alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Παρακαλω Παυλιναπολυ κατατοπιστικος! Ευχαριστω!!
Παρακαλω Παυλιναπολυ κατατοπιστικος! Ευχαριστω!!
Παρακαλω Παυλινα
Όπως ακριβώς στο γράφω. Δεν σημάνει ότι θα πέσει η υπόθεση μου σε δικαστή που θα το κάνει αλλά το έχει συναντήσει.Οοοοοοοοοοοχι τύπε, δεν ειναι ετσι.
Τα ξερω και απο δικους μου πελατες.
Που τους λεω γιουβετσι και καταλαβαινουν κοκορετσι.
Ο δικηγορος σου κατι αλλο σου ειπε κι εσυ καταλαβες ό,τι να' ναι
Γι αυτο δεν πρεπει να λεμε και πολλα-πολλά στους πελατες μας
κουφαλαΟοοοοοοοοοοχι τύπε, δεν ειναι ετσι.
Τα ξερω και απο δικους μου πελατες.
Που τους λεω γιουβετσι και καταλαβαινουν κοκορετσι.
Ο δικηγορος σου κατι αλλο σου ειπε κι εσυ καταλαβες ό,τι να' ναι
Γι αυτο δεν πρεπει να λεμε και πολλα-πολλά στους πελατες μας
Ε τι να γινει ρε τύπε, η ζωη εχει και ανατροπέςΕμενα πέθανε ο ιδιοκτήτης και το διαχειριζόταν ενας δικηγόρος όταν πήγα στο γραφείο του μου είπε οτι πεθανε ο ιδιοκτήτης και δεν μου ανανέωσε το συμβολαιο λέει δεν μπορω δεν έχω πληρεξούσιο περιμένουμε να δουμε τι θα κανει ο κληρονόμος αν θα είναι παλι ο ίδιος δικηγορος η θα το δώσει σε άλλο δικηγόρο απλα φοβάμαι μην μου πουν ανα πάσα στιγμη φύγε η για να πουλήσουν την πολυκατοικία... Τώρα δίνω κανονικά το ενοίκιο όπως όλοι στη πολυκατοικία αλλά εχεις άγχος μη σε διώξουν γιατί το είχα ξεκινήσει απο το 2011 280 ευρώ και το πήγα 200 και είναι ευκαιρία για αυτό δε φευγω τα έχω όλα δίπλα μέτρο σουπερ μάρκετ τα παντα.
ε οχι και γυφτιες βρε αλεξ νοικιασε τις ενα σπιτι free charge
Τι να της νοικιασω, στο λονδινο μένειε οχι και γυφτιες βρε αλεξ νοικιασε τις ενα σπιτι free charge
οχι ματακια μου εχω και εγωδε θελω εχω! μπορω να σου νοικιασω εσενα αν θελεις παντωςς!
δεν μασας εσυ go for itΤι να της νοικιασω, στο λονδινο μένει
Ότι κ να γίνει πρπεει να σε ενημερώσουν με εξώδικο. Από εκείνη την στιγμή εάν σου λένε φύγε κανείς αγωγή και κερδίζεις μερικούς μηνες. Εάν σου πουν μείνε πρπεει να σου πουν πάλι με εξώδικο που να καταθέτεις το ενοίκιο.Εμενα πέθανε ο ιδιοκτήτης και το διαχειριζόταν ενας δικηγόρος όταν πήγα στο γραφείο του μου είπε οτι πεθανε ο ιδιοκτήτης και δεν μου ανανέωσε το συμβολαιο λέει δεν μπορω δεν έχω πληρεξούσιο περιμένουμε να δουμε τι θα κανει ο κληρονόμος αν θα είναι παλι ο ίδιος δικηγορος η θα το δώσει σε άλλο δικηγόρο απλα φοβάμαι μην μου πουν ανα πάσα στιγμη φύγε η για να πουλήσουν την πολυκατοικία... Τώρα δίνω κανονικά το ενοίκιο όπως όλοι στη πολυκατοικία αλλά εχεις άγχος μη σε διώξουν γιατί το είχα ξεκινήσει απο το 2011 280 ευρώ και το πήγα 200 και είναι ευκαιρία για αυτό δε φευγω τα έχω όλα δίπλα μέτρο σουπερ μάρκετ τα παντα.
Εμενα πέθανε ο ιδιοκτήτης και το διαχειριζόταν ενας δικηγόρος όταν πήγα στο γραφείο του μου είπε οτι πεθανε ο ιδιοκτήτης και δεν μου ανανέωσε το συμβολαιο λέει δεν μπορω δεν έχω πληρεξούσιο περιμένουμε να δουμε τι θα κανει ο κληρονόμος αν θα είναι παλι ο ίδιος δικηγορος η θα το δώσει σε άλλο δικηγόρο απλα φοβάμαι μην μου πουν ανα πάσα στιγμη φύγε η για να πουλήσουν την πολυκατοικία... Τώρα δίνω κανονικά το ενοίκιο όπως όλοι στη πολυκατοικία αλλά εχεις άγχος μη σε διώξουν γιατί το είχα ξεκινήσει απο το 2011 280 ευρώ και το πήγα 200 και είναι ευκαιρία για αυτό δε φευγω τα έχω όλα δίπλα μέτρο σουπερ μάρκετ τα παντα.
Εχεις και προικα ε?δε θελω εχω! μπορω να σου νοικιασω εσενα αν θελεις παντωςς!
οχι ματακια μου εχω και εγω
Θα ψάχνω για συγκατοικούν μου φαινετε ..... Ξέρω να μαγειρευω να σιδερωνο να καθαρίζω είμαι καλο παιδιχαχα απλα απο μισαααα
Μπα φιλεδεν μασας εσυ go for it
Εχεις και προικα ε?
Μπα φιλε
Ας ειναι καλα η κοπελα εκει που ειναι
Εγω εδω και λιγο καιρο δεν εχω ψυχολογια για τετοιες μαγκιες
Η διαφορά ειναι οτι καποτε τα βυζια και ο κωλος θα πεσουν, ενω το σπιτι οχιναι τα βυζια μ κ το κωλο μου, παμε πακετο!