Νέα

Ξενύχτισσες κοπρόσκυλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
...αν πας με μια  που γνωρισες στα μπουζουκια της ανοιξες μπουκαλι και εδωσες 500 ευρα στα λουλουδια και την πηδηξεις τι ιδιο βραδυ(και υπαρχουν παμπολλες) δεν ζητας σε αυτη κατι σοβαρο και σταθερο...

Γιατί δεν ζητάς κάτι σοβαρό κ σταθερό ?????  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

McLein ,

Πες οτι ειμαι ολα αυτα ,Τεμπελης δημοσιο υπαλληλος με 1,60 .
Το θεμα ποιο ειναι ?

Τι μπορω να "αγορασω" με τα λεφτα μου ? ή τι ακριβως θελουν οι γυναικες ?

Ο καθενας απο εμας σιγουρα εχει καποιους στοχους , ψιλακατζου ή τραγουδιστρια ..δεν εχει να κανει .
Το θεμα απο πλευρας μου εχει να κανει τον τροπο συμπεριφορας των Ελληνιδων.
Θα μου πεις ? Μονο οι Ελληνιδες συμπεριφερονται ετσι ?
Οχι , θα σου απαντησω , η μονη εξαιρεση ειναι οι ΚεντροΕυρωπαιες .
Αυτες εχουν αλλα στανταρ .
Εαν τους κανεις ,δεν υπολογιζουν τιποτα .Εχεις δεν εχεις λεφτα .
Αρκει να ειναι μαζι σου .

Εμένα τελικά δεν με ενοχλεί η συμπεριφορά των ελληνίδων....
Περισσότερο με ενοχλούν οι μαλάκες που τις περιτριγυρίζουν...
...παρά οι ίδιες που έχουν γίνει όπως έχουν γίνει λόγω της κοινωνίας,της οικογένειας κλπ καταστάσεων...
Για τις κεντρο-ευρωπαίες δεν έχω άποψη...
Πάντως οι γκόμενες στην Ισπανία κ την Ιταλία....(που γνωρίζω αρκετά)...είναι καρμπόν με τις δικές μας.... :cheesy:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί δεν ζητάς κάτι σοβαρό κ σταθερό ?????  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εμένα τελικά δεν με ενοχλεί η συμπεριφορά των ελληνίδων....
Περισσότερο με ενοχλούν οι μαλάκες που τις περιτριγυρίζουν...
...παρά οι ίδιες που έχουν γίνει όπως έχουν γίνει λόγω της κοινωνίας,της οικογένειας κλπ καταστάσεων...
Για τις κεντρο-ευρωπαίες δεν έχω άποψη...
Πάντως οι γκόμενες στην Ισπανία κ την Ιταλία....(που γνωρίζω αρκετά)...είναι καρμπόν με τις δικές μας.... :cheesy:
οχι ειναι χειροτερες  :2funny: :2funny:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Οι Μεσογειακες ...ειναι ουνα φατσα ουνα ρατσα .......χε χε χε χε

Επισκέπτης
Plesure ,
χμμμμ....εαν το αναλυσουμε θα καταληξουμε στο ιδιο αποτελεσμα .
αλλα υποστηριζες μεχρι πριν λιγο & μαλιστα εκανες σαφη διαχωρισμο αναμεσα στις ελλεΗνιδες & τις υπολοιπες καριολες της οικουμενης..μαθε να βλεπεις(δεν αναφερομαι σ' εσενα προσωπικα..ισχυει για την πλειονοτητα των μελων)την χιλιοστη σειρα των δεντρων του δασους & οχι το δεντρακι που σου κοβει την θεα..θελει δουλεια αλλα αξιζει τον κοπο..κοψτε την κλαψομουνιαση & κοιταχτε πως θα αυτοβελτιονωσαστε καθημερινα..τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & πανω απ' ολα δεν ειναι για τους ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ..

Επισκέπτης
σταθερη σχεση=γαμος για τις καριολες ρε..ξεκολλα ρε..μην παιζεις με τις λεξεις..

Όχι πάντα ρεεεεε.........στα 25 σαν άντρας μπορείς να έχεις σταθερή σχέση (με μεγάλη προσπάθεια οι περισσότεροι)...αλλά είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παντρευτεί άντρας στα 25...;)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Εγω παντος που τα ειχα με μια ουκρανιδα ειναι τα ιδια σκατα και χειροτερη απο ελεηνιδες ~~ μηπως φτεει το κλιμα στην ελλαδα ?

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Plesure ,
Ο καθενας απο εμας εχει τα δικα του στανταρ .
Σαφεστατα υπαρχει διαχωρισμος αναμεσα στις Ελληνιδες και τις υπολοιπες .
Δεν ειναι με τον ιδιο τροπο μεγαλωμενες .

Κλαψωμουνιαση , δεν παρατηρησα καπου .
Απλα αναφορα στο τι γινεται , δεν υπαρχουν προσωπικες αναφορες στο τι εγινε σε εμενα ...αλλα το τι γινεται γυρω μας .
Αυτα που βλεπουμε ,αυτα που αντιμετωπιζουμε .

Και δικιο εχεις πρεπει να βλεπουμε το δασος και για να δουμε το τελευτιαο δεντρακι του δασους , σαφως θα πρεπει το βλεμμα μας να εχει πεσει και επανω στα αλλα .

Επισκέπτης
Όχι πάντα ρεεεεε.........στα 25 σαν άντρας μπορείς να έχεις σταθερή σχέση (με μεγάλη προσπάθεια οι περισσότεροι)...αλλά είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παντρευτεί άντρας στα 25...;)
& τι σχεση εχει αυτο με το πως σκεφτονται-λειτουργουν οι κοπροσκυλες???για αυτες μιλαμε & οχι για τους αντρες..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι άντρες που ξενυχτάνε, πως ονομάζονται?

Καλημέρα BTW.

Επισκέπτης
& τι σχεση εχει αυτο με το πως σκεφτονται-λειτουργουν οι κοπροσκυλες???για αυτες μιλαμε & οχι για τους αντρες..

Έχει σχέση...γιατί παίζει μια γκόμενα να έχει σοβαρή σχέση με κάποιον 25αρη...αλλά γάμος δεν θα επέλθει 99%...οπότε στα @@ του αν το σκέφτεται η γκόμενα....

Όσο για τις κοπρόσκυλες...αν υπάρχουν...φαντάζομαι ο γάμος γίνεται προτεραιότητα κάπου στα 30...

Επισκέπτης
Plesure ,
Ο καθενας απο εμας εχει τα δικα του στανταρ .
Σαφεστατα υπαρχει διαχωρισμος αναμεσα στις Ελληνιδες και τις υπολοιπες .
Δεν ειναι με τον ιδιο τροπο μεγαλωμενες .
οταν καταλαβεις-εμπεδωσεις-κανεις κτημα σου,τα οσα εγραψα περι γεννετικης εντολης που εχουν,τοτε θα καταλαβεις τι σου λεω & θα παψεις να τις διαχωριζεις..

Επισκέπτης
κλεινει η παρενθεση της σοβαρης κουβεντας για εμενα..επιστρεφω στις τσοντες μου-στο μπινελικωμα των αλλοθρησκων..τωρα σας επιτρεπω να ξεσκισετε το θρεντ με χαβαλε..

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Pleasure ,

Θα το μελετησω το θεμα , αλλα θα πρεπει σαφως πιστευω να λαβουμε υποψη μας οτι εχουν αλλαξει αρκετα πραγματα στο γεννετικο υλικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom