PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 561
- Πόντοι
- 81
Αν γαμας πουτανες και είσαι παντρεμένος με μια πίστη γυναίκα τουλάχιστον πρόσεχε μην την κολλήσεις τίποτα κονδυλώματα μάγκα και πάθει κανα καρκίνο εξαιτίας σου
Ναι αλλά ο χριστιανισμός επιτρέπει το σεξ μόνο εντός γάμου και μόνο για αναπαραγωγή. Δεν μπορεί να είναι κανείς και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφύλαξ.Φιλε
Φιλε το ότι γαμαμε η' ξενογαμαμε πολλοι από εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε και Χριστιανοί, όσοι τουλάχιστον είμαστε, αρα είναι και φυσιολογική η ανάγκη να θέλουμε να εξομολογηθουμε και είναι εύλογο να μπαίνει το δίλημμα αυτό τουλάχιστον σε μένα.
τουλαχιστον δεν εισαι παιδεραστης η πουστης ο οποιος κανει πιπες πριν ξεκινησει για την εκλησια.. σαν τον παπα που θα σε ακουσει..το πιο πιθανον οταν εξομολογηθεις...θα λεει απο μεσα.του "αχχχ και να ηξερε τι γινεται στην πραγματικοτητα..."Άρα δεν το αναφέρουμε καθόλου η' δεν εξομολογουμαστε φίλε?
Δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ , θα είχε ενδιαφέρον πάντως η αντίδραση του Παπά.Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
εγω δεν εξομολογηθηκα ουτε μια φορα και ουτε λογαριαζω...Δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ , θα είχε ενδιαφέρον πάντως η αντίδραση του Παπά.
Κατα τα άλλα δεν το βρίσκω λογικό να εξομολογηθώ στον Παπά ο οποίος καταρχήν ούτε αυτός είναι αναμάρτητος κατα 99.9% , αλλά ούτε και το όλο θέμα με τις απαγορεύσεις στο ένα και στο άλλο με τις νηστείες κτλ. μου αρέσει.
Μπορείς να του το φέρεις με το μαλακό την δεύτερη φορά , πες ξερω γω το έκανα ... αλλά όχι την περίοδο της νηστείας
Και το αναποδο αγαπητε…αν πηδιεται αυτη παρανομως να προσεχει μην τη κολλησει κονδυλωματα ο ετερος παιχτης και κολλήσει εξαιτιας της και ο συμπαθης «Χριστιανος με ολιγη» νηματοθετης.Αν γαμας πουτανες και είσαι παντρεμένος με μια πίστη γυναίκα τουλάχιστον πρόσεχε μην την κολλήσεις τίποτα κονδυλώματα μάγκα και πάθει κανα καρκίνο εξαιτίας σου
Έχουν ακούσει τα πάντα οι εξομολόγοι και δεν τους κάνει τίποτα εντύπωση. Πήγαινε άνετα.Δεν έχω εξομολογηθεί ποτέ , θα είχε ενδιαφέρον πάντως η αντίδραση του Παπά.
Κατα τα άλλα δεν το βρίσκω λογικό να εξομολογηθώ στον Παπά ο οποίος καταρχήν ούτε αυτός είναι αναμάρτητος κατα 99.9% , αλλά ούτε και το όλο θέμα με τις απαγορεύσεις στο ένα και στο άλλο με τις νηστείες κτλ. μου αρέσει.
Μπορείς να του το φέρεις με το μαλακό την δεύτερη φορά , πες ξερω γω το έκανα ... αλλά όχι την περίοδο της νηστείας
ρε φίλε γιατί παντρεύτηκες αν θες να γαμάς άλλες γυναίκες; Άμα στο έκανε η γυναίκα σου αυτό και έγραφε εδώ μέσα ('ενας "θεός" ξέρει τι θα έκανες αν το ανακάλυπτες). Πριν πάρουμε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση στη ζωή μας πρέπει να σκεφτόμαστε κι ας μην το αναλύσουμε παραπάνω.Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και ως είθισται είπα και γω να γράψω την απορία μου (ή μαλακία κατά πολλούς εδώ μέσα) . Ότι λέει ο τίτλος του θέματος . Τι γίνεται με κάποιον παντρεμένο που ξενογαμάει ο έρμος καμιά πουτάνα που και που. Θέλει να κοινωνήσει μια φορά το χρόνο και πρέπει πρίν να εξομολογηθεί...Κανονικά πρέπει να το αναφέρει στον παππά .Παππά μου το και το ....Ο παππάς θα κρίνει αν θα πρέπει να κοινωνήσει ή όχι...Κάποια στιγμή πες ότι κοινωνάει .....Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
Γιατί τυπε? Μπορεί να ακολουθείς τις άλλες εντολές, να αγαπάς τον πλησίον κλπ αλλά να έχεις κι ένα ελαττωμακιαν δε τρολλαρεις τοτε γαμησι εκτος γαμου δε παιζει..
κατ επιλογην θρησκος!!!