Νέα

Ξύλο στον πρεζόδρομο! Slavyanka Delicatessen vs BmwPower..

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.133
Πόντοι
12.756
αρχιδια εχει τυπε
δοντια δεν εχει :tooth:

Αν βρει και ενα καλο οδοντιατρο θα κανονιζει καθε μερα ραντεβου θανατου , δεν μπορει καποια στιγμη θα τον πετυχει κουρασμενο και θα τον γονατισει

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
την φωτο δεν την ειδες τυπε?
θα ανεβαζα και φωτο με το πανω μερος της μουτσουνας του μπεμπα αλλα δεν θελει να φανει το προσωπο του
τι να φανει δηλαδη
ενα πρησμενο πραγμα θα δειτε :S

Χαχα αφού είναι fake ρε τύπε η φωτογραφία.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μινι ενημερωση από φωκαιας

27α η ειρηνη του μπεμπα..Η κοπελα με ρωτησε γεματη  αγωνια,ποια είναι η κατασταση της υγειας του μπεμπα και αν  νοσηλευεται σε καποιο θεραπευτηριο μετα τη δευτερη συμπλοκη που ειχε με τον delicatessen,προκειμενου να τον επισκεφτει..
για οσους δεν πιστευουν οτι επεσε ξυλικι

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Της πουτανας εγινε χθες στην Πρεζοπιατσα.. Να σας πω την αληθεια δεν ειχα σκοπο να παιξω ξυλο αλλα να μιλησουμε σαν ανθρωποι να λυθει η παρεξηγηση. Δυστυχως ο Σλαβιανκα ηταν σεληνιασμενος, σκαει απ την Κεραμεικου και ορμησε κατευθειαν πανω μου χωρις να προλαβω να αντιδρασω και αρχισε να με βαραει αλυπητα.. Αποτελεσμα 3 σπασμενα δοντια, σπασμενη μυτη σακατεμμενη μουρη και ενα ελαφρι καταγμα στο δεξι μου χερι..
Για μενα το θεμα θεωρηται ληξαν δεν ξαναασχολουμαι.

Ευχαριστω πολυ τον Σταμ90 που ηρθε να μας χωρησει και με γλιτωσε απ τα χειροτερα.. Μαζεψε και εκεινος 2-3 ξεγυρισμενα μπουνιδια  :S
τυπε η ωμη δυναμη του σλαβι δεν σταματιεται

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.133
Πόντοι
12.756
Της πουτανας εγινε χθες στην Πρεζοπιατσα.. Να σας πω την αληθεια δεν ειχα σκοπο να παιξω ξυλο αλλα να μιλησουμε σαν ανθρωποι να λυθει η παρεξηγηση. Δυστυχως ο Σλαβιανκα ηταν σεληνιασμενος, σκαει απ την Κεραμεικου και ορμησε κατευθειαν πανω μου χωρις να προλαβω να αντιδρασω και αρχισε να με βαραει αλυπητα.. Αποτελεσμα 3 σπασμενα δοντια, σπασμενη μυτη σακατεμμενη μουρη και ενα ελαφρι καταγμα στο δεξι μου χερι..
Για μενα το θεμα θεωρηται ληξαν δεν ξαναασχολουμαι.

Ευχαριστω πολυ τον Σταμ90 που ηρθε να μας χωρησει και με γλιτωσε απ τα χειροτερα.. Μαζεψε και εκεινος 2-3 ξεγυρισμενα μπουνιδια  :S

Περαστικα ρε Μπεμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom