Νέα

Ξεπέτες τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα batraxomouris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 627
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

esteban77

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2016
Like
2
Πόντοι
0

vip.information

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
μετρια για μενα μια φωρα ηταν αρκετη

αα εμεινε χαραγμενη στην μνημη σου αυτη σου η εμπειρια.(εστω και αρνητικη οπως μας εδωσες να καταλαβουμε) αντιθετως η κοπελα δεν σε θυμαται καθολου σαν να μην υπηρξες σαν να μην σε γνωρισε ποτε... αορατος ανθρωπος εισουν.. (μια αγγαρεια μεσα σε ολες)... μηπως (σκεφτομαι)μπας και δεν σπρωχνεις καλα? για αυτο δεν σε θυμαται? θελει και αυτο την τεχνη του... αρχισε να πηγαινεις σε ενεργητικες απο εδω και περα  για να διδαχθεις απο την τεχνη τους...θα το πληρωσεις βεβαια το μαθημα (οχι τζαμπα σε εσενα) αλλα ..δεν πειραζει ..εχεις χρηματα για κατι τετοια εσυ...

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
αα εμεινε χαραγμενη στην μνημη σου αυτη σου η εμπειρια.(εστω και αρνητικη οπως μας εδωσες να καταλαβουμε) αντιθετως η κοπελα δεν σε θυμαται καθολου σαν να μην υπηρξες σαν να μην σε γνωρισε ποτε... αορατος ανθρωπος εισουν.. (μια αγγαρεια μεσα σε ολες)... μηπως (σκεφτομαι)μπας και δεν σπρωχνεις καλα? για αυτο δεν σε θυμαται? θελει και αυτο την τεχνη του... αρχισε να πηγαινεις σε ενεργητικες απο εδω και περα  για να διδαχθεις απο την τεχνη τους...θα το πληρωσεις βεβαια το μαθημα (οχι τζαμπα σε εσενα) αλλα ..δεν πειραζει ..εχεις χρηματα για κατι τετοια εσυ...
και που ξερεις αν τον θυμαται;

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
δεν ειμαι εδω για να κρυθω αλλα ουτε για να κρυνω ειμαι εδω απλα για να περναω την ωρα μου και κατυ ακομα με γνωριζουν αυτες που θελω κ μονο

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
συμφωνώ ότι ο βάτραχος πρέπει να δοκιμάσει κάποια στιγμή τον παθητικό ρόλο, μόνο έτσι θα ολοκληρωθεί

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Χαχαχα ακριβως και μην δωσετε καμμια βαση
Ο/η καθε καημενος που κλαιγεται που ερχεται ο ξενος και του τρωει την δουλεια  άσε ρε
συμφωνώ ότι ο βάτραχος πρέπει να δοκιμάσει κάποια στιγμή τον παθητικό ρόλο, μόνο έτσι θα ολοκληρωθεί
. Μπα Μουτρο δεν μ αρέσει πιστεψεμαι

Xxlboy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2017
Κριτικές
8
Like
152
Πόντοι
280
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι η Αγάπη τρανς αφου τέλειωσε το κολέγιο βρίσκεται στο φυλης 99 τον ναό της ξεπέτας.Όσοι πιστοί προσέλθετε να κλάψετε τα λεφτά σας.

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι η Αγάπη τρανς αφου τέλειωσε το κολέγιο βρίσκεται στο φυλης 99 τον ναό της ξεπέτας.Όσοι πιστοί προσέλθετε να κλάψετε τα λεφτά σας.

ξεπετομαζοματα στ 99 ...μπραβο τους τ κοριτσια τ κολεγιο τ πηρε μ άριστα αραγε??????
τ φαγες τ μωρο η απλα ακουσες???

Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Like
60
Πόντοι
1
Για να λεμε την αληθεια η πλειοψηφια τους περι τα 85% ειναι ξεπετες! Ακομα και η ιδια μας η γυναικα πολλες φορες αγγαρευται ποσο μαλλον μια αγνωστη που το κανει για τα money!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736

Ξέρουμε ποιό είναι το κολέγιο?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

τοσο χαλια το μερος??

OP
OP
batraxomouris

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606

Την ειχα παρει πριν καιρο στις αρχες τ χειμονα εκανε σχετηκα πολύ κρυο και η οδος ειχαι πολύ λιγο κοσμο περιπου στις 1 30 που τ περησοτερα μωρα είναι στην γυρα ......τ συγκεκρημρνο βραδυ ηταν πολη σπασμένα κμ λιγες επιλογες που τις ειχα δοκίμασει οποτε ηταν η μερα της.....γνωρίζοντας από δω μεσα ότι πολύ που την ειχαν παρει δεν ειχαν περασει καλα ...καυλομενος  μ τ μιαλο ν μου γαμα τ νευρα από την καυλα ν γαμησω όπως κ ν χει,σταματαω την περνω 50 τ μαλι...
τ εργο τ εφαγα από την ωρα που μπήκαμε στο ανσασερ εφαγα το πρωτο ξενερομα  η τυπησα  ηταν ψυχρη κ με γυρισμενη την πλατη κοιτωντας την πορτα του ανσασερ κ σχεδων αμίλητη...φτανουμε μπενουμε στο δοματιο,γδυσου μ λεει!!!!!δευτερο σοκ αυτή ξαπλομενη στο κρεβατη χωρις ν βγαλει τυποτα.καταλαβα λεω από μεσα μου
περι τ αγονα ξαπλονω ερχετε μου περνει μια πιπα η οποια δεν μου αρεσε βγιαστηκη μ πολύ δυναμη στην παλαμη σαν ν σου λεει καυλονε μαλακα ν τελειονουμαι ξενερα ξανα κ ξανα κ ξανα που την ειχα παρει ..... 
καυλωνω στηνετεστα 4 χωρις να βγαλει τιποτα απολυτος την καρφωνω που ν χισω κουτσουρο η γκομενα ουτε αχ ουτε βαχ ουτε τ μου κανεις τι-πο-τα ...
καποια στιγμη αντε μ λεει ακομα ?????
γιατι βγιαζεσαι της λεω εγω!!!!! οτε που ειχαν περασει 15 λεπτα
εισαι κ δυσκολοσ μου κανει!!!!!!
της λεω κ γω βγαλε κ τυποτα να ερθουμε ποιοκοντα ρε μωρο!!!!!!
και ετσι μια χαρα είμαι μου λεει....
επεσα κατευθειαν
αστο της λεω παν να φυγω...ελα μου λεει ξαπλωσε ν σε γλυψω ,παλυ τα ιδια κ χειροτερα ...Μπαρουτιασμένος από την μαλακια που ειχα κανει πεταγομε απότομα  της λεω αστο κοπελια δεν τ χω σημερα και ντύνομαι.....ανυγω την πορτα αυτή αποτ ανσασερ εγω από τη σκαλα..ουτε για δεν μου ειπαι,αυτά τ λιγα

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
τοσο χαλια το μερος??

διαφωνώ  !  μην  τα  τσουβαλιάζουμε  όλα τα κορίτσια.  Η Σόφη και η Χαρά είναι απόλυτα μάχιμες και φιλότιμες και πάντα τα δίνουν όλα.  Η Λένα με τις μέρες της,  πολλές φορές βαριέται.  Την Αγάπη δεν την έχω πετύχει  !

Alex Doo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Κριτικές
11
Like
132
Πόντοι
11
διαφωνώ  !  μην  τα  τσουβαλιάζουμε  όλα τα κορίτσια.  Η Σόφη και η Χαρά είναι απόλυτα μάχιμες και φιλότιμες και πάντα τα δίνουν όλα.  Η Λένα με τις μέρες της,  πολλές φορές βαριέται.  Την Αγάπη δεν την έχω πετύχει  !

Μπορείς να γίνεις συναγωνιστή λίγο ποιο συγκεκριμένος για την Σόφη την οποία έχω στα υπόψιν; Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό...

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Το μαγαζί στούντιο όπως διαφημίζετε δεν το λες με τίποτα μπουρδέλο με μέτριους χώρους αν και τελευταία έγινε κάποια βελτίωση.
Όσο για τις επιδόσεις των κοριτσιών συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom