apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Περα απο τις πιρφοριες το σκηνικό επαναλήφθηκε σημερα παρουσια και του stam90 που ηταν δύσπιστος ο οποιος εφαγε μερικες ξοφαλτσες απι τον τρελαμενο slavianka
εσυ μην κανεις χαρες θα ρθει και σενα η ωρα σου μ ετα τον δελικατεσεν
δεν παιζει να εχεις μαζεψει περισσοτερες μαπες στην ζωη του ο μπεμας..
εσυ μην κανεις χαρες θα ρθει και σενα η ωρα σου μ ετα τον δελικατεσεν
σιγα τον αγριο.. βρηκε τον μπεμα που ειναι πετσι και κοκαλο και τον εδειρε..Θα τα βάλεις με τον slavyanka ;
καλή τύχη σταματάκι
σιγα τον αγριο.. βρηκε τον μπεμα που ειναι πετσι και κοκαλο και τον εδειρε..
εγω ειμαι 110 κιλα φιλαρακι μυικα... εγω δεν καταλαβαινω απο σιδερα οχι απο γαργαλιτες μπουνιες του σλαβιανκα..
1.83με τι ύψος όμως ;
και τώρα κάτι σοβαρό.πως στον πούτσο βρέθηκες εσύ εκεί
jesus is my savior τυπε αυτην την μπλουζα θα φοραω οταν θα αντιμετπισω τον δελικατεσενσταμουλη σε θαυμαζω εισαι παιδι της εκκλησιας
1.83
εγω εστειλα πμ στον σεβαλιε εαν ειναι ολα αυτα πραγματικα γιατι δεν τα πιστευα και ο ιδιος οτι κοτζαμ μαντραχαλοι τσακωνονται για πουτανες..
πηγα εκει, σε μια γωνια στην ιασωνος λογομαχουσαν, ε χωθηκα και αρχησε να με σπρωχνει.. οταν τελειωσουν τους γυρους με τον μπεμα θα αναμετρηθει μαζι μου..
αλλα οταν μιλαμε για ραντεβου θανατου με το ονομα, κατω στην ξουθου 2 η ωρα τα μεσανυχτα χωρις κανεναν γυρω μας...
απλα μπορει να ειναι καποιος για να τραβαει βιντεο η φωτο , αυτην την φορα με αποδειξη.. ;)
με τι ύψος όμως ;
και τώρα κάτι σοβαρό.πως στον πούτσο βρέθηκες εσύ εκεί
ειναι κακο να σε αποκαλουν κοτοσταμουλη κατι πρεπει να κανειςjesus is my savior τυπε αυτην την μπλουζα θα φοραω οταν θα αντιμετπισω τον δελικατεσεν
πρεπει επιτελους να καθαρισει το ονομα μου στην πιατσα....
οχι δεν ειμαι μπουλης κτηνος ειμαι ;) ρωτα και τον δελικατεσεναποκλείεται με 1.83 ύψος και 110 κιλά να μην είσαι μπούλης
ίδιο ύψος με σένα έχω πάνω κάτω και είμαι πολύ λιγότερα κιλά
και το σώμα μου δεν το λές μη μυώδες
παίχτηκε όντως χοντρό ξυλίκι ρε ;
οχι δεν ειμαι μπουλης κτηνος ειμαι ;) ρωτα και τον δελικατεσεν
θες να ρθεις να δεις? μην της φας και εσυ ομως..
δεν μπορεις θα σε ριξω κατωρε μπούλη 2-3 μάπες θέλω να σου ρίξω
δεν θα σε σαπίσω σαν τον slavyanka που θα σε κάνει ασήκωτο
δεν μου είπες όμως , παίχτηκαν δυνατά μπουκέτα ;
στη γναθο ρε σταμουληδεν μπορεις θα σε ριξω κατω
οταν λεω οτι ο μπεμας παιζει να επαθε καταγμα στο γναθο λες να μην επεσαν