james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
δηλ οι μουνάρες πάνε σύννεφο ε?εκει ειναι ρωσσικο εδαφος τυπε...
αχαχαχαχαχαχα
χμμμμμμμμ!
δηλ οι μουνάρες πάνε σύννεφο ε?εκει ειναι ρωσσικο εδαφος τυπε...
αχαχαχαχαχαχα
[size=15pt]καταλαβα οτι ξεκινατε επι του θεματος και στο τελος βριζεστε μεχρι να σας βαρεθει ο κοσμος και υστερα να βαρεθηται και σεις το θεμα και να πατε σε αλλο.γαμω τις φασεις. δηλαδη ρε φιλε ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι θελω να συμμετεχω στη συζητηση και σε πολλες αλλες αλλα δεν εχω τη διαθεση να διαβαζω τοοοοοοσες σελιδες μονο με μπινελικια?????[/size]
[size=15pt]καταλαβα οτι ξεκινατε επι του θεματος και στο τελος βριζεστε μεχρι να σας βαρεθει ο κοσμος και υστερα να βαρεθηται και σεις το θεμα και να πατε σε αλλο.γαμω τις φασεις. δηλαδη ρε φιλε ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι θελω να συμμετεχω στη συζητηση και σε πολλες αλλες αλλα δεν εχω τη διαθεση να διαβαζω τοοοοοοσες σελιδες μονο με μπινελικια?????[/size]
Θα διαβάζεις την πρώτη κ την τελευταία σελίδα,απλό είναι!!![size=15pt]καταλαβα οτι ξεκινατε επι του θεματος και στο τελος βριζεστε μεχρι να σας βαρεθει ο κοσμος και υστερα να βαρεθηται και σεις το θεμα και να πατε σε αλλο.γαμω τις φασεις. δηλαδη ρε φιλε ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβεις οτι θελω να συμμετεχω στη συζητηση και σε πολλες αλλες αλλα δεν εχω τη διαθεση να διαβαζω τοοοοοοσες σελιδες μονο με μπινελικια?????[/size]
Πολύ για τους πούστηδες μιλάς κ ασχολείσαι,να το προσεξείς ή να το παραδεχτείς!!!
το επομενο gay pride θα ξεκινησει απο τον περισσο τελικα?
η παπια μαζι με τα υπολοιπα αγορακια του κομματος,εχουν αρχισει απο τωρα να προσφερουν εθελοντικη εργασια στο ραψιμο των νεων φορεματων πουθα φορεθουν στα υπογεια του κτιριου?
ρε μαγκες αληθευουν τα παραπανω?
παλι τα ιδια με χτες.να σου ξαναπω οτι βρισια δεν ειναι να σε πω μαλακαξεκίνησα κάποιο μπινελίκι στο παρόν νήμα;
Εχτές σε εμένα τα έλεγες!!!παλι τα ιδια με χτες.να σου ξαναπω οτι βρισια δεν ειναι να σε πω μαλακα
σορρυ γραψε λαθος.Εχτές σε εμένα τα έλεγες!!!
ναι ρε μαλακα καλα λες.ο απόλυτος πάντως έχ3ει στο αρχείο του αρκετές φωτό του ΠάΠια (που συνεχίζει να μην μπορεί να πει την άποψή του στο νήμα που ο ίδιος άνοιξε) από γκέι εκδηλώσεις-παρελάσεις-πορείες κτλ
τώρα αν κάνει και για μοδίστρα θα σε γελάσω!
δεν ξέρω όλα της τα ταλέντα...αλλά λογικά.....
Μάλλον εκεί ήσουνα!!!ναι ρε μαλακα καλα λες.
επαζαν κατι φωτο απο γκει παρελαση με παπια σημαιοφορο και απο πισω κατι πακηδες.
παλι τα ιδια με χτες.να σου ξαναπω οτι βρισια δεν ειναι να σε πω μαλακα
αλλα ρε φιλε εσυ μου απαντησες σε σενα απαντω. εγω θα σου πω ποιος ξεκινησε και ποιος φταιει ??
μηπως δεν ειμαι εγω ο αρμοδιος σε τουτο το τσαρδι??
εγω εκανα μια ερωτηση-παρακληση. οποιος θελει το σεβεται
οποιος δε θελει στο πουτσο του.
τι θελεις δηλαδη να σου ορισουμε ρεφερι???????????
μεγαλος ανθρωπος εισαι απο οτι εχω καταλαβει δε χρειαζεται να το αναλυσουμε αλλο!!!!
εγραψα παραπανω λαθος οτι σε μπερδεψα για το παλι με αλλοντι είναι βρισιά δλδ;
να σου πω ότι πηδιέται ......... σου;
να σου πω ότι τον παίρνεις ;
τεσπα
αν δε σε νοιάζει μια δε με νοιάζει δέκα!
μίλα μόνος σου...
Όπως σου είπα κ εχτές άλλο βρίζω,άλλο ειρωνεύομαι!!! ;)παλι τα ιδια με χτες.να σου ξαναπω οτι βρισια δεν ειναι να σε πω μαλακα
το ΠαΠακι ειναι μια κατηγορια μονος του!!!εγραψα παραπανω λαθος οτι σε μπερδεψα για το παλι με αλλον
αν εσυ καταλαβες απο ολο αυτο οτι ειπα οτι δε με νοιαζει τοτε συνεχα ρε φιλε
ετσι εξηγουνται ολα. ευτυχως δεν ειστε και πολλοι σαυτη τη χωρα
εγραψα παραπανω λαθος οτι σε μπερδεψα για το παλι με αλλον
αν εσυ καταλαβες απο ολο αυτο οτι ειπα οτι δε με νοιαζει τοτε συνεχα ρε φιλε
ετσι εξηγουνται ολα. ευτυχως δεν ειστε και πολλοι σαυτη τη χωρα
ναι ρε φιλε αλλα ειπα η ζητησα κατι παραλογοΌπως σου είπα κ εχτές άλλο βρίζω,άλλο ειρωνεύομαι!!! ;)