TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ωπα νατα τα καλα στο πνευμα τον ημερων το χριστινακιεχω την καλυτερη λυση!
θα μας παρεις και τις δυο μαζι παρτουζα ;)
ωπα νατα τα καλα στο πνευμα τον ημερων το χριστινακιεχω την καλυτερη λυση!
Οκ έκανα λάθος και ζήτησα συγνώμη Όσο για το σπαμ γελιεσε.Α και για να μη σε βάζω σε κόπο θα διαγράφω μόνος μου.Τελικα μια κλίκα είσται που προωθείται ότι σας συμφέρει.Μαλακια μου που έγινα μέλος.Ευτυχως για λίγοοπως ΚΑΙ ΕΣΥ,κοψε το σπαμ.αφου δεν την ξερεις την βανεσα blonde,τοτε γιατι ποσταρεις...?
Οκ έκανα λάθος και ζήτησα συγνώμη Όσο για το σπαμ γελιεσε.Α και για να μη σε βάζω σε κόπο θα διαγράφω μόνος μου.Τελικα μια κλίκα είσται που προωθείται ότι σας συμφέρει.Μαλακια μου που έγινα μέλος.Ευτυχως για λίγο
αυτά λες και μάς κάνεις τούρμπο μωρόεχω την καλυτερη λυση!
καλως την κουκλα σε αλλο νημα ολο το απογευμα την καλη σου την κουβεντα ειχαμε ;)καλησπερα στα αγορια μου :-*
Α μαλιστα !!! τι λεγατε για μενα!καλως την κουκλα σε αλλο νημα ολο το απογευμα την καλη σου την κουβεντα ειχαμε ;)
Όλα τα σφάζεις όλα τα μαχαιρώνεις...Α μαλιστα !!! τι λεγατε για μενα!
Καλησπερα και σε σενα...καλησπερα.
Επιλογες εεεε ? Μια τελειωμενη και μια φουσκωμενηΚαλησπερα σε όλη την παρέα! Τη Χριστίνα δεν την έχω δοκιμάσει για να πω την αλήθεια. Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την Βανέσσα -blonde 44 για τους παλιούς που τη θυμούνται. Ποια από τις δυο προτείνετε και γιατί ;
Εισαι λιγο αδικος...Επιλογες εεεε ? Μια τελειωμενη και μια φουσκωμενη
λιγο ....Εισαι λιγο αδικος...
καλησπερα μωρακι :-*καλησπέρα χριστινα
long dates 4-5 ωρες για ποτακι και συνεχεια μετα θελει πολλες μέρες πριν να το κανονισουμε?
αν δεν σου κανει κοπο,γραψε και δυο λογια,στην καρτελα κριτικων...Δυναμη η τυπισσα..Χαριτωμενη,περιποιημενη,ωραια ποδια κ πολυ ευχαριστη στη κουβεντα..Η ατακα της -θελω με αυτα που θα σου κανω να το παιζεις για μενα με εφτιαξε...κ δικαιωθηκε τις επομενες μερες στο επακρο ;)
ok thanksκαλησπερα μωρακι :-*
2 μερες νωριτερα!