Νέα

Ξέρετε από δίκτυα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα athal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 912
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555
Ρε παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: Εχω internet απο εταιρικό δίκτυο και ξαφνικά σήμερα κάποιος ηθικοπουριτανός παπάρας αποφάσισε οτι το είναι κόντρα στην ηθική του, με αποτέλεσμα όταν πάω να μπώ να μου λέει: "access denied". Mήπως ξέρετε κανένα τρόπο να μπορώ να μπαίνω όπως παλιά? Ευχαριστώ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: Εχω internet απο εταιρικό δίκτυο και ξαφνικά σήμερα κάποιος ηθικοπουριτανός παπάρας αποφάσισε οτι το είναι κόντρα στην ηθική του, με αποτέλεσμα όταν πάω να μπώ να μου λέει: "access denied". Mήπως ξέρετε κανένα τρόπο να μπορώ να μπαίνω όπως παλιά? Ευχαριστώ
φιλε μου επειδη το ιντερνετ που εχω εγω ειναι διαφορετικο απο την ελλαδα λογω εξωτερικου μποριες να γινεις λιγο πιος σαφης...!!
να μας πεισ καποιες λεπτομεριες....μπαινεις απο υπολογιστη της εταιριας σου?
τι χρησιμοποιεις internet explorer?mozila? opera? μαλον καποιος μπορει να σου πειραξε το fierwal για καποια site

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
...αλλά μετά από κάποιο καιρό χρήσης θα πρέπει να πληρώσεις νομίζω.

Βέβαια, αν τελικά σε έχει κόψει από το firewall, που μάλλον αυτό έχει κάνει... Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
φιλε μου επειδη το ιντερνετ που εχω εγω ειναι διαφορετικο απο την ελλαδα λογω εξωτερικου μποριες να γινεις λιγο πιος σαφης...!!
τι χρησιμοποιεις internet explorer?mozila? opera? μαλον καποιος μπορει να σου πειραξε το fierwal για καποια site

Ναι μωρέ...
Μάλλον αυτό συμβαίνει. Πρέπει να τον έκοψε ο IT της εταιρίας.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αν το χει κοψει η εταιια μαλλον δεν μπορει να κανει πολλα συμφωνω...!!αλλα αν εχει μπει καποιος στον υπολογιστη του και εχει πειραξει το firewal κατι γινεται.

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
αν το χει κοψει η εταιια μαλλον δεν μπορει να κανει πολλα συμφωνω...!!αλλα αν εχει μπει καποιος στον υπολογιστη του και εχει πειραξει το firewal κατι γινεται.

Μήπως να κεράσει κανά ct στον ΙΤ????
Κάτι θα καταφέρει, έτσι δεν είναι????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
athal

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.688
Πόντοι
6.555

Xρησιμοποιω mozilla , το pc έχει κωδικό δεν μπορεί να μπει κανεις εκτος απο τον administrator, και ειμαι σε εταιρικο proxy, θυρα 80. Σιγουρα αυτος ο παπαρας το πειραξε, το θεμα ειναι αν μπορω να κανω κατι...ευχαριστω

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εχεις και ενα αλλο θεμα.
Κρατανε αρχειο με ποια σαιτ βλεπεις, οποτε αν συνεχισεις αυτη τη δουλεια, και το ψαξουν, θα εχεις αλλα μπλεξιματα.
Π.χ., εμεις σε πληρωνουμε για να χαζευεις? γιατι ο διαχειριστης δεν το εκανε για τη καυλα του αυτο που εκανε. Αλλος τον εβαλε.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Αυτοι Οι ΙΤδες ολο τσαχπινιες ειναι για να γλυφουν την διοικηση! :tickedoff:

Αν εχεις προβλημα ερχονται ΜΟΝΟ αν τους φωναξει προισταμενος, αν τους φωναξει υπαλληλος στα @@@ τους :jerking: :jerking:

Παλαιοτερα καποιος εμπαινε μεσω google απο το translate page!!!!

Το δοκιμασα αλλα τωρα δεν παιζει  :helpplea: Για δοκίμασε!!

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Εχεις και ενα αλλο θεμα.
Κρατανε αρχειο με ποια σαιτ βλεπεις, οποτε αν συνεχισεις αυτη τη δουλεια, και το ψαξουν, θα εχεις αλλα μπλεξιματα.
Π.χ., εμεις σε πληρωνουμε για να χαζευεις? γιατι ο διαχειριστης δεν το εκανε για τη καυλα του αυτο που εκανε. Αλλος τον εβαλε.

Συμφωνώ. Θα υπάρχει θεματάκι εδώ.
Πρόσεξέ το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom