Επισκέπτης
τι ετσι ρε..αλλα νοηματα βγαινουν απο αυτα που εγραφες πριν..ετσιιιιιιιιιιιιιιι
τι ετσι ρε..αλλα νοηματα βγαινουν απο αυτα που εγραφες πριν..ετσιιιιιιιιιιιιιιι
...αν πας με μια που γνωρισες στα μπουζουκια της ανοιξες μπουκαλι και εδωσες 500 ευρα στα λουλουδια και την πηδηξεις τι ιδιο βραδυ(και υπαρχουν παμπολλες) δεν ζητας σε αυτη κατι σοβαρο και σταθερο...
McLein ,
Πες οτι ειμαι ολα αυτα ,Τεμπελης δημοσιο υπαλληλος με 1,60 .
Το θεμα ποιο ειναι ?
Τι μπορω να "αγορασω" με τα λεφτα μου ? ή τι ακριβως θελουν οι γυναικες ?
Ο καθενας απο εμας σιγουρα εχει καποιους στοχους , ψιλακατζου ή τραγουδιστρια ..δεν εχει να κανει .
Το θεμα απο πλευρας μου εχει να κανει τον τροπο συμπεριφορας των Ελληνιδων.
Θα μου πεις ? Μονο οι Ελληνιδες συμπεριφερονται ετσι ?
Οχι , θα σου απαντησω , η μονη εξαιρεση ειναι οι ΚεντροΕυρωπαιες .
Αυτες εχουν αλλα στανταρ .
Εαν τους κανεις ,δεν υπολογιζουν τιποτα .Εχεις δεν εχεις λεφτα .
Αρκει να ειναι μαζι σου .
εσυ το φτασες μεχρι γαμο....αλλο μια σταθερη σχεση αλλο γαμος...τι ετσι ρε..αλλα νοηματα βγαινουν απο αυτα που εγραφες πριν..
οχι ειναι χειροτερεςΓιατί δεν ζητάς κάτι σοβαρό κ σταθερό ?????
Εμένα τελικά δεν με ενοχλεί η συμπεριφορά των ελληνίδων....
Περισσότερο με ενοχλούν οι μαλάκες που τις περιτριγυρίζουν...
...παρά οι ίδιες που έχουν γίνει όπως έχουν γίνει λόγω της κοινωνίας,της οικογένειας κλπ καταστάσεων...
Για τις κεντρο-ευρωπαίες δεν έχω άποψη...
Πάντως οι γκόμενες στην Ισπανία κ την Ιταλία....(που γνωρίζω αρκετά)...είναι καρμπόν με τις δικές μας....
Ενδέχεται...οχι ειναι χειροτερες
αλλα υποστηριζες μεχρι πριν λιγο & μαλιστα εκανες σαφη διαχωρισμο αναμεσα στις ελλεΗνιδες & τις υπολοιπες καριολες της οικουμενης..μαθε να βλεπεις(δεν αναφερομαι σ' εσενα προσωπικα..ισχυει για την πλειονοτητα των μελων)την χιλιοστη σειρα των δεντρων του δασους & οχι το δεντρακι που σου κοβει την θεα..θελει δουλεια αλλα αξιζει τον κοπο..κοψτε την κλαψομουνιαση & κοιταχτε πως θα αυτοβελτιονωσαστε καθημερινα..τα λοιπα ειναι ΓΤΠ & πανω απ' ολα δεν ειναι για τους ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ..Plesure ,
χμμμμ....εαν το αναλυσουμε θα καταληξουμε στο ιδιο αποτελεσμα .
σταθερη σχεση=γαμος για τις καριολες ρε..ξεκολλα ρε..μην παιζεις με τις λεξεις..εσυ το φτασες μεχρι γαμο....αλλο μια σταθερη σχεση αλλο γαμος...
Οι Μεσογειακες ...ειναι ουνα φατσα ουνα ρατσα .......χε χε χε χε
σταθερη σχεση=γαμος για τις καριολες ρε..ξεκολλα ρε..μην παιζεις με τις λεξεις..
& τι σχεση εχει αυτο με το πως σκεφτονται-λειτουργουν οι κοπροσκυλες???για αυτες μιλαμε & οχι για τους αντρες..Όχι πάντα ρεεεεε.........στα 25 σαν άντρας μπορείς να έχεις σταθερή σχέση (με μεγάλη προσπάθεια οι περισσότεροι)...αλλά είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παντρευτεί άντρας στα 25...;)
& τι σχεση εχει αυτο με το πως σκεφτονται-λειτουργουν οι κοπροσκυλες???για αυτες μιλαμε & οχι για τους αντρες..
οταν καταλαβεις-εμπεδωσεις-κανεις κτημα σου,τα οσα εγραψα περι γεννετικης εντολης που εχουν,τοτε θα καταλαβεις τι σου λεω & θα παψεις να τις διαχωριζεις..Plesure ,
Ο καθενας απο εμας εχει τα δικα του στανταρ .
Σαφεστατα υπαρχει διαχωρισμος αναμεσα στις Ελληνιδες και τις υπολοιπες .
Δεν ειναι με τον ιδιο τροπο μεγαλωμενες .
Οι άντρες που ξενυχτάνε, πως ονομάζονται?
Καλημέρα BTW.
Ευχαριστούμε άρχοντα....κλεινει η παρενθεση της σοβαρης κουβεντας για εμενα..επιστρεφω στις τσοντες μου-στο μπινελικωμα των αλλοθρησκων..τωρα σας επιτρεπω να ξεσκισετε το θρεντ με χαβαλε..