Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Τιποτα απλα υπαρχει το ιδιο nickname .Συμπτωση;Γιατί , τι λέει εκει;
Τιποτα απλα υπαρχει το ιδιο nickname .Συμπτωση;Γιατί , τι λέει εκει;
Λέει ότι είναι από Κύπρο, αλλά είναι βουλγάρα, ήταν πρώτη τρανς που πήρα και ήταν τότε και καλή. Δεν είχα παράπονο.Αλμυρού ή κάπως έτσι από Κύπρο ?
Μετά;Λέει ότι είναι από Κύπρο, αλλά είναι βουλγάρα, ήταν πρώτη τρανς που πήρα και ήταν τότε και καλή. Δεν είχα παράπονο.
Δεν τη ξανά συνάντησα, δεν είναι τώρα εδώ,
Θα πω ξανά πως είναι άτομα που παίρνουν ορμόνες ( οιστρογόνα + προγεστερονη + φάρμακα για να μην τους πειράξουν οι ορμόνες στο συκωτη ..) Είναι συνεχος με το στρες της αποτρίχωσης η του laser ... όπου και τα 2 δεν είναι μόνιμη λύση !!! Ειδικά η αποτρίχωση όσο αναφορά το laser θέλει παρά πολλές θεραπείες για μόνιμα αποτελέσματα φυσικά εξαρτάται και από το άτομο !!!! Και μειλαμε για εναλλαγές συμπεριφοράς ;;; Φυσικό επακόλουθο είναι τύποι μου !! Ας μειλιση μια από αυτές να τα πει ακριβός να δείτε τι παίρνανε !!! Έχω κανει μια φίλη τρανς τον τελευταίο μήνα και ξέρω καλά τι γίνεται !!πως τ τιμάει μουτρο ??????με τ ν σ γαμήσει σ ενα καναπε 1χ1 η με τ ν μην σε αφήνει οτε να πλυθείς γιατι συχενεται???
σορυ για την κατηστεριση αλλα θα διαφωνήσω μ αυτα που λες ..Θα πω ξανά πως είναι άτομα που παίρνουν ορμόνες ( οιστρογόνα + προγεστερονη + φάρμακα για να μην τους πειράξουν οι ορμόνες στο συκωτη ..) Είναι συνεχος με το στρες της αποτρίχωσης η του laser ... όπου και τα 2 δεν είναι μόνιμη λύση !!! Ειδικά η αποτρίχωση όσο αναφορά το laser θέλει παρά πολλές θεραπείες για μόνιμα αποτελέσματα φυσικά εξαρτάται και από το άτομο !!!! Και μειλαμε για εναλλαγές συμπεριφοράς ;;; Φυσικό επακόλουθο είναι τύποι μου !! Ας μειλιση μια από αυτές να τα πει ακριβός να δείτε τι παίρνανε !!! Έχω κανει μια φίλη τρανς τον τελευταίο μήνα και ξέρω καλά τι γίνεται !!
υπαρχει λογος καταθλίψεις??εχεται δει ποιες ανευαζουν αγγελειες ????ειστε σοβαροι ??
εγω δικαιολογώ μονο οικονομικο λογο που στανταρ καπιες εχουν αλλα οι αλλες κανουν μπαμ οτυ ειναι αρπαχτη στανταρ
γιατι τ λες αυτο μουτρο εγω εχω φιλους τωρα που μιλαμε που δεν εχουν ν αγορασουν ουτε τσικλες σ φαίνεται περιεργο ????Φίλε μου βάτραχε, ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλαβαίνω. Οικονομικό στάνταρτ, λες. Μάλιστα σύμφωνο, αλλά αφού δεν έχουν τώρα πιθανότητα να τα εξοδέψουν πουθενά, τότε? Μάλιστα ούτε έχουν εγγύηση να επιβιώσουν. Για το ενοίκιο και κοινόχρηστα κτλ., πρέπει να έχουν σαν καλός επιχειρηματίας μέσα στο μαξιλάρι. Εδώ μιλάμε για επιχειρήσεις που θα αντέχουν τρεις ή τέσσερεις μήνες, και έχουν αρκετά έξοδα, τι έξοδα υπάρχουν εδώ. Ούτε αποθέματα στις αποθήκες δεν κρατούν, εκτός τα προφυλακτικά στο συρτάρι.
γιατι τ λες αυτο μουτρο εγω εχω φιλους τωρα που μιλαμε που δεν εχουν ν αγορασουν ουτε τσικλες σ φαίνεται περιεργο ????
γιατι τ πλατιαζεις τοσο τ θεμα ????εγω αναρωτηθηκα αν θ επρεπε ν εκλαβουμε καποιες κοπελες σαν ξεπετες λογο συγκηριων καραμπινας μουτρο γιατι φανταζομαι για ν εκτίθενται εκτος οτι δεν τ νιαζει μπορει ν κουβαλαν κ αλλα παράσημα !!!!Κατά πάσα πιθανότητα δεν το έκφραση σωστά. Όταν κάνω κάποια επιχείρηση, ανεξαρτήτως τι είναι, να αρχίζω από τον περιπτερά και να τελειώνω με επαγγελματία εφοπλιστή (ανεξαρτήτως εάν είναι φυσικό πρόσωπο, νομικό πρόσωπο, ανώνυμη εταιρία ή μετοχική εταιρία), εισαγωγικά μιλώ, κάνεις οικονομικά αποθέματα, δηλαδή βάζεις ένα πόσο στην άκρη για κακούς καιρούς. Λογικό. Τα Χριστούγεννα κάνεις πολλά λεφτά και Ιανουάριος και Φεβρουάριος πάνε χάλια μαύρα. Σαν υπεύθυνος επιχειρηματίας για να περάσεις το κακό. Ναι? Εάν δεν το κάνεις αυτό, και δεν σκέπτεσαι το αύριο της επιχείρησης σου, βάζω λογικό συμπέρασμα, ότι δεν είσαι καλός επιχειρηματίας. Εκτός ανώτερη βία, μάλιστα. Τώρα, για να μην έχει μισθωτός για φαγητό, το καταλαβαίνω και τον λυπάμαι. Μεγάλωσα στο σοσιαλισμό, τότε ξέρω από αυτά. Εάν μία επιχείρηση δεν μπορεί να κάνει οικονομικό απόθεμα, δεν σημαίνει για μένα, ότι αυτομάτως φταίει. Αυτό μπορεί να έχει πολλά παράγοντα, ξεκινώντας από κακή Νομοθεσία, από μεγάλους φόρους, από δευτερογενής αδυναμία πληρωμής και πολλά άλλα.
Τι ενώ δευτερογενής αδυναμία πληρωμής? Πούλησες μου κάτι αξίας 10 χιλιάδες ευρώ και πρέπει να πληρώνεις το ΦΠΑ, αλλά τα λεφτά από μένα ακόμη δεν τα πήρες.
Αυτό είναι μεγάλο θέμα για να το τροποποιήσουμε στις ξεπέτες.
Μπορεί και κάποιες από τις φίλες μου από αυτό το τομέα πάσχουν από οικονομικό πρόβλημα, δεν σου λέω ότι δεν υπάρχει αυτή πιθανότητα, βεβαίως υπάρχει. Πήρε δάνειο για σπίτι, και πληρώνει δώσεις. Κατά την άποψη μου αυτά πρέπει να πάρουν αναστολή.
Μάλιστα, καταλαβαίνω, ότι μετά από τόσα μνημόνια οι επιχειρήσεις είναι εξαντλημένες. Και τα νοικοκυριά το ίδιο.
Α, μάλιστα, δεν κατάλαβα, πως το εννοούσες αυτό, τότε συγγνώμη!γιατι τ πλατιαζεις τοσο τ θεμα ????εγω αναρωτηθηκα αν θ επρεπε ν εκλαβουμε καποιες κοπελες σαν ξεπετες λογο συγκηριων καραμπινας μουτρο γιατι φανταζομαι για ν εκτίθενται εκτος οτι δεν τ νιαζει μπορει ν κουβαλαν κ αλλα παράσημα !!!!
Α, μάλιστα, δεν κατάλαβα, πως το εννοούσες αυτό, τότε συγγνώμη!
Σχετικά με το θέμα, δεν ξέρω μπορεί να είναι και 50/50. Μάλιστα θα υπάρχει
διαφορά χώρα από χώρα. Η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη αγορά από Κύπρο, εδώ μπορούν να συμπεριφέρονται διαφορετικά. Ειλικρινά για αυτό δεν έκανα αποτέλεσμα.
Αυτό, που σκέπτομαι είναι, ότι με αυτές που δουλεύουν τώρα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πολύ!
να πουμε σε αυτο το σημειο βεβαια πως οι μισοι απο δω μεσα αν τους ελεγε μια κοπελα να ενεργησουν χωρις προφυλαξη θα ενιωθαν ευλογημενοι.θα νομιζαν πως ειναι οι "τυχεροι". δε μπορω να μου εισαι ακροβατης μια ζωη και ξαφνικα να μου θυμασαι τον covid.
Υ.Γ: δε το γραφω για σενα shefucker ουτε για τον βατραχο.
ομως πολλοι ρωτουν σε pm για προστασια που παιρνουν οι κορασιδες στο σεξ.
θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω ριζικα σε οσα εγραψες εκτος απο το οτι ο καθενας φτιαχνει τη μοιρα του.Κοίτα, φίλε, μπορεί και να έχεις δίκαιο σε αυτά που αναφέρεις, εγώ επισυνάπτουμε – ο καθένας δημιουργεί την μοίρα του, αλλά εάν το κάνει κάποιος με κοπέλα με την όποια πάει για πρώτη φορά θα έλεγα αποπήρα αυτοκτονίας. Εάν την ξέρεις εδώ και πολύ καιρό, και την ψυχολογήσεις, ότι δεν το προσφέρει στο καθένα και κρίνεις ότι έγινε κάτι παραπάνω από σχέση με πελάτη εκεί είναι 50/50. Αυτό που αναφέρεις δεν είναι ίδιο με απόφαση στρατηγού επί πολέμου, που αξιοποιεί τα συν και τα πλην, με την γνώμη, ότι επιτρέπεται 2/100 απόλυες. Είναι κάτι διαφορετικό.
Μάλιστα, σεβαστό από μένα, απλά να τονίζω, ότι όταν ήμουν νέος, έπιασα κάτι από μία, που δεν θα το περίμενα ποτέ, και από φίλη μου που ήταν επαγγελματίας πόρνη δεν έπιασα ποτέ τίποτε. Μάλλον για αυτό υπάρχει αυτή οπτική γωνία. Παντος καλός διαλόγος.θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω ριζικα σε οσα εγραψες εκτος απο το οτι ο καθενας φτιαχνει τη μοιρα του.
συγγνωμη φιλε, θα συνεχισω να συμφωνω με διαφορα αλλα που γραφεις κατα καιρους