txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 496
υπαρχει καποιος που θα δωσει 150 για να γαμησει σε απλο προγραμμα αυτην τυποι?
πολυ το φοβαμαι τυπε :S
υπαρχει καποιος που θα δωσει 150 για να γαμησει σε απλο προγραμμα αυτην τυποι?
:Sπολυ το φοβαμαι τυπε :S
αφού δεν κάνει πίπα να την δοκιμάσουμε για αλλαγή150 ζηταγε σε μενα αλλα θελει να πας να την παρεις απο πειραια που μενει και να πατε σε ξενοδοχειο εκει κοντα.Οπωτε ακυρο.Επισης στο τηλ ψιλοβαριοτανε και μου ειπε οτι ειναι απο ρουμανια.Τσιγγανορουμανακι ακουγεται κωλο δε κανει πιπα με προφυλακτικο και για δευτερη φορα που ζητησα ελεγε θα δουμε, αν μας παρει ο χρονος, το μπλουλο εν ολιγοις.
λαθος εγραψα, κανει πιπα με προφυλακτικο οχι ακα
ε να της δώσουμε μπονους τότε
τυπε και οι 2 τυποι που ανοιξαν τα θρεντ σταματησαν να γραφουν στα 33 ποστςυπαρχει θεμα τυποι.
Δεν "τραβηξε" το θεμα αρχικα και τωρα καποιος "φιλος" την ξαναφερνει.
Καποιος μου ειχε πει για 80, όταν πηρα τηλ μου ειπε η ιδια 100 και όταν ξαναπηρα μετα μια βδομαδα μου ειπε 150.
Φανταζομαι ότι παρακολουθεί ανελλειπως Σαμαρα και εμαθε για το ραλυ της οικονομιας
Δεν πηρα. Εμενα βασικα δεν μου αρεσε η βαρεια φωνη στο τηλεφωνο
τυπε και οι 2 τυποι που ανοιξαν τα θρεντ σταματησαν να γραφουν στα 33 ποστς
τυχαιο?
κρυβεται κατι απο πισω?
Η τύπισσα ανήκει στο ισλαμικό κράτοςμε προβληματίζεις τωρα. Το 33 εχει να κανει με την ηλικια του Χριστου. Όταν πας στα Ιεροσωλυμα το σουβενίρ είναι 33 κερια ενωμενα
ναι ε?ε οχι και μονο 60 αυτο το μωρο ρε συ!
Η τύπισσα ανήκει στο ισλαμικό κράτος
χωρίς να είμαι ρατσιστης με τα μούτρα που έχει δύσκολο..Νομιζω είναι ρουμανα, αρα ορθοδοξη
Και του Μεγαλέξανδρου τύπε..με προβληματίζεις τωρα. Το 33 εχει να κανει με την ηλικια του Χριστου. Όταν πας στα Ιεροσωλυμα το σουβενίρ είναι 33 κερια ενωμενα
100... τα κλαίω...ποσα της εδωσες εσυ?