Νέα

Ξενοίκιαστα σπίτια ούτε λέπι και πανάκριβα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Εμενα πέθανε ο ιδιοκτήτης και το διαχειριζόταν ενας δικηγόρος όταν πήγα στο γραφείο του μου είπε οτι πεθανε ο ιδιοκτήτης και δεν μου ανανέωσε το συμβολαιο λέει δεν μπορω δεν έχω πληρεξούσιο περιμένουμε να δουμε τι θα κανει ο κληρονόμος αν θα είναι παλι ο ίδιος δικηγορος η θα το δώσει σε άλλο δικηγόρο απλα φοβάμαι μην μου πουν ανα πάσα στιγμη φύγε η για να πουλήσουν την πολυκατοικία... Τώρα δίνω κανονικά το ενοίκιο όπως όλοι στη πολυκατοικία αλλά εχεις άγχος μη σε διώξουν γιατί το είχα ξεκινήσει απο το 2011 280 ευρώ και το πήγα 200 και είναι ευκαιρία για αυτό δε φευγω τα έχω όλα δίπλα μέτρο σουπερ μάρκετ τα παντα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.626
Πόντοι
3.936
Οοοοοοοοοοοχι τύπε, δεν ειναι ετσι.

Τα ξερω και απο δικους μου πελατες.
Που τους λεω γιουβετσι και καταλαβαινουν κοκορετσι.

Ο δικηγορος σου κατι αλλο σου ειπε κι εσυ καταλαβες ό,τι να' ναι

Γι αυτο δεν πρεπει να λεμε και πολλα-πολλά στους πελατες μας
Όπως ακριβώς στο γράφω. Δεν σημάνει ότι θα πέσει η υπόθεση μου σε δικαστή που θα το κάνει αλλά το έχει συναντήσει.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Οοοοοοοοοοοχι τύπε, δεν ειναι ετσι.

Τα ξερω και απο δικους μου πελατες.
Που τους λεω γιουβετσι και καταλαβαινουν κοκορετσι.

Ο δικηγορος σου κατι αλλο σου ειπε κι εσυ καταλαβες ό,τι να' ναι

Γι αυτο δεν πρεπει να λεμε και πολλα-πολλά στους πελατες μας
κουφαλα  :2funny: :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εμενα πέθανε ο ιδιοκτήτης και το διαχειριζόταν ενας δικηγόρος όταν πήγα στο γραφείο του μου είπε οτι πεθανε ο ιδιοκτήτης και δεν μου ανανέωσε το συμβολαιο λέει δεν μπορω δεν έχω πληρεξούσιο περιμένουμε να δουμε τι θα κανει ο κληρονόμος αν θα είναι παλι ο ίδιος δικηγορος η θα το δώσει σε άλλο δικηγόρο απλα φοβάμαι μην μου πουν ανα πάσα στιγμη φύγε η για να πουλήσουν την πολυκατοικία... Τώρα δίνω κανονικά το ενοίκιο όπως όλοι στη πολυκατοικία αλλά εχεις άγχος μη σε διώξουν γιατί το είχα ξεκινήσει απο το 2011 280 ευρώ και το πήγα 200 και είναι ευκαιρία για αυτό δε φευγω τα έχω όλα δίπλα μέτρο σουπερ μάρκετ τα παντα.
Ε τι να γινει ρε τύπε, η ζωη εχει και ανατροπές

Δεν γινεται να μενουν ολα τα ιδια για παντα

Δεν ειναι και το τελος του κοσμου

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.626
Πόντοι
3.936
Ότι κ να γίνει πρπεει να σε ενημερώσουν με εξώδικο. Από εκείνη την στιγμή εάν σου λένε φύγε κανείς αγωγή και κερδίζεις μερικούς μηνες. Εάν σου πουν μείνε πρπεει να σου πουν πάλι με εξώδικο που να καταθέτεις το ενοίκιο.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

τυπε θα σε διωξουν για να το νοικιασουν παραπανω πλεον τα σπιτια εχουν ανεβει πολυ

PoutsaKaggelo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
47
Πόντοι
1
Θα ψάχνω για συγκατοικούν μου φαινετε ..... Ξέρω να μαγειρευω να σιδερωνο να καθαρίζω είμαι καλο παιδι :) χαχα απλα απο μισαααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom