You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξύλο στον προοδευτικούλη Στέλιο Μάινα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 596
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Α ρε Μάινα......αυτά παθαίνεις που αποφάσισες να γίνεις αξύριστος.....
Και έπειτα....τόσο ανόητος είναι,που κυκλοφορεί χωρίς μπράβους,ολόκληρος ηθοποιός;;;;
Και έπειτα....τόσο ανόητος είναι,που κυκλοφορεί χωρίς μπράβους,ολόκληρος ηθοποιός;;;;
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Ξέρουν ποιον βαράνε αυτοί τύπε..σε κόβουν,σε ζυγίζουν και καταλαβαίνουν οτι είσαι γαμιάς μπουρδελιάρης οπότε πάνε παρακάτω να τσιμπήσουν κάνα φλώρο ποροοδευτικούλη ;)Βαρε να τα ακους αυτα εσυ..... που κυκλοφορας μονος σου τετοιες ωρες
Επισκέπτης
Ξέρουν ποιον βαράνε αυτοί τύπε..σε κόβουν,σε ζυγίζουν και καταλαβαίνουν οτι είσαι γαμιάς μπουρδελιάρης οπότε πάνε παρακάτω να τσιμπήσουν κάνα φλώρο ποροοδευτικούλη ;)
Εγώ που δεν είμαι πορδελιάρης,και έχω κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φορές μόνος μου,στην Αθήνα,πως και δε μου την έχει πέσει κανένας αλλοδαπός να με πλακώσει;
Επισκέπτης
Ἀπορεῖτε ἤ θλίβεσθε;Εγώ που δεν είμαι πορδελιάρης,και έχω κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φορές μόνος μου,στην Αθήνα,πως και δε μου την έχει πέσει κανένας αλλοδαπός να με πλακώσει;
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Παυλάρα δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά οταν λέμε Αθηνα δε λέμε Κολωνάκι-ΣύνταγμαΕγώ που δεν είμαι πορδελιάρης,και έχω κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φορές μόνος μου,στην Αθήνα,πως και δε μου την έχει πέσει κανένας αλλοδαπός να με πλακώσει;
Επισκέπτης
Ἀπορεῖτε ἤ θλίβεσθε;
Απορώ....δε γουστάρω να με βαράνε μετανάστες.......
Επισκέπτης
Παυλάρα δε ξέρω αν το κατάλαβες αλλά οταν λέμε Αθηνα δε λέμε Κολωνάκι-Σύνταγμα
Ομόνοια λέω και γω.....Ομόνοια έχω κυκλοφορήσει ουκ ολ΄γιες φορές μονάχος......
Επισκέπτης
Τον Μάϊνα δεν τον έχω για τοσο μαλάκα όσο κάτι άλλους "καλιτέχνες" και επειδή έχω φίλο που τον είχε δάσκαλο, μου έχει πει ότι είναι ωραίο άτομο γενικά....
Άλλοι είναι αυτοί που θέλουν ξύλο και πουτσα απο τα πάκια, αλλά βλέπεις εκείνοι το αποζητουν (ειδικά το 2ο) οπότε δε θα τους κακοπέσει....
Πάντως καλό με αφορμή τέτοια περιστατικά να ξυπνάνε και αυτοί που τους υποστηρίζουν αέρα πατέρα....
Άλλοι είναι αυτοί που θέλουν ξύλο και πουτσα απο τα πάκια, αλλά βλέπεις εκείνοι το αποζητουν (ειδικά το 2ο) οπότε δε θα τους κακοπέσει....
Πάντως καλό με αφορμή τέτοια περιστατικά να ξυπνάνε και αυτοί που τους υποστηρίζουν αέρα πατέρα....
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσυ τι ευχεσαι;;;Εγώ που δεν είμαι πορδελιάρης,και έχω κυκλοφορήσει ουκ ολίγες φορές μόνος μου,στην Αθήνα,πως και δε μου την έχει πέσει κανένας αλλοδαπός να με πλακώσει;
Επισκέπτης
εσενα σε φοβουνται ρε, αφου εισαι 1,80 88 κιλαΑπορώ....δε γουστάρω να με βαράνε μετανάστες.......
Επισκέπτης
Τον Μάϊνα δεν τον έχω για τοσο μαλάκα όσο κάτι άλλους "καλιτέχνες" και επειδή έχω φίλο που τον είχε δάσκαλο, μου έχει πει ότι είναι ωραίο άτομο γενικά....
Αλλά άσχημος........
http://[URL unfurl="true"]www.myworld.gr/assets/media/Top/picture%20prosopa/92003.jpg[/img[/URL]]
Σαν φιλόλογος μοιάζει.....παρά σαν ηθοποιός.... :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
[QUOTE="osooso, post: 2564555"]
εσενα σε φοβουνται ρε, αφου εισαι 1,80 88 κιλα
[/quote]
Και έχω ασχοληθεί και με πάλη..... :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Επισκέπτης
εσυ τι ευχεσαι;;;
Είπαμε....δε γουστάρω να τρώω ξύλο από μετανάστη
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αρα κατι αλλο να υποθεσω;;Είπαμε....δε γουστάρω να τρώω ξύλο από μετανάστη
Επισκέπτης
Αλλά άσχημος........
Σαν φιλόλογος μοιάζει.....παρά σαν ηθοποιός....
Αυτο είναι άλλο θέμα με το δικο του θρεντ
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Σαν φιλόλογος μοιάζει.....παρά σαν ηθοποιός
-----
χμμ---
Σαν Εβραίος μοιάζει.....παρά σαν ηθοποιός ;)
-----
χμμ---
Σαν Εβραίος μοιάζει.....παρά σαν ηθοποιός ;)
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Και έχω ασχοληθεί και με πάλη.....
MB C 200
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τωρα, το θεμα ρε μαγκες ειναι το ξυλο που εφαγε ο ..αλτρουιστης αλλοδαπων Μαινας η το οτι εχει γινει πλεον επικυνδυνο να κυκλοφορει καποιος απο εμας σε καποια μερη της Αθηνας???
Δηλαδη, ποσο μαλακοκεφαλος μπορει να ειναι καποιος που υποστηριζει ακομα και τωρα οτι ντε και καλα αυτη η χωρα πρεπει να γινει καταφυγιο του καθε βρωμιαρη!!!!
Η κατασταση πλεον αρχιζει και γινεται επικυνδυνα οριακη γιατι οταν ο Ελληνας δεν θα εχει πλεον να φαει ,πολυ δυσκολα θα ανεχεται πλεον και ολα αυτα τα σκατοκεφαλα αλλοδαπα μουνοπανα που κανουν οτι γουσταρουν ,χωρις να λογοδοτουν σε κανεναν!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!
Δηλαδη, ποσο μαλακοκεφαλος μπορει να ειναι καποιος που υποστηριζει ακομα και τωρα οτι ντε και καλα αυτη η χωρα πρεπει να γινει καταφυγιο του καθε βρωμιαρη!!!!
Η κατασταση πλεον αρχιζει και γινεται επικυνδυνα οριακη γιατι οταν ο Ελληνας δεν θα εχει πλεον να φαει ,πολυ δυσκολα θα ανεχεται πλεον και ολα αυτα τα σκατοκεφαλα αλλοδαπα μουνοπανα που κανουν οτι γουσταρουν ,χωρις να λογοδοτουν σε κανεναν!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!
marc_dutroux13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΜΕΛΑΤΑ
Επισκέπτης
χαχα αυτο ειναι Θεια δικη!
κοιταχτε τι δηλωνε 3 μερες πριν φαει τις μπουφλες του....
Ο Στέλιος Μάινας για τους 300 μετανάστες: «Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά» PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Φεβρουάριος 2011 22:50
Στέλιος Μάινας, ηθοποιός:
«Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά. Έχει μείνει ενεός και εμβρόντητος βλέποντας να χάνονται ένα ένα τα δικαιώματα που ο λαός μας με αίμα κατέκτησε.
Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά. Περιμένει να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός που σηκώνουν μέρα με τη μέρα οι γκρεμισμένες κατακτήσεις του.
Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά, στέκει και συλλογάται πριν άκριτα μιλήσει.
Αλλά τώρα που αυτές οι κοσμογονικές αλλαγές συμβαίνουν στο τόπο μας, τώρα που η φωτιά έφτασε και στο δικό μας σπίτι, τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.
Τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοήθησαν να ετοιμαστεί η Αθήνα των Ολυμπιακών, ποιους καταπλάκωσαν τα χώματα κι οι πέτρες απ το Μετρό μας, τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοηθούσαν ....
και βοηθούν στα χτήματά μας, ποιοι μαζεύουν τις ελιές μας, ποιοι ποτίζουν τις φράουλές μας, ποιοι μαζεύουν τα δίχτυα απ΄ τις τράτες και τα καΐκια μας, ποιοι φρόντιζαν και φροντίζουν τους ανήμπορους ηλικιωμένους μας, ποιοι καθαρίζουν τα σπίτια μας, τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε. Ποιοι έχτισαν τις οικοδομές μας με τρία ένσημα το μήνα.
Τώρα, σ’ αυτούς τους καιρούς της βαρβαρότητας είναι η ώρα να υπερασπιστούμε τη συλλογικότητα και τον πολιτισμό μας.
Ας μην κάνουμε εκπτώσεις στην ανθρωπιά που μας έχει απομείνει, ας σταθούμε αλληλέγγυοι σ αυτούς που η απεργία πείνας είναι το ύστατο όπλο για να ζήσουν με αξιοπρέπεια.»
ε ρε κατι πλακες που κανει η πουτανα η ζωη ωρες ωρες...
κοιταχτε τι δηλωνε 3 μερες πριν φαει τις μπουφλες του....
Ο Στέλιος Μάινας για τους 300 μετανάστες: «Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά» PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Φεβρουάριος 2011 22:50
Στέλιος Μάινας, ηθοποιός:
«Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά. Έχει μείνει ενεός και εμβρόντητος βλέποντας να χάνονται ένα ένα τα δικαιώματα που ο λαός μας με αίμα κατέκτησε.
Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά. Περιμένει να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός που σηκώνουν μέρα με τη μέρα οι γκρεμισμένες κατακτήσεις του.
Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά, στέκει και συλλογάται πριν άκριτα μιλήσει.
Αλλά τώρα που αυτές οι κοσμογονικές αλλαγές συμβαίνουν στο τόπο μας, τώρα που η φωτιά έφτασε και στο δικό μας σπίτι, τώρα είναι η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη μας.
Τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοήθησαν να ετοιμαστεί η Αθήνα των Ολυμπιακών, ποιους καταπλάκωσαν τα χώματα κι οι πέτρες απ το Μετρό μας, τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοηθούσαν ....
και βοηθούν στα χτήματά μας, ποιοι μαζεύουν τις ελιές μας, ποιοι ποτίζουν τις φράουλές μας, ποιοι μαζεύουν τα δίχτυα απ΄ τις τράτες και τα καΐκια μας, ποιοι φρόντιζαν και φροντίζουν τους ανήμπορους ηλικιωμένους μας, ποιοι καθαρίζουν τα σπίτια μας, τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε. Ποιοι έχτισαν τις οικοδομές μας με τρία ένσημα το μήνα.
Τώρα, σ’ αυτούς τους καιρούς της βαρβαρότητας είναι η ώρα να υπερασπιστούμε τη συλλογικότητα και τον πολιτισμό μας.
Ας μην κάνουμε εκπτώσεις στην ανθρωπιά που μας έχει απομείνει, ας σταθούμε αλληλέγγυοι σ αυτούς που η απεργία πείνας είναι το ύστατο όπλο για να ζήσουν με αξιοπρέπεια.»
ε ρε κατι πλακες που κανει η πουτανα η ζωη ωρες ωρες...