aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Γαστρεντερίτιδα λέγεται…
Γιατί δεν πάτε ρε μάγκες για καμμιά κοντρίτσα με τα BMX?
χωρις τις βοηθητικεςΓιατί δεν πάτε ρε μάγκες για καμμιά κοντρίτσα με τα BMX?
χωρις τις βοηθητικες
Μωρέ για ασφάλεια, επειδή ξέρεις ο πεζόδρομος εκεί έχει και λακουβίτσες.χωρις τις βοηθητικες
τυπε ο μπεμπας δεν καταλαβαινει απο τέτοια...Μωρέ για ασφάλεια, επειδή ξέρεις ο πεζόδρομος εκεί έχει και λακουβίτσες.
Mετα απο δυο χρονια περιπου αποφασιζω να γραψω σ ενα θρεντ εκτος ενημερωσεων,και αυτο με κανει ασοβαροΤι λες τωρα; Και σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο ρε φιλε. Ενταξει τον γαστρεντεριαση που το εστησε τον ξεραμε τι παρλαπιπας ειναι
ειχες γραψει πριν απο δυο μηνες σε ενα δικο μου αθλητικο ;)Mετα απο δυο χρονια περιπου αποφασιζω να γραψω σ ενα θρεντ εκτος ενημερωσεων,και αυτο με κανει ασοβαρο
Νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος φιλε
ανετα χαζε... μια πτωση να κανει κατω ο σλαβιανκα εχει σπασει το μισο του σωμα με τα κιλα που ειναι..Θα προστατεψω εγω τον Μπεμπα, το υποσχέθηκα στην Ειρηνα άλλωστε. ο Slavyanka ειναι fighter και ο μπεμπας lover....
O κοτο-Σταμουλης ομως εχει βγαλει πολυ γλωσσα καιρος να κανουμε λιγο το μαλακα οταν ξαναναψουν τα αιματα, να δουμε πως θα τον σωσει το τζουντο απο τα χερια του slavyanka...
σημερα δειρτον εσυ για αλλαγηΣημερα στις 00:00 ΞΟΥΘΟΥ
οταν κανονισω τον σλαβιανκα σειρα σουTo "βλακα" κοτοσταμ θα το πληρωσεις με αιμα
ανετα χαζε... μια πτωση να κανει κατω ο σλαβιανκα εχει σπασει το μισο του σωμα με τα κιλα που ειναι..
ποσα νοκ αουτ εχουν γινει στο MMA μονο απο κινησεις τζουντο? τραβα να δεις ...
ακους εκει τους χωρησες εγω τους χωρησα βλακα εσυ ετρωγες πιτσες απεναντι
αιμα και σπερμα μανTo "βλακα" κοτοσταμ θα το πληρωσεις με αιμα