XRISTINAxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 1.260
που θα ξενυχτησετε αποψε μωρακια ?? ;)
που θα ξενυχτησετε αποψε μωρακια ?? ;)
έλα για πες...που θα ξενυχτησετε αποψε μωρακια ?? ;)
εσυ πρεπει να μου πεις που εισαι ατακτο αγορι ! :-*έλα για πες...
αυτο παει να πει μωρακι οτι εχεις ζητηση..αυτο εννοω θα τα πουμε παλι πολυ συντομα και θελω πισω συστημα..δεν αντεχω αλλο..χαχαχαχαΕδω ειμαι μωρακι!!! Δεν χάνομαι !!!
Απο hotel σε hotel :-*
καλησπερα μωρακι !! :-*καλησπερα κουκλα
καλησπερα μωρακι !! :-*
σου εδωσε,Χ,χωρις να στο αιτιολογισει?....Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά η προσωπική μου εμπειρία με τη συγκεκριμένη τύπισα είναι εντελώς αρνητική.
Μέχρις στιγμής μου ακύρωσε δυο ραντεβού που είχα κλείσει, χωρίς λόγο και αιτία, ενώ την τρίτη φορά που προσπάθησα δεν μου έκανε καν την τιμή να απαντήσει στα μηνύματα μου όπου ρωτούσα αν ήταν διαθέσιμη.
Μάλλον δεν με βρίσκει αρκετά όμορφο.
εμένα ειναι η ακριβώς αντιθετη. Για επαγγελματικούς λόγους της ακύρωσα 2 ραντεβού τελευταία στίγμη και η κοπέλα ήταν ευγενέστατη.Δεν ξέρω για σας παιδιά αλλά η προσωπική μου εμπειρία με τη συγκεκριμένη τύπισα είναι εντελώς αρνητική.
Μέχρις στιγμής μου ακύρωσε δυο ραντεβού που είχα κλείσει, χωρίς λόγο και αιτία, ενώ την τρίτη φορά που προσπάθησα δεν μου έκανε καν την τιμή να απαντήσει στα μηνύματα μου όπου ρωτούσα αν ήταν διαθέσιμη.
Μάλλον δεν με βρίσκει αρκετά όμορφο.
εμένα ειναι η ακριβώς αντιθετη. Για επαγγελματικούς λόγους της ακύρωσα 2 ραντεβού τελευταία στίγμη και η κοπέλα ήταν ευγενέστατη.
ειδικά τη δεύτερη φορά είχα παρει και δωμάτιο και περιμενα οτι θα μου τα χωσει αλλά ήταν κυρια και γι αυτο θα κλείσω ραντεβού μαζι τηςς μονο αν δεν παίζει για κανένα λόγο να ακυρωθεί
:S ...ναπολεων,τι θες να πεις?ειδικά τη δεύτερη φορά είχα παρει και δωμάτιο και περιμενα οτι θα μου τα χωσει αλλά ήταν κυρια και γι αυτο θα κλείσω ραντεβού μαζι τηςς μονο αν δεν παίζει για κανένα λόγο να ακυρωθεί
μωρε εμενα απαντησε αλλα για αλλο λογο,οχι για ραντεβου.αχαχαχαχ..πλακα κανω...Ακριβώς. Την ρώτησα τι συνέβη και τις δύο φορές αλλά όσο απάντησε σε σένα άλλο τόσο απάντησε σε μένα.
κατανοω τον εκνευρισμο σου,στο κομματι,της μη απαντησης απο μερους της.απο την αλλη,η καθε κοπελα,οπως εχουμε αναφερει και παλιοτερα,εχει καποια στανταρ,που θελει να δουλεψει.να θυμασαι οτι οπως σεβονται αυτες,τα δικα μας,ακυρα σε ραντεβου,που δεν ειναι και λιγα,ετσι και μεις πρεπει να σεβομαστε τα δικα τους.αλλωστε δεν εγινε τιποτα.παμε παρακατω.Τίποτα να μην πεις φίλτατε.
Άλλος, ή μάλλον άλλη, οφείλει να μιλήσει αλλά μάλλον έχει βρει αρκετούς αγαπούληδες και προφανώς δε χρειάζεται έναν ακόμη.
οτι θα κλείσω μαζι της αν καταφέρω να διασφαλισω οτι δε θα με πάρουν τηλέφωνο απο τη δουλειά και θα πρέπει να φυγω. Η κοπέλα θα νομίζει οτι την δουλευω