You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενύχτισσες κοπρόσκυλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
μακ λειν ωραια η υπογραφη απο γνωστο ασμα low bap....ρε παλιοκαριόλη....μ'εμάς είσαι ή με τον τελειωμένο...??? χαχαχαχαχαχαχα
Μπράβο...μπράβο...αλλά με το μαλακό...να μην χτυπήσουμε...
Επισκέπτης
M'αρέσει το 2ο σκέλος...μου θυμίζει γιατί είμαι τυχερός....;) ;)μακ λειν ωραια η υπογραφη απο γνωστο ασμα low bap....
Επισκέπτης
χτες σε κεντρικο εστιατοριο στο γκαζι ηταν γυναικοπαρεα με τεσσερις ξενυχτισσες μονες κιηταν και κουκλαρες.... ....κοπροσκυλα δεν μου καναν παντως...
Αποκλείεται....στάνταρ κοπρόσκυλα ήταν....
ισχυει αυτο που λες αλλα τα ποσοστα τα σκισες...δηλαδη στις 20 γυναικες γυρω μας οι 19 αν τις παμε στον πλουταρχο θα μας κατσουν????δεν νομιζω...και εξαλλου αν εισαι χρηματοδοτης δικαιωμα σου...αλλα οι γυναικες γυναθκες δεν νομιζω να γουσταρουν χρηματοδοτες με αυτη την εννοια..να χει ο δικος τους μια καλη δουλεια και οικονομικη σταθεροτητα ναι..αλλα στη συμπεριφορα τον θελουν αντρα...οχι trendy boy με τα λεφτα του μπαμπα....αντρα αντρα.... ;) ;)Οντος οτι μπορει να γραψουμε εδω ,μπορουμε το ιδιο ακριβως να το αναφερουσε και αλλο Post που εχει την ιδια κεντρικη ιδεα .
Αλλα η Ελλενιδα πλεον αυτο το σκεπτικο εχει .
Απο τα 16 που καταλαβαινει τι εχει μεσα στο βρακι της ....αρχιζει την γυρα και να το περασω καλα τωρα που περναει η μπογια μου .
Βρισκει με ανεση μαλάκες να της πληρωνουν τα ποτα και τις εξοδους ...γυρναει απο πουτσα σε πουτσα ...διοτι το Must για τις γυναικες πλεον ειναι...με ποσους θα παω ....
Κοντα στα 30 βρισκει εναν 19χρονο ...διοτι δεν μπορει να μην εχει σχεση με μικροτερο....δεν εισαι γυναικα πλεον εαν δεν εχεις πας με μικροτερο ........
Και κοντα στα 32 ...τρεχει να βρει τον ΜΑΛΑΚΑ που θα την παντρευτει ...διοτι ...υπαρχουν αλλες πλεον που κανουν αυτη την "δουλεια"............
Και στη απεναντι οχθη οι ανδρες που ..αφου βλεπουν τι γινεται ...σιγα να μην κατσουν με μια ...οταν οι περισσοτερες ανοιγουν τα ποδια .....για ενα μπουκαλακι στον Πλουταρχο ........
Και μετα σου λενε οτι δεν υπαρχουν πλεον ανδρες .
Σαφεστατα και δεν υπαρχουν ...διοτι οι χρηματοδοτες ...καποια στιγμη ..στερευεουν .
Η αποψη μου για τις γυναικες περιλαμβανει το 95% των γυναικων.
Διοτι υπαρχει ενα 5 % που πραγματικα διαφερει .
Και οι γυναικες θα πρεπει να καταλαβουν σε καποια στιγμη ( πλεον ) οτι θα πρεπει να εχουν αυτοσεβασμο πρωτα απο ολα για τις σεβονται και οι αλλοι.
Αυτα.........
μπα για να στο λεω κατι ξερωΑποκλείεται....στάνταρ κοπρόσκυλα ήταν....
Επισκέπτης
ισχυει αυτο που λες αλλα τα ποσοστα τα σκισες...δηλαδη στις 20 γυναικες γυρω μας οι 19 αν τις παμε στον πλουταρχο θα μας κατσουν????δεν νομιζω...και εξαλλου αν εισαι χρηματοδοτης δικαιωμα σου...αλλα οι γυναικες γυναθκες δεν νομιζω να γουσταρουν χρηματοδοτες με αυτη την εννοια..να χει ο δικος τους μια καλη δουλεια και οικονομικη σταθεροτητα ναι..αλλα στη συμπεριφορα τον θελουν αντρα...οχι trendy boy με τα λεφτα του μπαμπα....αντρα αντρα.... ;) ;)
Εμένα με θέλουν με τα λεφτά του μπαμπά κ τρέντυ....
Επισκέπτης
μπα για να στο λεω κατι ξερω
Τσιμπούρια,αρρώστιες κλπ γνωρίσματα των κοπρόσκυλων δεν είχαν ????
τι να σου πω..οταν εψαχνα... ηταν σκοτεινα...παντως φαγουρα δεν εχω...Τσιμπούρια,αρρώστιες κλπ γνωρίσματα των κοπρόσκυλων δεν είχαν ????
Επισκέπτης
παντα με τους τελειωμενους..μου εχει μεινει απο το "υπερ αδυνατου" του Λυσια μιας που πιασαμε & τον πλουταρχο στον καταπιωνα μας..ρε παλιοκαριόλη....μ'εμάς είσαι ή με τον τελειωμένο...??? χαχαχαχαχαχαχα
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Αρη ,
Το θεμα ειναι τι θελουν οι γυναινες .
Στα ποσοστα δεν ξερω ειλικρινα ενα ειμαι μεσα ή οχι .
Απλα καποτε οι γυναικες σε κοιταγανε στα ματια ....τωρα σε κοιτανε στην τσεπη .
Αυτο εχει αλλαξει .
Και εαν σεβοντουσαν τον εαυτο τους ,δεν θα θελανε να εχει ο αντρας οικονομικη ανεση ( διοτι μιλαμε για συναλλαγη) αλλα το τι θα προσφερανε και τα δυο μερη στην κοινη τους ζωη .
Αλλα ,οι αντρες ΠΡΕΠΕΙ να βαζουν τα λεφτα .....δεν ακουγεται και καλο ..ετσι ?
Αυτο εχει αλλαξει .
Και εαν σεβοντουσαν τον εαυτο τους ,δεν θα θελανε να εχει ο αντρας οικονομικη ανεση ( διοτι μιλαμε για συναλλαγη) αλλα το τι θα προσφερανε και τα δυο μερη στην κοινη τους ζωη .
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.708
- Πόντοι
- 19.485
Αυτό το θρεντ θα έπρεπε να είναι υποκατηγορία αυτό των Ελλεηνήδων! Το συμπέρασμα απλώς το ίδιο: Να πα να γαμηθούν οι καργιόλες!
Επισκέπτης
Αρη ,
Αυτο εχει αλλαξει .
Εμένα μια χαρά μου ακούγεται....μπας κ είσαι δημόσιος υπάλληλος με 3 κ 60 ?
Μπας κ είσαι τεμπέλης ???? Μπας κ είσαι των 700€...κ αρκείσαι σε μια δουλειά ???
Μπας...μπας...μπας....κ πολλά ακόμη.....
Σκέψου τι κάνεις λάθος...κ ποιές γκόμενες κυνηγάς....
Γιατί ναι...η Τζούλια στο καραμέλα...θέλει 5.000€ τη βδομάδα για να είναι χαρούμενη....όμως η Τζούλια στο ψιλικατζίδικο θέλει 200€ για να ειναι μια χαρά.... (Τυχαία τα νούμερα κ τα ονόματα)...
Επισκέπτης
τι να σου πω..οταν εψαχνα... ηταν σκοτεινα...παντως φαγουρα δεν εχω...
παντα με τους τελειωμενους..μου εχει μεινει απο το "υπερ αδυνατου" του Λυσια μιας που πιασαμε & τον πλουταρχο στον καταπιωνα μας..
Ετσιιιιιιιιιιιιι.........πάντα πονόψυχος....
σου πα οτι σαφως κιειναι ετσι...αλλα δεν ειναι και ολες...και το θεμα ειναι τι θελουμε εμεις...κοιτα γυρω σου ποσες μονες τους κυκλοφορουν...αν ασυ εχεις καποια στανταρντ και καποιες αρχες και πεσεις σε λαθος γυναικα πας στην επομενη....ετσι απλα...και οταν λεω οικονομικη ανεση και κλπ..δεν μιλαω για σχεση της πλακας που κανουν παιδακια 18-22 ετων...μιλαμε για πιο σταθερες καταστασεις....εξαλλου αν βγεις με καποια 3-5 φορες την κοβεις πως ειναι πως συμπεριφερεται....και αναλογα πραττεις...αν πας με μια που γνωρισες στα μπουζουκια της ανοιξες μπουκαλι και εδωσες 500 ευρα στα λουλουδια και την πηδηξεις τι ιδιο βραδυ(και υπαρχουν παμπολλες) δεν ζητας σε αυτη κατι σοβαρο και σταθερο...αν το ψαξεις εκει ...
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
McLein ,
Πες οτι ειμαι ολα αυτα ,Τεμπελης δημοσιο υπαλληλος με 1,60 .
Το θεμα ποιο ειναι ?
Τι μπορω να "αγορασω" με τα λεφτα μου ? ή τι ακριβως θελουν οι γυναικες ?
Ο καθενας απο εμας σιγουρα εχει καποιους στοχους , ψιλακατζου ή τραγουδιστρια ..δεν εχει να κανει .
Το θεμα απο πλευρας μου εχει να κανει τον τροπο συμπεριφορας των Ελληνιδων.
Θα μου πεις ? Μονο οι Ελληνιδες συμπεριφερονται ετσι ?
Οχι , θα σου απαντησω , η μονη εξαιρεση ειναι οι ΚεντροΕυρωπαιες .
Αυτες εχουν αλλα στανταρ .
Εαν τους κανεις ,δεν υπολογιζουν τιποτα .Εχεις δεν εχεις λεφτα .
Αρκει να ειναι μαζι σου .
Πες οτι ειμαι ολα αυτα ,Τεμπελης δημοσιο υπαλληλος με 1,60 .
Το θεμα ποιο ειναι ?
Τι μπορω να "αγορασω" με τα λεφτα μου ? ή τι ακριβως θελουν οι γυναικες ?
Ο καθενας απο εμας σιγουρα εχει καποιους στοχους , ψιλακατζου ή τραγουδιστρια ..δεν εχει να κανει .
Το θεμα απο πλευρας μου εχει να κανει τον τροπο συμπεριφορας των Ελληνιδων.
Θα μου πεις ? Μονο οι Ελληνιδες συμπεριφερονται ετσι ?
Οχι , θα σου απαντησω , η μονη εξαιρεση ειναι οι ΚεντροΕυρωπαιες .
Αυτες εχουν αλλα στανταρ .
Εαν τους κανεις ,δεν υπολογιζουν τιποτα .Εχεις δεν εχεις λεφτα .
Αρκει να ειναι μαζι σου .
Επισκέπτης
απατασαι πλανην οικτρα..Αρη ,
Αυτο εχει αλλαξει .
οι γυναικες εκ γεννετης-φυσεως-dna ειναι κατασκευασμενες για να διαιωνιζουν το ειδος με αποτελεσμα να επιλεγουν αρσενικο βασει των συγκεκριμμενων χαρακτηριστικων που επιβαλλεται γι' αυτο..
παντα διαλεγαν & παντα θα διαλεγουν αυτους που μπορουν να τους εξασφαλισουν το καλυτερο σπερμα-γεννετικα χαρακτηριστικα & την επιβιωση των ιδιων & των τεκνων τους..
απειροελαχιστες παντρευονται αυτους που γουσταρουν-αγαπανε-εχουν ερωτευτει & γι' αυτο ΟΛΕΣ χτυπανε την κεφαλα τους στον τοιχο & κερατωνουν αβερτα-κουβερτα το στεφανι τους..
ετσιιιιιιιιιιιιιιιαπατασαι πλανην οικτρα..
οι γυναικες εκ γεννετης-φυσεως-dna ειναι κατασκευασμενες για να διαιωνιζουν το ειδος με αποτελεσμα να επιλεγουν αρσενικο βασει των συγκεκριμμενων χαρακτηριστικων που επιβαλλεται γι' αυτο..
παντα διαλεγαν & παντα θα διαλεγουν αυτους που μπορουν να τους εξασφαλισουν το καλυτερο σπερμα-γεννετικα χαρακτηριστικα & την επιβιωση των ιδιων & των τεκνων τους..
απειροελαχιστες παντρευονται αυτους που γουσταρουν-αγαπανε-εχουν ερωτευτει & γι' αυτο ΟΛΕΣ χτυπανε την κεφαλα τους στον τοιχο & κερατωνουν αβερτα-κουβερτα το στεφανι τους..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις