Νέα

Ξύλο στον πρεζόδρομο! Slavyanka Delicatessen vs BmwPower..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Γιατί δεν πάτε ρε μάγκες για καμμιά κοντρίτσα με τα BMX?
image_1340376470_26.jpg

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τι λες τωρα; Και σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο ρε φιλε. Ενταξει τον γαστρεντεριαση που το εστησε τον ξεραμε τι παρλαπιπας ειναι
Mετα απο δυο χρονια περιπου αποφασιζω να γραψω σ ενα θρεντ εκτος ενημερωσεων,και αυτο με κανει ασοβαρο
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος φιλε

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Mετα απο δυο χρονια περιπου αποφασιζω να γραψω σ ενα θρεντ εκτος ενημερωσεων,και αυτο με κανει ασοβαρο
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος φιλε
ειχες γραψει πριν απο δυο μηνες σε ενα δικο μου αθλητικο ;)

OP
OP
ο γαλαντομος γαλατας
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα προστατεψω εγω τον Μπεμπα, το υποσχέθηκα στην Ειρηνα άλλωστε. ο Slavyanka ειναι fighter και ο μπεμπας lover....

O κοτο-Σταμουλης ομως εχει βγαλει πολυ γλωσσα καιρος να κανουμε λιγο το μαλακα οταν ξαναναψουν τα αιματα, να δουμε πως θα τον σωσει το τζουντο απο τα χερια του slavyanka...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα προστατεψω εγω τον Μπεμπα, το υποσχέθηκα στην Ειρηνα άλλωστε. ο Slavyanka ειναι fighter και ο μπεμπας lover....

O κοτο-Σταμουλης ομως εχει βγαλει πολυ γλωσσα καιρος να κανουμε λιγο το μαλακα οταν ξαναναψουν τα αιματα, να δουμε πως θα τον σωσει το τζουντο απο τα χερια του slavyanka...
ανετα χαζε... μια πτωση να κανει κατω ο σλαβιανκα εχει σπασει το μισο του σωμα με τα κιλα που ειναι..

ποσα νοκ αουτ εχουν γινει στο MMA μονο απο κινησεις τζουντο? τραβα να δεις ...

ακους εκει τους χωρησες  :jerking: εγω τους χωρησα βλακα εσυ ετρωγες πιτσες απεναντι  :jerking: :jerking:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.170
Πόντοι
1.686
ανετα χαζε... μια πτωση να κανει κατω ο σλαβιανκα εχει σπασει το μισο του σωμα με τα κιλα που ειναι..

ποσα νοκ αουτ εχουν γινει στο MMA μονο απο κινησεις τζουντο? τραβα να δεις ...

ακους εκει τους χωρησες  :jerking: εγω τους χωρησα βλακα εσυ ετρωγες πιτσες απεναντι  :jerking: :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

αυτό το θρεντ ζέχνει κλωνίλα :shit:

Stories

Νέο!

Stories