρα?
δίνεις μια πάγια εντολή για να πληρώσεις κάποιο λογαριασμό πχ.
κι ο άλλος σου παίρνει περισσότερα χρήματα (πχ ΔΕΗ) απ το λογαριασμό σου.
κάνεις αίτηση στην τράπεζα, αυτή σου επιστρέφει το ποσό που ζητάς και η ΔΕΗ πχδίνει εξηγήσεις στην τράπεζα.

άντε κάντο στην Ελλάδα....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
φιλαράκι να σου πω ένα πολύ απλό παράδειγμα καθημερινότητας που δείχνει το πώς λειτουργεί μια πολιτισμένη χώρα?
κάνεις αίτηση στην τράπεζα, αυτή σου επιστρέφει το ποσό που ζητάς και η ΔΕΗ πχδίνει εξηγήσεις στην τράπεζα.

To σύστημα ακόμα κ στις χώρες υπόδειγμα έχει βρεθεί σε κρίση...γιατί δεν έχει πτωχεύση η ΄χωρα;;;

Γιατί θα πέσουνε κ οι άλλοι...

Αυτό σημαίνει ότι τα αίτια είναι πιο βαθιά από το ρουσφέτι κ την απουσία κρατικού μηχανισμού Ελλάδα(το καπιταλιστικό σύστημα έχει από φύση πρόβλημα).

Καληνύχτα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Οσο υποστηριζεις λοιπον ατομα τα οποια υποστηριζουν με την σειρα τους αυτες τις πρακτικες αυτα θα συμβαινουν ;)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μην μπλεκεις παντου τα πολιτικα ρε.

Και βεβαια θα δουλευε σωστα. Γιατι θα εβλεπε οτι μακροπροθεσμα η συμπεριφορα του δεν οδηγει πουθενα. Δεν ωφελει δηλαδη να κανει μαλακιες, ισως τα βρει και πιο σκουρα μετα.

Αντιστοιχα, και ο Ελληνας δουλευει μαλακωδως γιατι βλεπει οτι υπαρχει ατιμωρησια οποτε μακροπροθεσμα στα αρχιδια του.
μάλλον δε με κατάλαβες!
όταν λέω πολιτική βούληση εννοώ ακριβώς αυτήν την ατιμωρησία και το μπάχαλο που συμβαίνει σε όλο το κράτος.
και επιμένω: δεν είναι θέμα του αν είναι ο άλλος ελληνας ή γερμανός ή κονκολέζος!
Η τάξη και η οργάνωση εμπνέει τον εργαζόμενο να δουλέψει σωστά.
είτε είναι δημόσιος υπάλληλος, είτε έμπορος είτε εκπαιδευτικός είτε οτιδήποτε!
αν ξέρει ότι όλα είναι μπάχαλο, και κανείς δεν τιμωρείται επειδή δεν δουλεύειε, δεν θα κάνει το μαλάκα!
αν ξέρει ότι το ΦΠΑ του πάει στις τσέπες των λαμογιών, θα προσπαθήσει να το γλιτώσει...κοκ

αν ο φόρος που πληρώνει όμως, αφενός φτιάχνει από δρόμους έως ποδηλατόδρομους και από σχολέια σωστά έως και νοσοκομεία
και αφετέρου, αν τον τσακώσουν θα τον γαμήσουν

ε τότε ναι.Δε θα κάνει και πολλές μαγκιές!
όπως δεν κάνει ο έλληνας της Αμερικής ή της Γερμανίας και Ολλανδίας.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οσο υποστηριζεις λοιπον ατομα τα οποια υποστηριζουν με την σειρα τους αυτες τις πρακτικες αυτα θα συμβαινουν ;)
δεν νομίζω ότι είναι "κακό" το να υποστηρίζει κάποια ιδεολογία, δεξιά ή αριστερή γενικά.
το κακό είπαμε είναι το να είσαι κομματόσκυλο και να είσαι δεμένος σε κάποιο γραφείο βουλευτή. :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom