canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οταν λεω οτι ο μπεμας παιζει να επαθε καταγμα στο γναθο λες να μην επεσαν
στην πάνω η στην κάτω ?
δεν μπορεις θα σε ριξω κατω
στην κατω απο μπουνιδιστην πάνω η στην κάτω ?
παιζει να εχουμε και τριτο ραντεβου.. ο μπεμας ειναι μνησικακος δεν θα το αφησει ετσιτο λέω γιατί δεν περίμενα να το τραβήξουν τόσο ρε μαλάκα
θελει να δει φωτογραφικό υλικο ο κοσμακηςπαιζει να εχουμε και τριτο ραντεβου.. ο μπεμας ειναι μνησικακος δεν θα το αφησει ετσι
στην κατω απο μπουνιδι
θα προσπαθησουμε, απλα ο δελικατεσεν δεν θελει,εδω πηγε να χτυπησει εμενα που απλα πηγα να τους κανω να σταματησουν οποιος τραβαγε με τα νευρα που ειχε σημερα θα της ετρωγε διπλα απο τον μπεμαθελει να δει φωτογραφικό υλικο ο κοσμακης
καλα θα τους εκανε ρε τυπε τα βρωμοπαιδααν ήταν τύπε τώρα ο βασιλιάς, θα τους είχε κλείσει όλους μέσα για τεντιμποισμό και μετά θα τους κούρευε με την ψυλή...
εσπρωξες καμμια σταμουλη ;θα προσπαθησουμε, απλα ο δελικατεσεν δεν θελει,εδω πηγε να χτυπησει εμενα που απλα πηγα να τους κανω να σταματησουν οποιος τραβαγε με τα νευρα που ειχε σημερα θα της ετρωγε διπλα απο τον μπεμα
καλα θα τους εκανε ρε τυπε τα βρωμοπαιδα
ο δελικατεσεν φταει για ολα..έτσι..
αμέρικαν μπαρ το κάνανε πλέον :S
ο δελικατεσεν φταει για ολα..
καλως τον, ελα την επομενη φορα να κανεις της μαζορετα του ντελικατεσενo κοτοσταμουλης ηταν τοσο χεσμενος που ειδε τη δυναμη του ντελικατεσσεν και την ορμη με την οποια καταχεριασε τον μπεμπα που ενω ηταν υπευθυνος να αποθανατησει το σκηνικο με το κινητο του, μολις εφαγε μια σπρωξια και τον κοιταξε με το ματι γυρισμενο ο σλαβιανκα, κρυφτηκε στη γωνια... γιαυτο δεν υπαρχει υλικο. Ο μπεμπας ψιθυριζεται στην πιατσα πως εκτος απο καταγμα στη γναθο εχει παθει διασειση, αμνησια, του εχει σπασει η μυτη και το ζυγωματικο και εχει χασει ολα τα μπροστινα δοντια του
οφειλουμε παντως να αναγνωρισουμε τα κοτσια του :- ηταν αυτοκτονια αυτο που εκανε και το ηξερε αλλα ηθελε να τιμησει το λογο του και του αξιζουν συγχαρητηρια...
ma' boy slavyanka δε χρειαζεται μαζορετες, ισα ισα που απο την αρχη προειδοποιουσα για την υπερβολικη δυναμη του και τον τροποπου γυριζει το ματι του οταν νευριαζει και μετατρεπεται σε θανασιμη μηχανη για οποιον βρεθει σε ακτινα 3 μετρων ;)καλως τον, ελα την επομενη φορα να κανεις της μαζορετα του ντελικατεσεν
θα παω... της φαω δεν της φαω, θα καθαρισω μια και καλη το ονομα μου,εξαλου εδω εχουν φαει ξυλο πρωταθλητες και πρωταθλητες ας φαω και εγω..ma' boy slavyanka δε χρειαζεται μαζορετες, ισα ισα που απο την αρχη προειδοποιουσα για την υπερβολικη δυναμη του και τον τροποπου γυριζει το ματι του οταν νευριαζει και μετατρεπεται σε θανασιμη μηχανη για οποιον βρεθει σε ακτινα 3 μετρων ;)
αλλα ο μπεμπας πηγε στο ραντεβου σταμουλη....εσυ??
θα παω... της φαω δεν της φαω, θα καθαρισω μια και καλη το ονομα μου,εξαλου εδω εχουν φαει ξυλο πρωταθλητες και πρωταθλητες ας φαω και εγω..