Νέα

Xρειάζομαι άμεση συμβουλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SkyKing
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ εαν είσαι όντως νέος στο κουρμπέτι τότε η συμπεριφορά των ανθρώπων που σε δουλεύουνε εδω μέσα είναι απαράδεκτη.
Φίλε μου μετά απο το σέξ λογικό είναι η αιμάτωση να ελλατωθεί. Έτσι λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα. Εκτός εαν πάθεις πριαπισμό και το πουλί σου είναι σηκωμένο μόνιμα...ακόμα κι όταν δεν έρχεσε σε επαφή....αχχααχαχαχα πράγμα που δεν θέλεις να πάθεις. Εαν τώρα θέλει η κοπέλλα σου να είναι συνεχώς το πουλί σου σηκωμένο πάρε ενα ομοίωμα και δώστης το να βολεύετε!

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ξυλοκαινη.και δεν πεφτει ποτε,μονο να τη βαλεις αφου σου σηκωθει, και προσοχη στη δοση ,ελαχιστη.θα σε παρακαλαει να τελειωσεις.
το εχω κανει και εγω αλλα δεν επιασε ασε που μου διαμαρτυρηθηκε οτι εχει χαλια γευση η πουτσα μου

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Αδερφέ εαν είσαι όντως νέος στο κουρμπέτι τότε η συμπεριφορά των ανθρώπων που σε δουλεύουνε εδω μέσα είναι απαράδεκτη.
Φίλε μου μετά απο το σέξ λογικό είναι η αιμάτωση να ελλατωθεί. Έτσι λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα. Εκτός εαν πάθεις πριαπισμό και το πουλί σου είναι σηκωμένο μόνιμα...ακόμα κι όταν δεν έρχεσε σε επαφή....αχχααχαχαχα πράγμα που δεν θέλεις να πάθεις. Εαν τώρα θέλει η κοπέλλα σου να είναι συνεχώς το πουλί σου σηκωμένο πάρε ενα ομοίωμα και δώστης το να βολεύετε!

ναι πριαπισμός λέγεται... μου θύμισες ρε φίλε το ανέκδοτο με τον τύπο που μπαίνει στο φαρμακείο ανοίγει την καπαρτίνα και λέει στην φαρμακοποιό: γι'αυτό εδώ τι θα μου δώσεις;; και του λέει αυτή το φαρμακείο και ένα τριάρι στο Χαλάνδρι... χαχαχαχαχχαχαχαχαχ

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ο Βασιλιάς του Ουρανού βρήκε λύση τελικά?  :idiot:

Τι διαβάζει κανείς εδώ μέσα.... :think:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
το εχω κανει και εγω αλλα δεν επιασε ασε που μου διαμαρτυρηθηκε οτι εχει χαλια γευση η πουτσα μου

Αυτό το λες γιατί μάλλον δε ξέρεις να την χρησιμοποιείς.
Η ξυλοκαϊνη αποροφάται (σε ελάχιστες ποσότητες) από το δέρμα.

Βάζεις μια σταγόνα.
Την αφήνεις να επιδράσει 7-12 λεπτά.
ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΛΑ το πράμα σου ώστε να φύγει κάθε ίχνος που δεν έχει αποροφηθεί.

Περιμένεις άλλα 5 λεπτά ώστε να φύγει (με την απορόφηση) κάθε ίχνος της.
Τότε είναι έτοιμη για χρήση (η πούτσα σου) εντός στόματος.
Φυσικό είναι, αν βάλεις τη σταγόνα και της τον χώσεις κατ' ευθείαν στο στόμα να σου διαμαρτυρηθεί.  Θα είναι σα να έχει πάει στον οδοντογιατρό.

Τα 15-20 λεπτά που χρειάζονται συνολικά για τη διαδικασία αυτή, βεβαίως και μπορείς να την πηδάς.
Η "αναισθητική" δράση της ξυλοκαϊνης πάνω στις νευρικές απολήξεις του καβλιού σου διαρκεί από τα 3-4 λεπτά (αφού πέσει η σταγόνα) μέχρι τα 20-25 λεπτά (μετά το πλύσιμο).
Στο χρονικό αυτό διάστημα δε μεταδίδονται νευρικά σήματα στον εγκέφαλο, οπότε η εκσπερμάτωση καθυστερεί.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.603
Πόντοι
22.785
τελικα μορφονομε εδο μεσα επιστιμονικα
για μενα κανι ι ξιλοκαινι;

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
To είχα και γω αυτό το πρόβλημα.Δεν είναι για να ανησυχεί κανείς,είναι εντελώς φυσιολογικό.Μην ανησυχείς.Το παράλογο θα ήταν αν μετά δεν σου έπεφτε και συνέχιζε να είναι σηκωμένο.Μακριά από φάρμακα και αηδίες.Μόνο ζημιά και εξάρτηση θα προκαλέσουν,σου μιλάω σαν χημικός που είμαι.

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό το λες γιατί μάλλον δε ξέρεις να την χρησιμοποιείς.
Η ξυλοκαϊνη αποροφάται (σε ελάχιστες ποσότητες) από το δέρμα.

Βάζεις μια σταγόνα.
Την αφήνεις να επιδράσει 7-12 λεπτά.
ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΛΑ το πράμα σου ώστε να φύγει κάθε ίχνος που δεν έχει αποροφηθεί.

Περιμένεις άλλα 5 λεπτά ώστε να φύγει (με την απορόφηση) κάθε ίχνος της.
Τότε είναι έτοιμη για χρήση (η πούτσα σου) εντός στόματος.
Φυσικό είναι, αν βάλεις τη σταγόνα και της τον χώσεις κατ' ευθείαν στο στόμα να σου διαμαρτυρηθεί.  Θα είναι σα να έχει πάει στον οδοντογιατρό.

Τα 15-20 λεπτά που χρειάζονται συνολικά για τη διαδικασία αυτή, βεβαίως και μπορείς να την πηδάς.
Η "αναισθητική" δράση της ξυλοκαϊνης πάνω στις νευρικές απολήξεις του καβλιού σου διαρκεί από τα 3-4 λεπτά (αφού πέσει η σταγόνα) μέχρι τα 20-25 λεπτά (μετά το πλύσιμο).
Στο χρονικό αυτό διάστημα δε μεταδίδονται νευρικά σήματα στον εγκέφαλο, οπότε η εκσπερμάτωση καθυστερεί.
αργα με συμβουλεψες φιλαρακι τωρα ειμαι παντρεμενος πλεον .να σαι καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom