Νέα

Ξενοίκιαστα σπίτια ούτε λέπι και πανάκριβα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Πέστε μου την γνώμη σας παρακαλώ εφόσον όμως έχετε γνωση για την αγορά. Εχω διαμέρισμα στα Μεσόγεια Αττικής πολύ κοντά στο αεροδρόμιο που εγορασα με στεγαστικό δάνειο. Επειδή όμως τα εισοδήματα  μου μειωθήκανε δεν αντέχω άλλο να στηρίζω το να μένω μόνος μου και αποφάσισα να επιστρέψω για κάποια χρόνια στο παιδικό δωμάτιο και να νοικιάσω το σπίτι για να αποπληρώνω το δάνειο και να το σώσω.

Υπάρχει ενδιαφέρον για airbnb για διαμερίσματα τα στο Κορωπί Αττικής? Το βλέπεται πιο συμφέρον σε σύγκριση με ενοικίαση?

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Πέστε μου την γνώμη σας παρακαλώ εφόσον όμως έχετε γνωση για την αγορά. Εχω διαμέρισμα στα Μεσόγεια Αττικής πολύ κοντά στο αεροδρόμιο που εγορασα με στεγαστικό δάνειο. Επειδή όμως τα εισοδήματα  μου μειωθήκανε δεν αντέχω άλλο να στηρίζω το να μένω μόνος μου και αποφάσισα να επιστρέψω για κάποια χρόνια στο παιδικό δωμάτιο και να νοικιάσω το σπίτι για να αποπληρώνω το δάνειο και να το σώσω.

Υπάρχει ενδιαφέρον για airbnb για διαμερίσματα τα στο Κορωπί Αττικής? Το βλέπεται πιο συμφέρον σε σύγκριση με ενοικίαση?

φιλε μας δουλευεις σαν τρελοι τα θελουν οι κινεζοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Εγω Jimmy εχω συγγενικό πρόσωπο που μπήκε στον νόμο κατσελη εχασε το δικαστηριο και χανει και το σπιτι του. Σπίτι που ήταν να κληρονομήσω εγω :(
Aφου εχασε το δικαστηριο, πώς μπηκε στο νομο Κατσελη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ως τραπεζικός υπάλληλος θα σε ενημερώσω οτι έρχεται ταχέως η ώρα των μαζικών πληστειρασμών και της πρώτης κατοικίας! Μπουμπούνες ήταν οσοι παρα΄τησαν τα δάνεια τους ελπίζοντας σε κούρεμα ή χάρισμα χρεών κι αυτό διότι, οχι μόνο θα χάσουν το ενυπόθηκο ακίνητο αλλά θα εξακολουθούν να χρωστούν το υπόλοιπο χρεός και δεν θα μπορουν να αποτήσουν ακίνητο υπο την απειλή αναγκαστικής προσημείωσης.
Πλειστηριασμοι θα γινουν, υπερθεματιστες ομως θα υπαρξουν?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955

Συμφωνω με τον προβληματισμό σου. Για καλά ακίνητα όπως μεζονέτες και καλής κατασκευής οροφοδιαμερίσμαρτα θα βρεθούν κοράκια.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Eξαρταται απο την τιμή εκινησης
Αν δεν κανω λαθος, μεχρι τώρα ηταν η αντικειμενική αξια
Αν αυτο πάψει να ισχυει θα πουληθούν σαν ζεστο ψωμι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Eξαρταται απο την τιμή εκινησης
Αν δεν κανω λαθος, μεχρι τώρα ηταν η αντικειμενική αξια
Αν αυτο πάψει να ισχυει θα πουληθούν σαν ζεστο ψωμι
Σου διαφευγουν λεπτομερειες που ειμαι σε θεση να γνωριζω λογω επαγγελματος.
Οταν οι πλειστηριασμοι αποβαινουν αγονοι, τοτε η τραπεζα κανει αιτηση μειωσης της τιμης πρωτης προσφορας. Ε σε πληροφορω οτι ακομη και με το 50% της αντικειμενικης παλι δεν ερχεται κανενας. Μετα δικαιουται μια ακομη αιτηση για μειωση. Ακομη πιο χαμηλα. Τιποτα και παλι. Δεν ειναι τοσο απλο.
Οπως δεν υπαρχουν λεφτα να πληρωθουν τα δανεια, δεν υπαρχουν και λεφτα να αγοραστουν στον πλειστηριασμο. Μαζι πανε αυτα.
Η ιστορια οτι υπαρχουν καποιοι, καπου, οι οποιοι καπως, καποτε, θα εμφανισουν λεφτα για να χτυπησουν στον πλειστηριασμό σπιτια 20 και 30 ετων επειδη θα εχουν χαμηλη τιμη (για να τα βαλουν προφανως μετα στον κωλο τους και να πληρωνουν ΕΝΦΙΑ και να παιρνουν νοικι 150 ευρω το μηνα και αν), ειναι ενα ωραιο παραμυθακι αλλά χωρις δρακο.

Αντε το πολυ να εμφανισθει ενδιαφερον για καμια επιχειρηση, με καλο εξοπλισμο σε καλη περιοχη. Κατα τα αλλα, ποιος χεστηκε να χτυπησει το τριαρακι 30ετιας της κυρα-Μαριας στα Σεπολια.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
αν δεν εισαι ελληνας και εχεις σπιτι στην Ελλαδα πληρωνεις ενφια?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Σου διαφευγουν λεπτομερειες που ειμαι σε θεση να γνωριζω λογω επαγγελματος.
Οταν οι πλειστηριασμοι αποβαινουν αγονοι, τοτε η τραπεζα κανει αιτηση μειωσης της τιμης πρωτης προσφορας. Ε σε πληροφορω οτι ακομη και με το 50% της αντικειμενικης παλι δεν ερχεται κανενας. Μετα δικαιουται μια ακομη αιτηση για μειωση. Ακομη πιο χαμηλα. Τιποτα και παλι. Δεν ειναι τοσο απλο.
Οπως δεν υπαρχουν λεφτα να πληρωθουν τα δανεια, δεν υπαρχουν και λεφτα να αγοραστουν στον πλειστηριασμο. Μαζι πανε αυτα.
Η ιστορια οτι υπαρχουν καποιοι, καπου, οι οποιοι καπως, καποτε, θα εμφανισουν λεφτα για να χτυπησουν στον πλειστηριασμό σπιτια 20 και 30 ετων επειδη θα εχουν χαμηλη τιμη (για να τα βαλουν προφανως μετα στον κωλο τους και να πληρωνουν ΕΝΦΙΑ και να παιρνουν νοικι 150 ευρω το μηνα και αν), ειναι ενα ωραιο παραμυθακι αλλά χωρις δρακο.

Αντε το πολυ να εμφανισθει ενδιαφερον για καμια επιχειρηση, με καλο εξοπλισμο σε καλη περιοχη. Κατα τα αλλα, ποιος χεστηκε να χτυπησει το τριαρακι 30ετιας της κυρα-Μαριας στα Σεπολια.

Γιατί να υπάρχει starting bid  που λένε και στο ebay?
Ας ξεκινήσουν απο 0 και θα προσελκύσουν και σοβαρούς επενδυτές

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.853
Πόντοι
6.515

αυτό μπορει να το κτυπησει καποιος αλβανος που ξεμεινε. Τη μονοκατοικια ψυχικο - κηφισια - εκαλη δεν την κτυπάει κανεις να πληρωνει 10 - 15 χιλ ενφια χ 3 συμπλ φορο  :uglystupid:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αυτο το λεμε για τις περιπτωσεις που θελουμε να παρουμε κατι απο καποιον που δεν θελει να το πουλησει.

Αυτο το λέω στον θειο μου.
Μου χρωστάει λεφτά, εχει ενα κάρο ακινητα και λεει πως δεν βρισκει κανεναν αγοραστή.
Στην κατάλληλη τιμή θα εβρισκε ένα σωρο αγοραστές

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Γιατί να υπάρχει starting bid  που λένε και στο ebay?
Ας ξεκινήσουν απο 0 και θα προσελκύσουν και σοβαρούς επενδυτές
Καλώς ή κακώς υπάρχει. Ασε που θεωρω οτι η εκκινηση απο μηδεν (0) θα ηταν και αντισυνταγματικη, ως καταχρηστική άσκηση δικαιωματος του δανειστή. Θεωρητική πλειστηριαση με ένα (1) ευρώ θα ισοδυναμουσε με απαλλοτριωση ανευ ανταλλαγματος, επισης αντιθετη στο Συνταγμα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αυτο το λέω στον θειο μου.
Μου χρωστάει λεφτά, εχει ενα κάρο ακινητα και λεει πως δεν βρισκει κανεναν αγοραστή.
Στην κατάλληλη τιμή θα εβρισκε ένα σωρο αγοραστές
Πες του λοιπον αντι για τα χρηματα που σου χρωσταει, να σου γραψει ενα ακινητο. Ή δεν θελεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom