1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
από κει ξεκίνησα αλλά ήταν πολύ ακριβά........μηπως σου παν βασιλοπουλο σε χλιδατη περιοχη?
από κει ξεκίνησα αλλά ήταν πολύ ακριβά........μηπως σου παν βασιλοπουλο σε χλιδατη περιοχη?
μπαρζζζ???
παρα πολύ ευκολα *Pεεεεε????? πως το πες αυτό????
Πάμε να το κάνω ακόμα πιο συγκεκριμένο.
Οσο ήμουνα καλό παιδί πήγαινα στον Πλούταρχο και δε γαμούσα, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΑ......
Τώρα που έγινα κακό παιδί δεν πάω Πλούταρχο αλλά γαμάω, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ......
Aσε τα σκυλιά εσύ....δαγκώνουν....Εμεις οι 2 ξέρουμε πολύ καλά σε ποια περιοχή συχνάζουν... τα σκυλιά γενικότερα... ;)
Γειά σου αφεντικό....χάθηκες...Τι έχουμε εδώ???
επειδή είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ......
μπορεί να μου πει κάποιος που ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ για ΓΑΜΟ;
γιατί στο Βερόπουλο που ρώτησα μου είπαν ότι το προιόν έχει εξαντληθεί.
αμα είχε μόνο τρελλά κόμπλεξ θα την πάλευε.......δλδ επειδη ξενυχταγε η γκομενα δεν ητονε κοριτσι για σπιτι
ητανε του μπαρ κ δεν ητανε κυρια? κ οσο ητανε μαζι σου παλι ψαχνοτανε κ ξενυχταγε στα μπαρζζζ???
απ οτι καταλαβα οχι...
τελικα ολη η ελληνικη κοινωνια εχει τρελλα κομπλεξ...
αμα είχε μόνο τρελλά κόμπλεξ θα την πάλευε.......
η πλάκα είναι ότι ο μαλακίδης νεοέλληνας θέλει να χύνεουν για πάρτη του όλες οι πουτάνες και οι στριπτηζούδες της πρώην ΕΣΣΔ, αλλά η γυναίκα του να είναι τρόφιμος μοναστηρίου.......
elvis7Θα το κάνω κ εγώ πιο συγκεκριμένο....
Πάντα πήγαινα στον Πλούταρχο...πάντα πλήρωνα...πάντα γαμούσε κ ήταν ευτυχισμένος...
Με φώναξες ???elvis7
λιγες αλλα έχει και τέτοιες : κοπροσκύλες τις λένε...τη μέρα κοιμούνται και το βράδυ γυρίζουν στα μπαρ με τσιγάρο και ποτό , κι άντε να είναι 20-25 οκ...εχω δει 30αρες να κυκλοφορούν σαν βιζιτούδες μέχρι τις 2 και3 καθημερινές.. .
Κι όταν βρούν κάποιον μαλάκα σε λίγο καιρό ζητάνε αραβώνα και λένε ότι πριν απο αυτόν ήταν καλά κορίτσια....
1-2 φωτογραφίες θα έφταναν για να χύσει [size=12pt]στο βρακάκι του[/size].....
***Ζητείται η τεκμηριωμένη άποψη [size=12pt]του παλιού [/size]ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...
ρε μαγκες απλα τα πράγματα .
Μιλάω για κοπέλες που θέλουν να παντρευτούν και αλλά ψαχνονται στα μπαρ ή όπου αλλού μπορούν.
Και λέω πολύ απλά γνώρισα κι εκανα σχέση με μια που μέχρι να γίνει σχέση βραδυ παρά βραδυ ήταν σχεδόν νυχτερινός επισκέπτης στα μπαρ (κοπρόσκυλο τι λέω εγω)
κι όταν προχώρησε η σχέση μου ζητούσε επίσημο παιχνίδι.
Καποια στιγμή γυρίζω πολύ απλά και της λέω : κορίτσι μου αμα ήθελα να παντρευτώ δεν θα ΨΩΝΙΖΑ γυναίκα απο μπαρ ...θα μου πεις εσυ αμα είσε καλό κορίτσι ή όχι ενα Κοπρόσυλο ήσουν...χαλάρωσε .
Μιλάμε απλά ότι : ζείς σαν κοπρόσκυλο της νύχτας ... ε! τέτοια αντιμετώπιση θα έχεις και μετά , μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις..
στο κατηχητικο..Απο που θα "ψωνιζες" γυναίκα; Που τις πουλάνε τις καλές και αγαθές;
στο κατηχητικο..
Πες μου τώρα οτι ο μπουρδελιάρης θέλει και του κατηχητικού να πέσω κάτω από τα γέλια..
ε μα...Πες μου τώρα οτι ο μπουρδελιάρης θέλει και του κατηχητικού να πέσω κάτω από τα γέλια..
ε μα...
καπως ετσι μας τα παρουσιαζει...
παντως γυναικες που γυρνανε τα βραδυα δεν θελει!!!!!
ειναι 'τζιζ' γι αυτον!!!!!
αλλο ενα θρεντ για κλαψομουνιαση-θαψιμο της αγνωστης καριολας ελλεηνιδας..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
το καλύτερο πόστ του thread..
κρίμα π δεν μπαίνει συχνά ο pleasuregiver..