Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Έχει κανείς εικόνα από το prestige, παλι στο Ωραιόκαστρο? Είναι καλό?
Καθαρό ξενοδοχείοΈχει κανείς εικόνα από το prestige, παλι στο Ωραιόκαστρο? Είναι καλό?
Ωραίος, ευχαριστώ φίλεΞεκινανε οι τιμές απο 30 το απλο δωμάτιο και παει μεχρι 50 αναλογα τι θες. Απο οσο θυμάμαι δεν κανεις κρατηση. Πας εκει. Επισης η τιμή ειναι για 3 ωρες
Φαντάζομαι δεν ζητάνε ταυτότητα κτλ, έτσι; Παλιότερα,πάντως, δεν ζητούσαν.Ξεκινανε οι τιμές απο 30 το απλο δωμάτιο και παει μεχρι 50 αναλογα τι θες. Απο οσο θυμάμαι δεν κανεις κρατηση. Πας εκει. Επισης η τιμή ειναι για 3 ωρες
Επίσκεψη πριν 15 ημέρες περίπου. Απομονωμένο, διακριτικό, καθαρό. Αρκεί να μην έχει πρόβλημα η κοπέλα, λόγω απόστασης από το κέντρο. Εγώ πλήρωσα έξτρα τη μετακίνηση.Έχει κανείς εικόνα από το prestige, παλι στο Ωραιόκαστρο? Είναι καλό?
Δεν ζητάνε τίποτα...μπαίνεις, παραγγέλνεις, πληρώνεις & ανεβαίνεις!!!Φαντάζομαι δεν ζητάνε ταυτότητα κτλ, έτσι; Παλιότερα,πάντως, δεν ζητούσαν.
Ανδρομέδα καρακεντρο, Ρεξ κοντά στν σταθμό.Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω. Κάποιο για ημιδιαμονη στο κέντρο κοντά να κάνω την δουλειά μου?
Iris?Καλησπέρα, εκτός από τα γνωστά ρεξ, ανδρομέδα, prestige παίζει κάνα ξενοδοχείο διακριτικό και χωρίς πολύ κόσμο? Δεν θέλω τριγύρω πολύ κόσμο διότι θα πέσει πολύ φωνή και φασαρία. Σε αυτά ρεξ κτλ αν ζητήσεις κανένα απομερο δωμάτιο χωρίς άλλους τριγύρω παίζει να έχουν?
Καλο ειναι το Βυζάντιο στη πολιχνη από έξω δίπλα στο 424Καλησπέρα, εκτός από τα γνωστά ρεξ, ανδρομέδα, prestige παίζει κάνα ξενοδοχείο διακριτικό και χωρίς πολύ κόσμο? Δεν θέλω τριγύρω πολύ κόσμο διότι θα πέσει πολύ φωνή και φασαρία. Σε αυτά ρεξ κτλ αν ζητήσεις κανένα απομερο δωμάτιο χωρίς άλλους τριγύρω παίζει να έχουν?
Πολυ καλη επιλογή.
Νομίζω για εμάς τους "ανατολικούς" είναι η καλύτερη επιλογή από όλες τις πλευρές...Πολυ καλη επιλογή.
Γάτα είσαι.ανατολικος!!!Νομίζω για εμάς τους "ανατολικούς" είναι η καλύτερη επιλογή από όλες τις πλευρές...