You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξέρετε πού είναι το "Τζόις";
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
μπορει καπιος να μου πει που ειναι το τζοις??στην αθηνα??που ακριβως??και τι ειναι εκει ακριβως...
Τι ακριβως ειναι αυτο που ψαχνεις ρε τυπακο; Επειδη εμενα αυτο που μου ερχεται αμεσα στο μυαλο ειναι το joys, ενα εστιατοριο στην πλατεια Αμερικης, Πατησιων και Τενεδου.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
εμενα μου έρχεται στο μυαλό ενα κωλομπαρο στο γκυζη αλλα δεν θυμάμαι οδό....Τι ακριβως ειναι αυτο που ψαχνεις ρε τυπακο; Επειδη εμενα αυτο που μου ερχεται αμεσα στο μυαλο ειναι το joys, ενα εστιατοριο στην πλατεια Αμερικης, Πατησιων και Τενεδου.
τι παζει εκει αδερφε??ψαχνονται η απλα καθονται???υπαρχουνε ξεκολλα επισης???σαντουιτσαδικο - γυραδικο - μιλφαδικο...
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
εμενα μου έρχεται στο μυαλό ενα κωλομπαρο στο γκυζη αλλα δεν θυμάμαι οδό....
Απο κωλόμπαρα δεν ξερω και πολλα πραγματα, not my game...
σαντουιτσαδικο - γυραδικο - μιλφαδικο...
πιατσα τα "κοριτσια"....πας κοντα ρωτας τιμη...εχει ενα χοτελ διπλα...συνηθως 20 ευρω και 10 το δωματιο για κανα 20λεπτο...
Ρε τυπε για το joys που ανεφερα εγω λες
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Mαλλον αυτο ειναι!!! Εκει χορευουν και τανγκό!!!μπορει καπιος να μου πει που ειναι το τζοις??στην αθηνα??που ακριβως??και τι ειναι εκει ακριβως...
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
...το τζους ειναι στη λαυριου ,εκει που κανουν σταση τα λεωφορια στη γωνια με τη βερανζερου ,εχει και τραπεζακια εξω οπου πινουν καφε οι πιατσοβιες περιμενωντας πελατες ,δεν ειναι το μονο μερος που συχναζουν ιεροδουλες παντως ,ουτε σημαινει οτι οποια δεις να καθεται εκαι εκδιδεται κι ολας ,ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρι θα δεις και αρκετες τουριστριες ,προσοχη μη τη πατησεις...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπορει καπιος να μου πει που ειναι το τζοις??στην αθηνα??που ακριβως??και τι ειναι εκει ακριβως...
εσυ ψαχνεις αυτο τυπε
Ομόνοια, Γ' Σεπτεμβρίου 16
210 5245309
![shots_03.png](http://[URL unfurl="true"]http://www.joys.gr/[/URL]images/shots_03.png)
τυπε πηγαινε να φας σουβλακι εκει
μεγαλη εμπειρια μιλαμε
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει την κλασσικη ξανθια γκρανυ με τις σαπιες μπουταρες τυπετι παζει εκει αδερφε??ψαχνονται η απλα καθονται???υπαρχουνε ξεκολλα επισης???
την λιγουρευεται ο νωντας αυτην
ειναι ωραια??γαμιεται τουλαχιστον??εχει την κλασσικη ξανθια γκρανυ με τις σαπιες μπουταρες τυπε
την λιγουρευεται ο νωντας αυτην![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε στην φατσα μοιαζει με τον τζοκερειναι ωραια??γαμιεται τουλαχιστον??
σαπια ειναι ρει??τι ειναι στο μαγαζι ψηστρια ταμιας υπευθυνη τι??κωλο εχει??καλο??τυπε στην φατσα μοιαζει με τον τζοκερ
![]()
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
...αυτη εχει βγαλει ριζες εκει ,οποτε παιρναω τη βλεπω ,και παντα στην ιδια θεση...εχει την κλασσικη ξανθια γκρανυ με τις σαπιες μπουταρες τυπε
την λιγουρευεται ο νωντας αυτην![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K