You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχείο με υπηρεσίες ΧΧΧ στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kovo26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Γεια σας ειμαι νεος στο site!θα ηθελα να ρωτισω για ξενοδοχεια που [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]σε[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] κανουν κατασταση στην reception καλωντας αυτοι καποιο cg
για Θεσσαλονικη μιλαμε !!
To καταλάβαμε!!!
(χωρίς παρεξήγηση)
Επισκέπτης
σε κανουν κατασταση
Τον PATH ρωτα .
Τον PATH ρωτα .
djgatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 21
σε κανουν κατασταση
Τον PATH ρωτα .
Κάτι θα ξέρεις κι εσύ
alkissssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλαρακι πιγαινε στο hotel μανδρινος.σιγουρα θα σε εξυπηρετηση!!!!Γεια σας ειμαι νεος στο site!θα ηθελα να ρωτισω για ξενοδοχεια που σε κανουν κατασταση στην reception καλωντας αυτοι καποιο cg
FlyingLicker
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και με ενα απλο google search...
www.mandrino.gr/]http://www.mandrino.gr/[/url] (σου δινουν ενα ονομα ==> το ψαχνεις...)
www.mandrino.gr/]http://www.mandrino.gr/[/url] (σου δινουν ενα ονομα ==> το ψαχνεις...)
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Παίδες δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο... Είναι επι της Εγνατίας, λίγο πριν το Βαρδάρη... Α και ο ιδιοκτήτης είναι μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Οπότε ένας λόγος παραπάνω που αποκλείεται να παρέχει και τέτοιες υπηρεσίες το ξενοδοχείο...
κατσε γιατι με μπερδεψες.για ποιο ξενοδοχειο μιλας?Παίδες δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο... Είναι επι της Εγνατίας, λίγο πριν το Βαρδάρη... Α και ο ιδιοκτήτης είναι μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Οπότε ένας λόγος παραπάνω που αποκλείεται να παρέχει και τέτοιες υπηρεσίες το ξενοδοχείο...
να σου πω,καλα μας τα λες αλλα μηπως εχεις κ μετοχες στο ξενοδοχειο αυτο?πλακα μας κανεις?γραφεις πρωτο ποστ κ μας κανεις κ υποδειξεις που θα πηδαμε κ απο που θα ψωνιζουμε.οσο για τον αλλον που ρωταει για ποια μαγαζια,εχει 4 στη σειρα απο κατω ακριβως αλλα οι φοιτητριες εχουν ξεψαρωσει.που ζειτε?θα την παρεις με το καλησπερα κ θα σου κανει κ γαμησι στο ξενοδοχειο?ηρεμα......xotel andromeda. einai to proin priamos. apenanti apo tin serviko prokseneio. mono ekei gia pidous, eite me c-girl eite me kammia foititria pou fortoneis apo ta gnosta magazia ligo pio kato......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 325
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις