Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 379
- Πόντοι
- 21
Ta faga se tavernesδεν έχει 50αρικα
Ta faga se tavernesδεν έχει 50αρικα
Αυτό που με παραξενεψαι ήταν που η Αντα άλλαξε όνομα σε μιχαελα γτ άραγε? Δεν είναι κακη
ναι το ξέρω την έχω πάρει. Ισχύει vfm ήταν και γενικά θετικό κλιμαΔιότι φίλτατε, το Μικαέλα βγαίνει από το Μιχάλης που είναι το πραγματικό όνομα.
Είναι πολύ καλή στις υπηρεσίες της, vfm που λένε.
Υπαρχει ακομα αυτη? Δεν την βλεπω σε αλλα sites..?veronica trans
Οχι μονο ξεπετα αλλα και μαλακισμενη συμπεριφορα..κριμα γιατι απο εμφανιση ειναι μουναρος...αν ειχε και μυαλο...
υπάρχει κ είναι κ τούμπανο κανονική γυναίκα αλλά ως εκυΥπαρχει ακομα αυτη? Δεν την βλεπω σε αλλα sites..?
στην κυριολεξια καιγεταιΗ ελλαδα καιγεται κι ο βατραχομουρης ψαχνει τραβελοπουστες... Γι αυτο δε θα προοδευσουμε πουε σαν λαος...
Αναφορά ξανά σε αυτό τ βρομοπουτανο που ξέρει ν δουλεύει καλά τ σελίδα κ ν σβινει τις αναφορές μου για τ πρόσωπο της .. συνάντηση πολύ παλιά αλλά καλά χαραγμένη στ μιαλο μου ..δεν δέχτηκε ν βγάλει τ εσορουχα της Μ αποτέλεσμα μετά από λίγες ώρες τ πρόβλημα ν αρχησει ν γυνεται έντονο Μ αποτέλεσμα ν χρειαστώ τ βωηθια γιατρού .....ήταν ιρωνικη την ώρα τ αγώνα σπαστική και απαράδεκτη συμπεριφορά όσο δεν περνάει ...Αν θυμάμαι καλά έκανα περίπου 2βδομαδες για ν έχω ξανά σεξουαλική επαφή ...τσάμπα τ φράγκα ....
Καλησπερα, ξερεις που μπορω να τη βρω????υπάρχει κ είναι κ τούμπανο κανονική γυναίκα αλλά ως εκυ
θα συμφωνησω απολυτα.η μεγαλυτερη ξεπετα που εχω συναντησει.μου πηρε πιπα με προφυλακτικο δεν φιλαει και μου την επεζε μεχρι να χυσω 60 ευρο απεφευφε με ικανοτητα και θρασος να την γαμησω.Iwanna Mandreli Βρίσκεται στην Αθήνα για λίγες μέρες οπότε μην κάνετε κανένα λάθος,προτιμήστε να πετάξετε τα λεφτά σας στον υπόνομο!
μούτρο κανονίσετε ραντεβού Μ 60 εύρος κ εμηνες στ πίπα πρέπει ν σ πολύ ανομαλος...θα συμφωνησω απολυτα.η μεγαλυτερη ξεπετα που εχω συναντησει.μου πηρε πιπα με προφυλακτικο δεν φιλαει και μου την επεζε μεχρι να χυσω 60 ευρο απεφευφε με ικανοτητα και θρασος να την γαμησω.
Συμφωνω και με μενα παλαιοτερα σε συναντηση μαζι της στην βορεια Ελλαδα ηταν ξεπετουα!θα συμφωνησω απολυτα.η μεγαλυτερη ξεπετα που εχω συναντησει.μου πηρε πιπα με προφυλακτικο δεν φιλαει και μου την επεζε μεχρι να χυσω 60 ευρο απεφευφε με ικανοτητα και θρασος να την γαμησω.
καμια μαυρουλα τρανς υπαρχει?
λυσα και απωθημενο να σπρωξω κανα μαυρο κωλαρακι
καμια μαυρουλα τρανς υπαρχει?
λυσα και απωθημενο να σπρωξω κανα μαυρο κωλαρακι
ισχυει για την Ασπα. ο χωρος πολυ χαλια, διαθεση απο την μερια της μηδεν. δεν ενδιαφερεται να περασεις καλα, παντελως αδιαφορη σε ολα της, εχει απομακρο υφος ντιβας, πεταμενα λεφτα. πιο μπροστα απο αυτην αραζει η ναντια που ειναι πιο κορμαρα, πιο θηλυκη και τιμαει τα λεφτα που παιρνει.καλή μαυρούλα (από Κούβα) είναι μετά τις 12.30 στο Φυλής 99. Με ειδοποίησε φίλος καλός και όντως πέρασα ένα ευχάριστο τέταρτο. Η μαυρούλα απαιτεί σκληρό πήδημα κι αγριάδες. Τα ζητά μόνη της. Και μιας και είμαστε στο θέμα ΞΕΠΕΤΕΣ, να πω ότι φίλοι που επισκέφθηκαν την Άσπα στην Καλλιθέα, κοντά στην Συγγρού με ενημέρωσαν ότι το έχει τερματίσει. Σπίτι βρώμικο, ενοχλητικές οσμές, αγενής συμπεριφορά κλπ.
όχι ρε μούτρο μην τ γαμας τ θέμα εχω ακούσει τ χειρότεραισχυει για την Ασπα. ο χωρος πολυ χαλια, διαθεση απο την μερια της μηδεν. δεν ενδιαφερεται να περασεις καλα, παντελως αδιαφορη σε ολα της, εχει απομακρο υφος ντιβας, πεταμενμπροστα απο αυτην αραζει η ναντια που ειναι πιο κορμαρα, πιο θηλυκη και τιμαει τα λεφτα που παιρνει.