nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.301
- Πόντοι
- 506
Αστο δεν ξερεις απο παλη ,Μολις περιγραψατε τον HULK
Τι πινετε ?
Αστο δεν ξερεις απο παλη ,Μολις περιγραψατε τον HULK
Τι πινετε ?
delicatessen Εγω δεν σε φοβαμαι εχω δει το KARATE KID 3 ΦΟΡΕΣ....
ξερει απο κονταρια ομωςΑστο δεν ξερεις απο παλη ,
αρχιδια εχει τυπε
δοντια δεν εχει
αρχιδια εχει τυπε
δοντια δεν εχει
Δεν φοβαμαι τυπε,θα χρησιμοποιησω το chi μου οπως ο sifou ALEXIOY..Αν θες να το ξαναδεις καλυτερα μην τον ζοριζεις και πολυ
την φωτο δεν την ειδες τυπε?
θα ανεβαζα και φωτο με το πανω μερος της μουτσουνας του μπεμπα αλλα δεν θελει να φανει το προσωπο του
τι να φανει δηλαδη
ενα πρησμενο πραγμα θα δειτε :S
Απολυτε??Σε αμφισβητουνε!! :SΧαχα αφού είναι fake ρε τύπε η φωτογραφία.
:-Χαχα αφού είναι fake ρε τύπε η φωτογραφία.
ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ τυπε.μην στεναχωριεσαι.
για οσους δεν πιστευουν οτι επεσε ξυλικιΜινι ενημερωση από φωκαιας
27α η ειρηνη του μπεμπα..Η κοπελα με ρωτησε γεματη αγωνια,ποια είναι η κατασταση της υγειας του μπεμπα και αν νοσηλευεται σε καποιο θεραπευτηριο μετα τη δευτερη συμπλοκη που ειχε με τον delicatessen,προκειμενου να τον επισκεφτει..
για οσους δεν πιστευουν οτι επεσε ξυλικι
για οσους δεν πιστευουν οτι επεσε ξυλικι
για αυτες τις συμπαθειες επεσε το ξυλο εξ αρχης τυπεεχει και τις συμπαθειες του ο Μπεμπας
τυπε η ωμη δυναμη του σλαβι δεν σταματιεταιΤης πουτανας εγινε χθες στην Πρεζοπιατσα.. Να σας πω την αληθεια δεν ειχα σκοπο να παιξω ξυλο αλλα να μιλησουμε σαν ανθρωποι να λυθει η παρεξηγηση. Δυστυχως ο Σλαβιανκα ηταν σεληνιασμενος, σκαει απ την Κεραμεικου και ορμησε κατευθειαν πανω μου χωρις να προλαβω να αντιδρασω και αρχισε να με βαραει αλυπητα.. Αποτελεσμα 3 σπασμενα δοντια, σπασμενη μυτη σακατεμμενη μουρη και ενα ελαφρι καταγμα στο δεξι μου χερι..
Για μενα το θεμα θεωρηται ληξαν δεν ξαναασχολουμαι.
Ευχαριστω πολυ τον Σταμ90 που ηρθε να μας χωρησει και με γλιτωσε απ τα χειροτερα.. Μαζεψε και εκεινος 2-3 ξεγυρισμενα μπουνιδια :S
Ευχαριστω πολυτον Σταμ90TOYΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ που ηρθαν να μας χωρησουν και με γλιτωσαν απ τα χειροτερα..
Ολα σταματιουνται με τα καταλληλα μεσατυπε η ωμη δυναμη του σλαβι δεν σταματιεται
Της πουτανας εγινε χθες στην Πρεζοπιατσα.. Να σας πω την αληθεια δεν ειχα σκοπο να παιξω ξυλο αλλα να μιλησουμε σαν ανθρωποι να λυθει η παρεξηγηση. Δυστυχως ο Σλαβιανκα ηταν σεληνιασμενος, σκαει απ την Κεραμεικου και ορμησε κατευθειαν πανω μου χωρις να προλαβω να αντιδρασω και αρχισε να με βαραει αλυπητα.. Αποτελεσμα 3 σπασμενα δοντια, σπασμενη μυτη σακατεμμενη μουρη και ενα ελαφρι καταγμα στο δεξι μου χερι..
Για μενα το θεμα θεωρηται ληξαν δεν ξαναασχολουμαι.
Ευχαριστω πολυ τον Σταμ90 που ηρθε να μας χωρησει και με γλιτωσε απ τα χειροτερα.. Μαζεψε και εκεινος 2-3 ξεγυρισμενα μπουνιδια :S