pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βαρετός κ αναμενόμενος...πες του!!!παπαζολάκο!
έχεις και συ ένα μηνυματάκι απ το φιλαράκι μου το μέμο:
Βαρετός κ αναμενόμενος...πες του!!!παπαζολάκο!
έχεις και συ ένα μηνυματάκι απ το φιλαράκι μου το μέμο:
Γιατι εχεις δει κανενα κουμουνι/αριστερο/αναρχικο να ειναι ποτε μονος του ρε?
Τι μαλακιες λες και εσυ τωρα?
Αν καποιοι πανε εικοσι εικοσι και την πεφτουν ανανδρα και πισωπλατα ειναι τα μουνοπανα του αντιεξουσιαστικου χωρου.
Πουτανας γιοι απο κουνια.
Οι φασιστες ειναι αλλη ρατσα, αυτοι γαμηθηκανε μετεπειτα, απο αχρηστους πατεραδες και μαναδες.
Τα ιδια σκατα, αλλο χρωμα ομως.
Δεν θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο μαζι σου!!!!
και οι αναρχομαλακες και οι αριστεριστες και οι αντιεξουσιαστες διαφορετικα σπερματα απο τα ιδια αρχιδια ειναι
Αυτός γάμαγε τη μάνα σου ρε μουνόσκυλο και βγήκες τουρκόσποροςΣιγα μη στειλεις και τον Αλη πασα μωρη Ουρσουλα.
Σαλτα γαμησου ρε μουνοπανο πουτανας γιε.
Αυτός γάμαγε τη μάνα σου ρε μουνόσκυλο και βγήκες τουρκόσπορος
Αντε αυριο τα υπόλοιπα πουστριλίκια πόλυ σας τα χωσα σήμερα Ciaaaooooooo λούγκρες
Εχεις δικιο ρε φιλε μπορει να σε μπερδεψα αλλα γιατι θα πρεπει να ανηκω σε καποιον χωρο???? γιατι να ειμαι μαζα ή προβατο που θελει ταγους?ρε μαλάκες...με το μπαρδόν δηλ αλλά ......
εσείς τι σκατά είστε δηλ?
ρε μαλάκες...με το μπαρδόν δηλ αλλά ......
εσείς τι σκατά είστε δηλ?
Αυτός γάμαγε τη μάνα σου ρε μουνόσκυλο και βγήκες τουρκόσπορος
Αντε αυριο τα υπόλοιπα πουστριλίκια πόλυ σας τα χωσα σήμερα Ciaaaooooooo λούγκρες
εγώ συμφωνώ με το ποστ σου αλλά.....Ρε μαγκα υπαρχουν και τα ατομα που ειναι στη μεση.
Που δεν εχουν θεμα με τους μεταναστες αλλα δεν γουσταρουν και τοσο τραβηγμενα σκηνικα.
Μια ισορροπια ρε. Δεν ειναι ο μεταναστης ο εχθρος σου ρε μαλακα. Ξυπνα. Εσυ δεν θα πηγαινες ποτε οικοδομη, ουτε θα επαιρνες τον φιλο σου τον γιωργο τον νικο και τον πετρο να χτισετε το σπιτι σου στην εξοχη.
Καταλαβετε το ρε μαλακες, το γεγονος οτι δεν ανηκει καποιος σε εναν χωρο που μπορειτε με συμβατικα μεσα να προσδιορισετε δεν σημαινει οτι δεν ανηκει πουθενα. Σημαινει οτι το μυαλο του δεν εχει σαπισει και λειτουργει ακομα συμφωνα με αλλα κριτηρια που δεν βασιζονται σε φυλες, εθνη, εργατικα δικαιωματα και αρχιδια.
Ξυπνησε ρε ζωα.
εγώ συμφωνώ με το ποστ σου αλλά.....
τι σχέση έχει με την ερώτηση που σου έκανα ρεεεε?
ρε μαλάκα!Εχει ρε μαλακα.
Διαβασε λιγο, Ελληνας εισαι.
ρε μαλάκα!
στο προηγούμενο ποστ σου βρίζεις και δεξιούς
και αριστερούς
και αντιεξουσιαστές!
το μόνο που λες είναι ότι "το γεγονος οτι δεν ανηκει καποιος σε εναν χωρο που μπορειτε με συμβατικα μεσα να προσδιορισετε δεν σημαινει οτι δεν ανηκει πουθενα."
οκ
αλλά δεν είμαι καλός στους γρίφους.....
πορείς να βοηθήσεις μια και σε συμπάθησα?
άμα γουστάρεις βέβαια...να δω τι άλλο υπάρχει ρε αδερφέ.
Ρε φιλε.
Εγω συμφωνω με ΜΕΡΙΚΕΣ θεσεις του καρατζαφερη ( τον μισω θανασιμα βεβαια και αυτον και το συναφι του γιατι μπλεκουν το ελληνικο πνευμα με τη σαπιλα του χριστιανισμου ) αλλα και με μερικες θεσεις ακραιων αριστερων.
Πως να στο πω αλλιως για να το καταλαβεις.
Δεν γουσταρω να φυγουν ΟΛΟΙ οι μεταναστες, ουτε φυσικα να μεινουν και ολοι. Οσους μπορουμε και χρειαζομαστε για παραδειγμα. Οπως και σε αλλα θεματα, ο ενας λεει μαυρο, επειδη πρεπει να πει μαυρο, και ο αλλος ασπρο επειδη πρεπει να πει ασπρο.
Κανεις δεν καθεται να πει μια σωστη αποψη να γινει κατι σωστο στη σκατοχωρα αυτη.
Ολοι αγονται και φερονται και μαζι με αυτους και εσεις που τους υποστηριζετε, δεν το εχεις παρει πρεφα ακομα?
στον τζειμς μιλας καλε
Όποιος πολιτκός αποφασίσει να συνδιάσει αυτό που λες θα πάει μπροστά πιστεύω...Ρε φιλε.
Εγω συμφωνω με ΜΕΡΙΚΕΣ θεσεις του καρατζαφερη ( τον μισω θανασιμα βεβαια και αυτον και το συναφι του γιατι μπλεκουν το ελληνικο πνευμα με τη σαπιλα του χριστιανισμου ) αλλα και με μερικες θεσεις ακραιων αριστερων.
Δεν γουσταρω να φυγουν ΟΛΟΙ οι μεταναστες, ουτε φυσικα να μεινουν και ολοι. Οσους μπορουμε και χρειαζομαστε για παραδειγμα. Οπως και σε αλλα θεματα, ο ενας λεει μαυρο, επειδη πρεπει να πει μαυρο, και ο αλλος ασπρο επειδη πρεπει να πει ασπρο.
Κανεις δεν καθεται να πει μια σωστη αποψη να γινει κατι σωστο στη σκατοχωρα αυτη.
Ολοι αγονται και φερονται και μαζι με αυτους και εσεις που τους υποστηριζετε, δεν το εχεις παρει πρεφα ακομα?
Ρε φιλε.
ναι ρε
γι αυτά που λες για τους μετανάστες, στο είπα και πριν, συμφωνώ.
αυτό για το οποίο με μπέρδεψες είναι η πολιτική σου τοποθέτηση.
πριν είπες ότι ανήκεις κάπου που με τα συμβατικά μέσα δεν μπορεί κάποιος να αντιληφθεί.
λίγο βαρύγδουπο αλλά περιμένω κάτι αναλυτικότερο πάνω σ αυτό.
στο ποστ σου όμως αυτό, βλέπω ότι λες πως απλά συμφωνείς με μερικές θέσεις διαφόρων πολιτικών θέσεων....
με μπερδεύεις.