Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
θάχεις ωραίο κωλαράκι φαίνεται κι όλες θέλουν να σε πηδήξουν.. δεν εξηγείται αλλιώς
θάχεις ωραίο κωλαράκι φαίνεται κι όλες θέλουν να σε πηδήξουν.. δεν εξηγείται αλλιώς
δεν λέει τίποτα ούτε από εμφάνιση ούτε από αγώνα μαζεύει εξτραδακι σ τούρ αναγκαστικάΗ γνωστή Ντέλλα η οποία έχει δουλέψει και στην Κύπρο ξανά εμφανίστηκε σαν Lila.
Είναι ο ορισμός της ξεπέτας και καλό είναι να επαναφέροντας αυτά τα θέματα στην επιφάνεια για να το γνωρίζουν όλοι
Αδιάφορη, ψυχρή, κομοδίνο, κακή συμπεριφορά, κακές υπηρεσίες,κτλ. Η μόνη της έγνοια είναι να τα τσεπώσει
Πεταμένα λεφτά
Περιεργη συμπεριφορά. Ισχύει δεν βγάζεις άκρη.αν και επειδή είναι τίγκα καυλα σκέφτομαι να κάνω τη Τρελά κι ότι γίνει ας γίνει. Θα φέρω και δικές μ κάποιες just in case λολ
Αν κ είχα πει ότι θ την ξανά περνά κ δεύτερη φορά μόνο κ μόνο για την εμφάνιση της ,θα πρέπει ν αναφέρω ότι η κοπέλα έκανε κ σ μένα ότι δ όλους τ άλλους..η κοπέλα δεν δέχτηκε ν έρθουμε σε επαφή με αφορμή ότι τις τελείωσαν οι κάποτε. Αποτέλεσμα Μανουρά Μ εμένα ν φεύγω Μ τ λεφτά μου στην τσέπη ψάχνοντας περίπτερο γ κάποτε ...επανεκτέλεση τ έργου μετά από λίγα λεπτά Μ γκολ αυτή τ τώρα χωρίς βιασινες κ τ σχετικά ...χρονος συνάντησης μια ώρα κ κάτι... αναρωτιέμαι αφού γαμιεται καλά γιατί τ αποφεύγει...ανανεωσαμαι αλλά δεν έχει γίνει επανάληψη ακόμα και μάλλον θ αργισει μέχρι ν ακούσουμε κάνα νεώτερο από αυτήν ....
χωρίς κάποτε μην πας καθόλου στην πίπα θ σ αφήσει...κρημα γιατί είναι καλή για γαμησι κ μόνο στο στόμα τ ζουμιαΠεριεργη συμπεριφορά. Ισχύει δεν βγάζεις άκρη.αν και επειδή είναι τίγκα καυλα σκέφτομαι να κάνω τη Τρελά κι ότι γίνει ας γίνει. Θα φέρω και δικές μ κάποιες just in case λολ
εννοείς δέχεται χυσιμο στο στομα; με εφτιάξεςχωρίς κάποτε μην πας καθόλου στην πίπα θ σ αφήσει...κρημα γιατί είναι καλή για γαμησι κ μόνο στο στόμα τ ζουμια
ρε μεγαλε τελικα θα πας η οχι ? μια ετσι μια αλλιως και εσυεννοείς δέχεται χυσιμο στο στομα; με εφτιάξες
αυτός θ πάει εσένα δεν βλέπω ν κάνεις κατυ..Μ ζαλισες τ αρ@@@@@α και ούτε κουβέντα τώρα..μπας κ είσαι τ χειρονακτικης μούτρο??ρε μεγαλε τελικα θα πας η οχι ? μια ετσι μια αλλιως και εσυ
που ξερεις αν θα παει η οχι? σου ζαλισαμε και τα αρχιδια....εσυ δεν μας ζαλισες τα δικα μας γραφοντας ανακριβειες και οτι να ναι?αυτός θ πάει εσένα δεν βλέπω ν κάνεις κατυ..Μ ζαλισες τ αρ@@@@@α και ούτε κουβέντα τώρα..μπας κ είσαι τ χειρονακτικης μούτρο??
μούτρο έχεις μπερδευτεί μάλλον και δεν καταλαβενω τ λόγο!!!!!!από πάνω γράφω μια κριτική δικιά μου για την εμπειρία μου με αυτήν τ γαργαλιαρα που βλέπεις τ ανακρίβειες εσύ δεν ξέρω γιατί μελών είσαι ο μόνος .... ανπου ξερεις αν θα παει η οχι? σου ζαλισαμε και τα αρχιδια....εσυ δεν μας ζαλισες τα δικα μας γραφοντας ανακριβειες και οτι να ναι?
οταν καποιος ζηταει μια γνωμη απο καποιο εμπειρο οπως εσυ ας πουμε τοτε καλο ειναι να απαντας 2-3 σειρες και να γραφεις ακριβως πως εχουν τα πραγματα για αυτη που ρωταει και οχι να απαντα μια λεξη και να περιμενεις ο αλλος να λυσει γριφους για να βρει την απαντηση, επισης καλο ειναι να θυμασαι τι λες τη μια φορα για να μην λες άλλα την αλλημούτρο έχεις μπερδευτεί μάλλον και δεν καταλαβενω τ λόγο!!!!!!από πάνω γράφω μια κριτική δικιά μου για την εμπειρία μου με αυτήν τ γαργαλιαρα που βλέπεις τ ανακρίβειες εσύ δεν ξέρω γιατί μελών είσαι ο μόνος .... αν
και το ρωτάς στις ξεπέτες;καμια μαυρουλα τρανς υπαρχει?
λυσα και απωθημενο να σπρωξω κανα μαυρο κωλαρακι
μούτρο η αναφορά μου γ τ συγκεκριμένο θέμα είναι από πάνω ακριβεστατη ..τ δεν καταλάβεις;;;;έλεος ποιαοταν καποιος ζηταει μια γνωμη απο καποιο εμπειρο οπως εσυ ας πουμε τοτε καλο ειναι να απαντας 2-3 σειρες και να γραφεις ακριβως πως εχουν τα πραγματα για αυτη που ρωταει και οχι να απαντα μια λεξη και να περιμενεις ο αλλος να λυσει γριφους για να βρει την απαντηση, επισης καλο ειναι να θυμασαι τι λες τη μια φορα για να μην λες άλλα την αλλη
μουτρο κ συ σαν τ άλλο είσαι μπλέξαμεκαμια μαυρουλα τρανς υπαρχει?
λυσα και απωθημενο να σπρωξω κανα μαυρο κωλαρακι