axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
γυφτια τελος παντων.....ελα ρε μητσο ποια απληστια για κατι ψιλα που θα παρει με αυτα?
Μονο εβραιοι τα κανουν αυτα και μπαινουν σε τετοιο κοπο....
γυφτια τελος παντων.....ελα ρε μητσο ποια απληστια για κατι ψιλα που θα παρει με αυτα?
τυπε ο ματζεστικ ανοιξε τελικα μαγαζιδειγμα οτι θα πεσει πεινα σε λιγο.. :-
που ανοιγαν τετοια θρεντ πριν 3-4 χρονια εδω?
μονο κατι ματζεστικ που ανοιγαν κατι τρελα θρεντ..
τα κινηταμεταχειρισμενα?
Μονο εβραιοι τα κανουν αυτα και μπαινουν σε τετοιο κοπο....
Αυτα δεν αποτελουν δειγμα ανεχειας .... αλλα δειγμα απληστιας
φιλε μπουκα η ριφιφι?
ελα ρε μητσο ποια απληστια για κατι ψιλα που θα παρει με αυτα?
οχι ακομα ρε...πριν κατι μερες πηγα στο τμημα να μου πουν ποτε ειμαι δικασιμος...14μαιου...μαλλον μεσα με βλεπωκαλά ρε Μήτσο, εσύ τώρα το παίζεις αφεντικό με λεφτά που βγάζεις και τα τρως την ίδια μέρα...μεροδούλι μεροφάι; ξέρεις άμα ο άλλος έχει ανάγκη και πουλάει ακόμα και μεταχειρισμένο στρώμα;
για κλάμματα όσοι έκραξαν...κοιτάτε την καμπούρα σας, που σκέφτεστε πώς θα βγάλετε 1ευρώ να συμπληρώσετε για τσιγάρα και αφήστε τον/την τύπο/τύπισσα να δώσει ό,τι θέλει όπως το θέλει
δείτε που φτάσαμε που κατακρίνει και ο υπολειπόμενος εγκέφαλος..
εσένα το μυαλό σου όλο στην απάτη...
τελικά πότε μπαίνεις; σε καλέσανε;
την εκανες την μπουκα τελικα τυπε?οχι ακομα ρε...πριν κατι μερες πηγα στο τμημα να μου πουν ποτε ειμαι δικασιμος...14μαιου...μαλλον μεσα με βλεπω
Ενα βοδι που μιλαει.Εχει το αιπαντ 2 και θελει να παρει το 4 λεει και μιλαει για απληστια.Μην εισαι τοσο απολυτος φιλε μου
Αυτα δεν αποτελουν δειγμα ανεχειας .... αλλα δειγμα απληστιας
Να βγαλουμε απο την μυγα ξυγκι που λεμε.....
Αυτα οι περισσοτεροι τα πετανε και δεν μπαινουν καν στον κοπο να ασχοληθουν με την πωληση τους !!!!!!!
καλά ρε Μήτσο, εσύ τώρα το παίζεις αφεντικό με λεφτά που βγάζεις και τα τρως την ίδια μέρα...μεροδούλι μεροφάι; ξέρεις άμα ο άλλος έχει ανάγκη και πουλάει ακόμα και μεταχειρισμένο στρώμα;
για κλάμματα όσοι έκραξαν...κοιτάτε την καμπούρα σας, που σκέφτεστε πώς θα βγάλετε 1ευρώ να συμπληρώσετε για τσιγάρα και αφήστε τον/την τύπο/τύπισσα να δώσει ό,τι θέλει όπως το θέλει
δείτε που φτάσαμε που κατακρίνει και ο υπολειπόμενος εγκέφαλος..
εσένα το μυαλό σου όλο στην απάτη...
τελικά πότε μπαίνεις; σε καλέσανε;
ναι τυπε...αλλα κριβε λογια,μας παρακολουθουν...την εκανες την μπουκα τελικα τυπε?
;)ναι τυπε...αλλα κριβε λογια,μας παρακολουθουν...
χώρια που κάποιος που δεν αντέχει να πάρει κάτι καλύτερο μπορεί να βολευτεί με αυτά τα μεταχειρισμένα...
οχι ακομα ρε...πριν κατι μερες πηγα στο τμημα να μου πουν ποτε ειμαι δικασιμος...14μαιου...μαλλον μεσα με βλεπω
Ενα βοδι που μιλαει.Εχει το αιπαντ 2 και θελει να παρει το 4 λεει και μιλαει για απληστια.
δειγμα οτι θα πεσει πεινα σε λιγο.. :-
που ανοιγαν τετοια θρεντ πριν 3-4 χρονια εδω?
μονο κατι ματζεστικ που ανοιγαν κατι τρελα θρεντ..
Καλά τα λες τύπε!!Αλλά και τα 75 γιούρια πολλά είναι...Άκου 50€ η μεταχειρισμένη CRT!!!CRT 19αρα 50 ευρω μεταχειρισμενη
οταν πουλιεται TFT 19 αρα καινουργια 75????
Για ποσο μαλακες ψαχνεις?
Ουτε 20 ευρω δεν είναι η αξία της!