Οι φύλακες ήδη είχαν απολυθεί γιατί ήταν συμβασιούχοι. Άντε να ήταν ελάχιστοι μόνιμοι στον χώρο. Επέλεξαν το σημείο που γύρισαν τις σκηνές αυτές που είναι μη ορατό εύκολα εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη.. Η λήψη έγινε με κινητό αφού είχαν φτιάξει μια ασπίδα από άλλα άτομα. για να μην φαίνονται τα πουσταριά. Αυτό φαίνεται και με τα πούστικα σημαιάκια pride που κουνάνε πέρα δώθε και δεν τους παίρνει χαμπάρι κανένας. Σημαίες και άλλα σύμβολα απαγορεύονται. Ο πιο ηλίθιος φύλακας θα τα εντόπιζε.
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι μέχρι χθες το βράδυ κανένας συνδικαλιστικός φορέας δεν έβγαλε ανακοίνωση. Αν είχαν ανέβει τίποτα χρυσαύγουλα με σημαίες θα είχαν λυσσάξει.
Με πολύ προσπάθεια να μη σπάσω την οθόνη διάβασα το "σκεπτικό" πίσω από την ταινία -
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ / A FEW WORDS ABOUT THE FILM
Ακόμη μια ομάδα από πρόβατα που νομίζουν ότι είναι Τσε Γκεβάρα. Παντελώς αμόρφωτα άτομα ,τα έχουν κάνει όλα πελτέ στο μυαλό τους. Τη μια ονομάζουν παράσημο πατριαρχίας τον Παρθενώνα ,την άλλη θαυμάζουν τους αρχαίους Έλληνες γιατί αποδέχονταν την ομοφυλοφιλία, ανακατεύουν το 1821 από το πουθενά, αλλού γράφουν ότι έτσι γουστάρουν ,αλλού ότι θέλουν να περάσουν μηνύματα για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ,αλλού ότι είναι εναντίον της καραντίνας, αλλού ότι θέλουν να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν αλλά χωρίς να τους πιάσουν, μιλάμε για καψύλια.
Κανένα έλεος, καμία εξαίρεση από κανένα νόμο. Να τιμωρηθούν όπως προβλέπεται. Τουλάχιστον ρε πουτανόπαιδα οι πραγματικοί επαναστάτες και φυλακή πήγαιναν και πέθαιναν στη μάχη για τις ιδέες τους, εσείς γιατί θεωρείτε ότι είστε κάτι ξεχωριστό;
Κανένα έλεος για τους φύλακες που ξεφτίλισαν το εθνικό μας σύμβολο. Όχι μάγκες μου δε σας πληρώνουμε να κάθεστε στο γραφείο επειδή κάνει κρύο. Αν η Ακρόπολη κινδυνεύει από τέτοιους αλήτες να διπλασιαστεί και να τριπλασιαστεί η φύλαξη. Τι μόνο στην Aegean και στα κανάλια θα το παίζουν άπλες με τα λεφτά μας;
Θες gay τσόντα; Τράβα σε καμιά παραλία, σε κανένα σπίτι και κάνε ό,τι σου καυλώσει. Το παίζεις ιστορία με την ιστορία ενός λαού; Κάτσε μέσα να γυρίσεις και το sequel.