Νέα

Ξενοπηδήματα με πουτάνες και όχι μόνο και εξομολόγηση σε ιερέα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (8 μέλη και 22 επισκέπτες)

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
561
Πόντοι
81
Αν γαμας πουτανες και είσαι παντρεμένος με μια πίστη γυναίκα τουλάχιστον πρόσεχε μην την κολλήσεις τίποτα κονδυλώματα μάγκα και πάθει κανα καρκίνο εξαιτίας σου

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.203
Πόντοι
2.846
Φιλε

Φιλε το ότι γαμαμε η' ξενογαμαμε πολλοι από εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και Χριστιανοί, όσοι τουλάχιστον είμαστε, αρα είναι και φυσιολογική η ανάγκη να θέλουμε να εξομολογηθουμε και είναι εύλογο να μπαίνει το δίλημμα αυτό τουλάχιστον σε μένα.
Ναι αλλά ο χριστιανισμός επιτρέπει το σεξ μόνο εντός γάμου και μόνο για αναπαραγωγή. Δεν μπορεί να είναι κανείς και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφύλαξ.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
432
Πόντοι
301
Η εξομολόγηση για την Εκκλησία, ορίζεται ως μυστήριο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους Χριστιανούς. Πρακτικά έχει την μορφή μετάνοιας και ψυχολογικής εξάγνισης. Κάτι σαν να πηγαίνεις σε έναν ψυχολόγο αλλά να παίρνεις κι ένα συγχωροχάρτι στο τέλος. Έχω εξομολογηθεί στο παρελθόν για διάφορα αμαρτήματά μου, αλλά το έκοψα γιατί στην ουσία είμαι κακός χριστιανός και καθώς φαίνεται δεν έχω διάθεση να μετανοήσω πραγματικά.

Όπως προείπαν, η μαμά Εκκλησία λέει ου μοιχεύσεις, αλλά το πράττεις συστηματικά, δίχως να υπάρχει θέληση να επανέλθεις στον ίσιο δρόμο. Άρα ποιος ο λόγος να πας σε έναν ρασσοφόρο πούστη να του πεις ότι βλέπεις πιο πολύ μουνί από αυτόν στις βαφτίσεις??

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
403
Πόντοι
21
Άρα δεν το αναφέρουμε καθόλου η' δεν εξομολογουμαστε φίλε?
τουλαχιστον δεν εισαι παιδεραστης η πουστης ο οποιος κανει πιπες πριν ξεκινησει για την εκλησια.. σαν τον παπα που θα σε ακουσει..το πιο πιθανον οταν εξομολογηθεις...θα λεει απο μεσα.του "αχχχ και να ηξερε τι γινεται στην πραγματικοτητα..."

εμας δεν ειχαν παιδεραστια σε αυτη την υποθεση...ειχαμε.σε πιο παλιες... αλλα οργια με πουστηδες, BDSM, απατεωνιες με ψευτικα θαυματα και εκβιασμους απο μυστικα που γνωριζαν απο εξομολογησεις ηταν στο καθημερινο προγραμμα..

Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.730
Πόντοι
736
Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
Δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ , θα είχε ενδιαφέρον πάντως η αντίδραση του Παπά.
Κατα τα άλλα δεν το βρίσκω λογικό να εξομολογηθώ στον Παπά ο οποίος καταρχήν ούτε αυτός είναι αναμάρτητος κατα 99.9% , αλλά ούτε και το όλο θέμα με τις απαγορεύσεις στο ένα και στο άλλο με τις νηστείες κτλ. μου αρέσει.
Μπορείς να του το φέρεις με το μαλακό την δεύτερη φορά , πες ξερω γω το έκανα ... αλλά όχι την περίοδο της νηστείας :P

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
414
Πόντοι
281
αν εισαι Σερραιος πηγαινε φιλα το χερι του Καραμανλη να παρεις συγχωρεση για ολα

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
603
Πόντοι
86
Εγω εξομολογούμαι και έχω κόψει τις πουτάνες. Πάω μόνο με γκόμενες κι όποτε τύχει.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
403
Πόντοι
21
Κατα τα άλλα δεν το βρίσκω λογικό να εξομολογηθώ στον Παπά ο οποίος καταρχήν ούτε αυτός είναι αναμάρτητος κατα 99.9% , αλλά ούτε και το όλο θέμα με τις απαγορεύσεις στο ένα και στο άλλο με τις νηστείες κτλ. μου αρέσει.
Μπορείς να του το φέρεις με το μαλακό την δεύτερη φορά , πες ξερω γω το έκανα ... αλλά όχι την περίοδο της νηστείας :P
εγω δεν εξομολογηθηκα ουτε μια φορα και ουτε λογαριαζω...

αμαν εχω κατι να πω τα λεμε με τις πουτανες...

εγω με αθλια υποκειμενα της κοινωνιας και που εχουν συστασει εγκληματικη οργανωση και εξαπατουν τον κοσμο εδω και χιλιαδες χρονια δεν εχουμε να πουμε τιποτε.

μην ξεχναμε τις μαζικες δολοφονιες πουτανων με την κατηγορια της μαγισσας τον καιρο της ιερας εξετασης. σκοτωσαν περιπου 100 χιλιαδες με βιαιοτατο τροπο.

μακρια και ουτε καν φιλοι. ουτε γεια

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.157
Πόντοι
2.306
Αν γαμας πουτανες και είσαι παντρεμένος με μια πίστη γυναίκα τουλάχιστον πρόσεχε μην την κολλήσεις τίποτα κονδυλώματα μάγκα και πάθει κανα καρκίνο εξαιτίας σου
Και το αναποδο αγαπητε…αν πηδιεται αυτη παρανομως να προσεχει μην τη κολλησει κονδυλωματα ο ετερος παιχτης και κολλήσει εξαιτιας της και ο συμπαθης «Χριστιανος με ολιγη» νηματοθετης.
Να καλυψουμε ολα τα ενδεχόμενα.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
603
Πόντοι
86
Έχουν ακούσει τα πάντα οι εξομολόγοι και δεν τους κάνει τίποτα εντύπωση. Πήγαινε άνετα.

Mikrosstath

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
165
Πόντοι
280
Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και ως είθισται είπα και γω να γράψω την απορία μου (ή μαλακία κατά πολλούς εδώ μέσα) . Ότι λέει ο τίτλος του θέματος . Τι γίνεται με κάποιον παντρεμένο που ξενογαμάει ο έρμος καμιά πουτάνα που και που. Θέλει να κοινωνήσει μια φορά το χρόνο και πρέπει πρίν να εξομολογηθεί...Κανονικά πρέπει να το αναφέρει στον παππά .Παππά μου το και το ....Ο παππάς θα κρίνει αν θα πρέπει να κοινωνήσει ή όχι...Κάποια στιγμή πες ότι κοινωνάει .....Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
ρε φίλε γιατί παντρεύτηκες αν θες να γαμάς άλλες γυναίκες; Άμα στο έκανε η γυναίκα σου αυτό και έγραφε εδώ μέσα ('ενας "θεός" ξέρει τι θα έκανες αν το ανακάλυπτες). Πριν πάρουμε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση στη ζωή μας πρέπει να σκεφτόμαστε κι ας μην το αναλύσουμε παραπάνω.
'Αν πιστεύεις στο χριστιανικό θεό και στην εξομολόγηση στον ιερέα, το καλύτερο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις στη γυναίκα σου για συγχώρεση όσον αναφορά το χριστιανικό κομμάτι. το ξέρω οτι εδώ είναι ένα φόρουμ που γράφει ο καθένας οτι θέλει πίσω απο την οθόνη του, αλλά καλύτερα να μιλήσεις μαζί της και να χωρίσεις άμα το θέλει. Αδικαιολόγητο να γαμάς άλλες γυναίκες ενώ είσαι παντρεμένος πόρνες ή μη. Όχι για τη θρησκεία ή κάτι παρόμοια αλλά για την αξία σου σαν άντρας και άνθρωπος και πατέρας (αν έχεις ή σκοπεύεις να κάνεις παιδιά).

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.710
Πόντοι
6.515
αν δε τρολλαρεις τοτε γαμησι εκτος γαμου δε παιζει..

κατ επιλογην θρησκος!!!
Γιατί τυπε? Μπορεί να ακολουθείς τις άλλες εντολές, να αγαπάς τον πλησίον κλπ αλλά να έχεις κι ένα ελαττωμακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom