esteban77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
έχει αναφερθεί σε άλλο topic ότι είναι μέτρια. ευχαριστούμε όπως και να χεικατω απο μετρια μπορει ν ετυχε μαζι μου αλλα ειναι η αληθεια
έχει αναφερθεί σε άλλο topic ότι είναι μέτρια. ευχαριστούμε όπως και να χεικατω απο μετρια μπορει ν ετυχε μαζι μου αλλα ειναι η αληθεια
έχει αναφερθεί σε άλλο topic ότι είναι μέτρια. ευχαριστούμε όπως και να χει
μετρια για μενα μια φωρα ηταν αρκετη
και που ξερεις αν τον θυμαται;αα εμεινε χαραγμενη στην μνημη σου αυτη σου η εμπειρια.(εστω και αρνητικη οπως μας εδωσες να καταλαβουμε) αντιθετως η κοπελα δεν σε θυμαται καθολου σαν να μην υπηρξες σαν να μην σε γνωρισε ποτε... αορατος ανθρωπος εισουν.. (μια αγγαρεια μεσα σε ολες)... μηπως (σκεφτομαι)μπας και δεν σπρωχνεις καλα? για αυτο δεν σε θυμαται? θελει και αυτο την τεχνη του... αρχισε να πηγαινεις σε ενεργητικες απο εδω και περα για να διδαχθεις απο την τεχνη τους...θα το πληρωσεις βεβαια το μαθημα (οχι τζαμπα σε εσενα) αλλα ..δεν πειραζει ..εχεις χρηματα για κατι τετοια εσυ...
δεν ειμαι εδω για να κρυθω αλλα ουτε για να κρυνω ειμαι εδω απλα για να περναω την ωρα μου και κατυ ακομα με γνωριζουν αυτες που θελω κ μονοαα εμεινε χαραγμενη στην μνημη σου αυτη σου η εμπειρια.(εστω και αρνητικη οπως μας εδωσες να καταλαβουμε) αντιθετως η κοπελα δεν σε θυμαται καθολου σαν να μην υπηρξες σαν να μην σε γνωρισε ποτε... αορατος ανθρωπος εισουν.. (μια αγγαρεια μεσα σε ολες)... μηπως (σκεφτομαι)μπας και δεν σπρωχνεις καλα? για αυτο δεν σε θυμαται? θελει και αυτο την τεχνη του... αρχισε να πηγαινεις σε ενεργητικες απο εδω και περα για να διδαχθεις απο την τεχνη τους...θα το πληρωσεις βεβαια το μαθημα (οχι τζαμπα σε εσενα) αλλα ..δεν πειραζει ..εχεις χρηματα για κατι τετοια εσυ...
δωστε βαση σ αυτα που γραφει
συμφωνώ ότι ο βάτραχος πρέπει να δοκιμάσει κάποια στιγμή τον παθητικό ρόλο, μόνο έτσι θα ολοκληρωθείαα εμεινε χαραγμενη στην μνημη σου αυτη σου η εμπειρια.(εστω και αρνητικη οπως μας εδωσες να καταλαβουμε) αντιθετως η κοπελα δεν σε θυμαται καθολου σαν να μην υπηρξες σαν να μην σε γνωρισε ποτε... αορατος ανθρωπος εισουν.. (μια αγγαρεια μεσα σε ολες)... μηπως (σκεφτομαι)μπας και δεν σπρωχνεις καλα? για αυτο δεν σε θυμαται? θελει και αυτο την τεχνη του... αρχισε να πηγαινεις σε ενεργητικες απο εδω και περα για να διδαχθεις απο την τεχνη τους...θα το πληρωσεις βεβαια το μαθημα (οχι τζαμπα σε εσενα) αλλα ..δεν πειραζει ..εχεις χρηματα για κατι τετοια εσυ...
. Μπα Μουτρο δεν μ αρέσει πιστεψεμαιΧαχαχα ακριβως και μην δωσετε καμμια βαση
Ο/η καθε καημενος που κλαιγεται που ερχεται ο ξενος και του τρωει την δουλεια άσε ρεσυμφωνώ ότι ο βάτραχος πρέπει να δοκιμάσει κάποια στιγμή τον παθητικό ρόλο, μόνο έτσι θα ολοκληρωθεί
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι η Αγάπη τρανς αφου τέλειωσε το κολέγιο βρίσκεται στο φυλης 99 τον ναό της ξεπέτας.Όσοι πιστοί προσέλθετε να κλάψετε τα λεφτά σας.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν οτι η Αγάπη τρανς αφου τέλειωσε το κολέγιο βρίσκεται στο φυλης 99 τον ναό της ξεπέτας.Όσοι πιστοί προσέλθετε να κλάψετε τα λεφτά σας.
τοσο χαλια το μερος??
διαφωνώ ! μην τα τσουβαλιάζουμε όλα τα κορίτσια. Η Σόφη και η Χαρά είναι απόλυτα μάχιμες και φιλότιμες και πάντα τα δίνουν όλα. Η Λένα με τις μέρες της, πολλές φορές βαριέται. Την Αγάπη δεν την έχω πετύχει !
Το μαγαζί στούντιο όπως διαφημίζετε δεν το λες με τίποτα μπουρδέλο με μέτριους χώρους αν και τελευταία έγινε κάποια βελτίωση.διαφωνώ ! μην τα τσουβαλιάζουμε όλα τα κορίτσια. Η Σόφη και η Χαρά είναι απόλυτα μάχιμες και φιλότιμες και πάντα τα δίνουν όλα. Η Λένα με τις μέρες της, πολλές φορές βαριέται. Την Αγάπη δεν την έχω πετύχει !