XRISTINAxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 1.260
καλησπερα μωρο μουτι ωρα κανεις τα ραντεβου σου;;
εχω στειλει sms και περιμενω
ποτε εστειλες ??
καλησπερα μωρο μουτι ωρα κανεις τα ραντεβου σου;;
εχω στειλει sms και περιμενω
καλησπερα μωρο μου
ποτε εστειλες ??
[/quote
οκ μου απαντησες!!ευχαριστω!
Καλησπερα Χριστιναρα! Το σας αντικατεστησε το με το μωρακια κλπ. Δηλαδη καλησπερα τρελομωρα μου η ζουζουνια μου κλπ τι μου κανετε; ειναι πιο επαγγελματικο με πιανεις τρελοζουζουνα μου .Τι να κανουμε απο σημερα νηστεια και ακονισμα της σουβλαςκαλησπερα σας
τι μου κανετε
Καλησπερα Χριστιναρα! Το σας αντικατεστησε το με το μωρακια κλπ. Δηλαδη καλησπερα τρελομωρα μου η ζουζουνια μου κλπ τι μου κανετε; ειναι πιο επαγγελματικο με πιανεις τρελοζουζουνα μου .Τι να κανουμε απο σημερα νηστεια και ακονισμα της σουβλας
πολυ Αννα110 διαβαζεις τυπε
Καλο σουβλισμα λοιπον ;)Καλησπερα Χριστιναρα! Το σας αντικατεστησε το με το μωρακια κλπ. Δηλαδη καλησπερα τρελομωρα μου η ζουζουνια μου κλπ τι μου κανετε; ειναι πιο επαγγελματικο με πιανεις τρελοζουζουνα μου .Τι να κανουμε απο σημερα νηστεια και ακονισμα της σουβλας
To σουβλισμα μαζι θα το κανουμε μωρο ,κατσε να μου σκασει ενα επιδομα που περιμενω και θα γινει πασχαλιατικο πανηγυρι .Ολα εσυ θα μου τα φας επιδοματα παπλωματα τα παντα ολα
Το επομενο δικο σου
ειναι ντροπαλά αγόρια τύπεΡε κωλοπαιδα θελετε το χριστινακι ολοι για παρτυ σας??σημερα ηθελα ραντεβου αλλα ητανε κλεισμενη..ενας φιλος απο εδω δε μπορει να γραψει κριτικη πλυν του apoc???αυριο ομως λογικα θα γινει η μαχη και θα ενημερωσω εγω...αντε να δουμε..
ναι ρε συ πως δε το χα σκεφτει και μου ξεφυγε..αυτο ειναι..χαχαχαχαειναι ντροπαλά αγόρια τύπε
εσυ νωρις για υπνο σημερα για να εισαι ξεκουραστοςΡε κωλοπαιδα θελετε το χριστινακι ολοι για παρτυ σας??σημερα ηθελα ραντεβου αλλα ητανε κλεισμενη..ενας φιλος απο εδω δε μπορει να γραψει κριτικη πλυν του apoc???αυριο ομως λογικα θα γινει η μαχη και θα ενημερωσω εγω...αντε να δουμε..
χαχαχα οκ μωρακι..εσυ μαλλον πρπει να πας νωρις σημερα γ νανι..θα δεις αυριο περιμενω....μα καλα ολοι τοσο χαλια περασανε μαζι σου και δεν γραφει κανεις τιποτα???χαχα..η εισαι τοσο καυλα τελικα και κοκκαλοσανε ολοι???εσυ νωρις για υπνο σημερα για να εισαι ξεκουραστος
Σταυρο εγραψα για το κοριτσι δυο πραγματα στην πισω σελιδα τα σπαει με λιγα λογια,απο θεμα εμφανισης ειναι θεμα γουστουχαχαχα οκ μωρακι..εσυ μαλλον πρπει να πας νωρις σημερα γ νανι..θα δεις αυριο περιμενω....μα καλα ολοι τοσο χαλια περασανε μαζι σου και δεν γραφει κανεις τιποτα???χαχα..η εισαι τοσο καυλα τελικα και κοκκαλοσανε ολοι???
θα βρεθω αυριο και θα ενημερωσω παιδια..φαινεται υπερτουμπανο μαγκεςΣταυρο εγραψα για το κοριτσι δυο πραγματα στην πισω σελιδα τα σπαει με λιγα λογια,απο θεμα εμφανισης ειναι θεμα γουστου
Προσωπικα για μενα βαφεται στα ματια λιγο εντονα με αποτελεσμα μετα τον αγωνα να εχει γινει χαλια απο τις μπογιες στα ματια αλλα σε γενικες γραμμες για μενα εναι 8αρκι το εχει.Σταυρο εγραψα για το κοριτσι δυο πραγματα στην πισω σελιδα τα σπαει με λιγα λογια,απο θεμα εμφανισης ειναι θεμα γουστου
Αp η αλήθεια να λέγεται έκανες το κασκαντεριλικηΠροσωπικα για μενα βαφεται στα ματια λιγο εντονα με αποτελεσμα μετα τον αγωνα να εχει γινει χαλια απο τις μπογιες στα ματια αλλα σε γενικες γραμμες για μενα εναι 8αρκι το εχει.
To εαν περναει καποιος καλα ειναι καθαρα υποκειμενικο. Προσωπικα ομως στηριζω οσες κοπελες περασα ΕΓΩ καλα και κραζω κατι γιδια που νομιζουν θα πιασουν τον παππα (οχι zarden-Ελληνα) απο τα @@ εδω μεσαΑp η αλήθεια να λέγεται έκανες το κασκαντεριλικη
Το πείραμα πέτυχε και μπράβο σου,
Το κορίτσι έχει ανεβεί μετά από σένα
Και δείχνει Τούρμπο !!
Είναι καλό να περνάει κάποιος καλά με μια κοπέλα@
Και να το δειχνει !!!