Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.289
- Πόντοι
- 216
Αφού έπραξαν σωστά γιατί δεν βγαίνουν δημοσίως να πάρουν το έπαθλο της μεγαλύτερης πούτσας αλλά κρύβονται σαν ποντίκια Ας υποστούν τις συνέπειες του αρχαιολογικού νόμου και να δώσουν και συνέντευξη. Και δεν είναι θέμα άντρακλα. Το ίδιο ίσχυει και αν την τσόντα ή την παπαριά γιατί τσόντα δεν ήταν την γύριζε η Τζούλια ή η Ντούβλη με τον αράπη.Ορθα επραξαν τα παιδια ο,τι και να λετε εσεις. Και οι αρχαιοι ελληνες παρτουζες με αντρες εκαναν και δεν ηταν κακο. Βγηκατε ολοι οι θιγμενοι αντρακλες επειδη επεσαν μερικα τσιμπουκια και πουτσοι με θεα την ακροπολη. Αμα επαιζαν γκομενες θα λεγατε ποσο αδικος ειναι ο κοσμος που εσεις οι τριχωτοι κοιλαραδες που πληρωνετε αμοιρα κοριτσια απο φτωχες χωρες για να γαμησετε δεν παιζατε.
το ίδιο μυαλό κουβαλάς και εσύ.Ορθα επραξαν τα παιδια ο,τι και να λετε εσεις. Και οι αρχαιοι ελληνες παρτουζες με αντρες εκαναν και δεν ηταν κακο. Βγηκατε ολοι οι θιγμενοι αντρακλες επειδη επεσαν μερικα τσιμπουκια και πουτσοι με θεα την ακροπολη. Αμα επαιζαν γκομενες θα λεγατε ποσο αδικος ειναι ο κοσμος που εσεις οι τριχωτοι κοιλαραδες που πληρωνετε αμοιρα κοριτσια απο φτωχες χωρες για να γαμησετε δεν παιζατε.
Ζω για απαντησεις σαν αυτες <3το ίδιο μυαλό κουβαλάς και εσύ.
Ρε πανίβλακα, το πρόβλημα δεν είναι αν θες να γυρίσεις gay τσόντα, βρες ένα κλειστό χώρο και κάνε ό,τι σου αρέσει. Ο Παρθενώνας είναι έργο τέχης, αρχαιολογικό μνημείο και εθνικό σύμβολο χώρας. Όπως απαγορεύεται να χέζεις εκεί, όπως απαγορεύεται να γράφεις με σπρέι συνθήματα στα μάρμαρα, έτσι απαγορεύεται και να γαμιέσαι, είτε με άντρες είτε με γυναίκες. Επίσης δια νόμου απαγορεύονται τα γυρίσματα χωρίς άδεια.
Και δε μου λες ρε φωστήρα του πνεύματος ,αυτοί που το έκαναν τι κέρδισαν; Πέταξαν μια μαλακία "υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ" για να ζητήσουν βοήθεια όταν θα τους μπουζουριάσουν. Ακριβώς όπως ο Κέβιν Σπέισι που όταν τον καταγγείλαν ότι γαμούσε 12χρονα πέταξε ένα "α δε σας το πα εγώ είμαι gay, είμαι δικός σας, σώστε με τώρα" και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα του έριξε άκυρο. Κανένα κίνημα δκαιωματιστών δε ζήτησε να επιτρέπονται τα γαμήσια σε αρχαιολογικούς χώρους, πιάσε λίγο να ενημερωθείς.
Και την τελική ρε γελοίε ,ποιος σου είπε ότι μπορείς να παραβαίνεις τους νόμους και μετά να πρέπει να σου λένε μπράβο; Είχε ψευδώνυμο ο Κολοκοτρώνης; Φόραγε κουκούλα ο Λένιν; Μήπως η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα έγραφε σε κανένα μπλογκ; Αν θες να κάνεις επανάσταση (που δεν κάνεις για αυτό και δε θα σε στηρίξει ποτέ κανείς) τότε βγες με το όνομά σου να αναλάβεις τις συνέπειες. Πήγαινε φυλακή για τις ιδέες σου. Φάε ξύλο. Αλλιώς γιατί θεωρείς ότι αγωνίζεσαι;
καλα τα λες του γελοιου!!!!το ίδιο μυαλό κουβαλάς και εσύ.
Ρε πανίβλακα, το πρόβλημα δεν είναι αν θες να γυρίσεις gay τσόντα, βρες ένα κλειστό χώρο και κάνε ό,τι σου αρέσει. Ο Παρθενώνας είναι έργο τέχης, αρχαιολογικό μνημείο και εθνικό σύμβολο χώρας. Όπως απαγορεύεται να χέζεις εκεί, όπως απαγορεύεται να γράφεις με σπρέι συνθήματα στα μάρμαρα, έτσι απαγορεύεται και να γαμιέσαι, είτε με άντρες είτε με γυναίκες. Επίσης δια νόμου απαγορεύονται τα γυρίσματα χωρίς άδεια.
Και δε μου λες ρε φωστήρα του πνεύματος ,αυτοί που το έκαναν τι κέρδισαν; Πέταξαν μια μαλακία "υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ" για να ζητήσουν βοήθεια όταν θα τους μπουζουριάσουν. Ακριβώς όπως ο Κέβιν Σπέισι που όταν τον καταγγείλαν ότι γαμούσε 12χρονα πέταξε ένα "α δε σας το πα εγώ είμαι gay, είμαι δικός σας, σώστε με τώρα" και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα του έριξε άκυρο. Κανένα κίνημα δκαιωματιστών δε ζήτησε να επιτρέπονται τα γαμήσια σε αρχαιολογικούς χώρους, πιάσε λίγο να ενημερωθείς.
Και την τελική ρε γελοίε ,ποιος σου είπε ότι μπορείς να παραβαίνεις τους νόμους και μετά να πρέπει να σου λένε μπράβο; Είχε ψευδώνυμο ο Κολοκοτρώνης; Φόραγε κουκούλα ο Λένιν; Μήπως η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα έγραφε σε κανένα μπλογκ; Αν θες να κάνεις επανάσταση (που δεν κάνεις για αυτό και δε θα σε στηρίξει ποτέ κανείς) τότε βγες με το όνομά σου να αναλάβεις τις συνέπειες. Πήγαινε φυλακή για τις ιδέες σου. Φάε ξύλο. Αλλιώς γιατί θεωρείς ότι αγωνίζεσαι;
παλι βριζεις τα μέλη του σαη?μπες τουλαχιστον με το κανονικο σουεσεις οι τριχωτοι κοιλαραδες που πληρωνετε αμοιρα κοριτσια απο φτωχες χωρες για να γαμησετε