jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Πολλοί ήταν οι οπαδοί της δραχμής. Τώρα δε βλέπω να τους ξανάψηφίσουν.
μπα αυτος ειναι μαλακας
Θα τους ξαναψηφισει
Πολλοί ήταν οι οπαδοί της δραχμής. Τώρα δε βλέπω να τους ξανάψηφίσουν.
Πέστε μου την γνώμη σας παρακαλώ εφόσον όμως έχετε γνωση για την αγορά. Εχω διαμέρισμα στα Μεσόγεια Αττικής πολύ κοντά στο αεροδρόμιο που εγορασα με στεγαστικό δάνειο. Επειδή όμως τα εισοδήματα μου μειωθήκανε δεν αντέχω άλλο να στηρίζω το να μένω μόνος μου και αποφάσισα να επιστρέψω για κάποια χρόνια στο παιδικό δωμάτιο και να νοικιάσω το σπίτι για να αποπληρώνω το δάνειο και να το σώσω.
Υπάρχει ενδιαφέρον για airbnb για διαμερίσματα τα στο Κορωπί Αττικής? Το βλέπεται πιο συμφέρον σε σύγκριση με ενοικίαση?
Aφου εχασε το δικαστηριο, πώς μπηκε στο νομο Κατσελη?Εγω Jimmy εχω συγγενικό πρόσωπο που μπήκε στον νόμο κατσελη εχασε το δικαστηριο και χανει και το σπιτι του. Σπίτι που ήταν να κληρονομήσω εγω![]()
Πλειστηριασμοι θα γινουν, υπερθεματιστες ομως θα υπαρξουν?Ως τραπεζικός υπάλληλος θα σε ενημερώσω οτι έρχεται ταχέως η ώρα των μαζικών πληστειρασμών και της πρώτης κατοικίας! Μπουμπούνες ήταν οσοι παρα΄τησαν τα δάνεια τους ελπίζοντας σε κούρεμα ή χάρισμα χρεών κι αυτό διότι, οχι μόνο θα χάσουν το ενυπόθηκο ακίνητο αλλά θα εξακολουθούν να χρωστούν το υπόλοιπο χρεός και δεν θα μπορουν να αποτήσουν ακίνητο υπο την απειλή αναγκαστικής προσημείωσης.
Πλειστηριασμοι θα γινουν, υπερθεματιστες ομως θα υπαρξουν?
Aφου εχασε το δικαστηριο, πώς μπηκε στο νομο Κατσελη?
Πλειστηριασμοι θα γινουν, υπερθεματιστες ομως θα υπαρξουν?
Σου διαφευγουν λεπτομερειες που ειμαι σε θεση να γνωριζω λογω επαγγελματος.Eξαρταται απο την τιμή εκινησης
Αν δεν κανω λαθος, μεχρι τώρα ηταν η αντικειμενική αξια
Αν αυτο πάψει να ισχυει θα πουληθούν σαν ζεστο ψωμι
Συμφωνω με τον προβληματισμό σου. Για καλά ακίνητα όπως μεζονέτες και καλής κατασκευής οροφοδιαμερίσμαρτα θα βρεθούν κοράκια.
Ελληνικο ΑΦΜ εχεις?αν δεν εισαι ελληνας και εχεις σπιτι στην Ελλαδα πληρωνεις ενφια?
Αυτο το λεμε για τις περιπτωσεις που θελουμε να παρουμε κατι απο καποιον που δεν θελει να το πουλησει.Στην σωστή τιμή τα πάντα πωλούνται ;)
Σου διαφευγουν λεπτομερειες που ειμαι σε θεση να γνωριζω λογω επαγγελματος.
Οταν οι πλειστηριασμοι αποβαινουν αγονοι, τοτε η τραπεζα κανει αιτηση μειωσης της τιμης πρωτης προσφορας. Ε σε πληροφορω οτι ακομη και με το 50% της αντικειμενικης παλι δεν ερχεται κανενας. Μετα δικαιουται μια ακομη αιτηση για μειωση. Ακομη πιο χαμηλα. Τιποτα και παλι. Δεν ειναι τοσο απλο.
Οπως δεν υπαρχουν λεφτα να πληρωθουν τα δανεια, δεν υπαρχουν και λεφτα να αγοραστουν στον πλειστηριασμο. Μαζι πανε αυτα.
Η ιστορια οτι υπαρχουν καποιοι, καπου, οι οποιοι καπως, καποτε, θα εμφανισουν λεφτα για να χτυπησουν στον πλειστηριασμό σπιτια 20 και 30 ετων επειδη θα εχουν χαμηλη τιμη (για να τα βαλουν προφανως μετα στον κωλο τους και να πληρωνουν ΕΝΦΙΑ και να παιρνουν νοικι 150 ευρω το μηνα και αν), ειναι ενα ωραιο παραμυθακι αλλά χωρις δρακο.
Αντε το πολυ να εμφανισθει ενδιαφερον για καμια επιχειρηση, με καλο εξοπλισμο σε καλη περιοχη. Κατα τα αλλα, ποιος χεστηκε να χτυπησει το τριαρακι 30ετιας της κυρα-Μαριας στα Σεπολια.
Αντε το πολυ να εμφανισθει ενδιαφερον για καμια επιχειρηση, με καλο εξοπλισμο σε καλη περιοχη. Κατα τα αλλα, ποιος χεστηκε να χτυπησει το τριαρακι 30ετιας της κυρα-Μαριας στα Σεπολια.
Αυτο το λεμε για τις περιπτωσεις που θελουμε να παρουμε κατι απο καποιον που δεν θελει να το πουλησει.
Καλώς ή κακώς υπάρχει. Ασε που θεωρω οτι η εκκινηση απο μηδεν (0) θα ηταν και αντισυνταγματικη, ως καταχρηστική άσκηση δικαιωματος του δανειστή. Θεωρητική πλειστηριαση με ένα (1) ευρώ θα ισοδυναμουσε με απαλλοτριωση ανευ ανταλλαγματος, επισης αντιθετη στο Συνταγμα.Γιατί να υπάρχει starting bid που λένε και στο ebay?
Ας ξεκινήσουν απο 0 και θα προσελκύσουν και σοβαρούς επενδυτές
Πες του λοιπον αντι για τα χρηματα που σου χρωσταει, να σου γραψει ενα ακινητο. Ή δεν θελεις?Αυτο το λέω στον θειο μου.
Μου χρωστάει λεφτά, εχει ενα κάρο ακινητα και λεει πως δεν βρισκει κανεναν αγοραστή.
Στην κατάλληλη τιμή θα εβρισκε ένα σωρο αγοραστές
Πες του λοιπον αντι για τα χρηματα που σου χρωσταει, να σου γραψει ενα ακινητο. Ή δεν θελεις?
Ελληνικο ΑΦΜ εχεις?