Αλμυρού ή κάπως έτσι από Κύπρο ?
Σε μένα παίδες το καλοκαίρι δεν έβγαλε βιασύνη. Πέρασα συμπαθητικά αν και οκ δεν θα την επέλεγα για δεύτερη φορά. Δεν θα την έβαζα ωστόσο και στην κατηγορία ξεπέτα
Αλμυρού ή κάπως έτσι από Κύπρο ?
συμφωνώ.. κι εγω καλά είχα περάσει αλλά μέχρι εκεί..Σε μένα παίδες το καλοκαίρι δεν έβγαλε βιασύνη. Πέρασα συμπαθητικά αν και οκ δεν θα την επέλεγα για δεύτερη φορά. Δεν θα την έβαζα ωστόσο και στην κατηγορία ξεπέτα
οτι βρωμανε τα ποδια σου.. 'η ότι χύνεις γρηγοραρε τρελοι σε 10 λεπυτα εχασα 50 Ε τ δεν καταλαβενεται???????/??////???////???/
εχω αναφερθει...οποις θελει εχει καλος οποιος δεν θελει ελευθερος ειναι ο δρόμος για ολες και για ολους..Βατραχε λες οτι αρνηθηκε να ειναι παθητικη;;;Ξεκινησατε κανατε προκαταρτικα και δεν καθισε να κανει παθητικο σεξ πληρωσες 50 και εφυγες;;;Δυο τινα συμβαινουν..η εκανες μαλακια που σε αυτη την περιπτωση ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΑΝΣ...απλα σηκωνεσαι και φευγεις η εσυ εισουν παθητικος.
Και στις 2 περιπτωσεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
Ποια ηταν αυτη η τρανς;;;
μουτρο τ χει κανει κ αλλου δεν τ χει στο παθητικο ειναι ενεργητικη καθαρα ολα οκ ως εδω .....ξερω τ κανωνιζω δεχτηκε ν ειναι παθητικη πυρε τ φραγκα στην αρχη ξαπλωσαμαι δεν γουσταρε τ φαση και ξαφνηκα ειχα καταλαβει λαθος εγω ....τωρα οσω για τ φραγκα δεν εγω αφου τ εδωσα τελειωσαι τ θα κατσω να παιξω κλοτσες σε ενα υπογειο στ καιντρο χωρις να ξερω τ παιζει γυρο ....ε δεν ειναι για μενα αυτα μουτρο χαλαλη της τ 50αρικο τ ζογκλερικα τ εχω κωψει απο μικροςΡε φιλε αυτο σου λεω...γιατι εδωσες το 50ρικο.Εφοσον σου εκανε πιπα οπως λες δωστην ενα 20ρικο και γραψε οτι η συγκεκριμενη δεν τηρει τα συμφωνηθεντα.Με το να δωσεις 50ρικο και να την λες ξεπετα νομιζεις οτι εσυ προσωπικα κερδιζεις κατι;;
Γιατι με αυτη την λογικη μπορει να ισχυριστει καποιος οτι η συγκεκριμενη κανει παπαδες στο ενεργητικο και οτι εσυ λες βλακειες.Καταλαβαινεις που ειναι η ενσταση η δικη μου;
Εγινε φιλαρακι...εισουν κατανοητος.
ουτε γ πλακα ουτε καν εχυσα ....Η φυλη της μερα μ τ νυχτα που την εχω παρει
φταιη και η κοπελα αλλες σε ξεπετανε...αλλες αν χυνης γρηγορα γλυφουν λιγο αρχιδακια και ξανα μετα λιγο πιπουλα μετα καρφομα κτλ...Eγω με την βιβιαν περασα εξαιρετικα.Ασχετο.....ερωτηση κρισεως....δηλαδη οταν παμε με μια γκομενα η τρανς οταν χυνουμε γρηγορα φταιει η γκομενα η τρανς η η κρος;;;;Απο την στιγμη που εγω χυνω εσυ χυνεις αυτο χυνει οφειλουμε να ξερουμε πως να συγκρατηθουμε.Λιγο αυτοκριτικη δεν βλαπτει.
Ποιον πηρες ρε? Τον δεξί με το μουσάκι?
να αναφερω οτι σ παλιότερο ραντεβου με την βιβιαν ενω ειχαμε κανονίσει 50 για καθαρα ενεργητικο παιχνιδι απο πλευρας μου δεν τηρηθηκαν αυτα που είπαμε τηλ και οταν φτασαμε στο σημειο για να γαμησω δεν δεχτηκε λεγοντας μου οτι ειχα καταλαβει λαθος και οτι δεν γυνεται να την γαμησω γιατι ειχαμε λεει κανονισει ν ειναι ενεργητικη αυτη....βρηκε ανθρωπο ν τ πει ........συκοθηκα εκανα μαλακια που δεν πηρα τ λεφτα πισω αλλα ειμουν τοσο νευριασμενος που φανταστηκα οτι θα παιζαμαι κλοτσες και δεν ειμαι τυπος για φασαριες εκφισεως.....ξεπετα απο τισ λιγες ...εβγε μορακι τετια κανε και θα περασεις καλα καποια στυγμη που θα σε μαθουν οι περησοτεροι.....α και κατι αλλο τωρα τελευτεα ενα πουλακι μ σφηριξε οτι ειναι βουλγαρα κ οχι απο κυπρο !!!!...γνωριζει κανεις αλλος κατυ τετιο????εγω τ πυστευω παντως αυτο.
Οχι ρε συ η βιβιαν εχει 25 ποντους μαλαπερδα και γαμαει αλυπητα οποιον βρει.Να ισχυριστει καποιος οτι δεν του αρεσε η βιβιαν ως υπηρεσιες ειναι απολυτα δεκτο.Το να λεει οτι η βιβιαν ηθελε να γαμησει που το πουλι το εχει μονο για να κατουραει και σε στυση δεν ξεπερνα τον παραμεσο της παλαμης μου ειναι να κλαις και να γελας ταυτοχρονα.φιλαράκι είσαι Φάουλ ! λυπάμαι που δεν πέρασες καλά. Εγώ το αντίθετο και σίγουρα δεν είμαι εύκολος στο να πω καλά λόγια. Κύπρια είναι η κοπέλα και πολύ καλό άτομο. Προσωπικά (το τονίζω) περνάω καταπληκτικά, είναι απόλυτα παθητική, ευγενής, γλυκιά και ξεσαλώνουμε δυνατά. Αυτό που λες, σόρρυ αλλά δεν μου κολλάει.