Νέα

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 605
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
εγω παντως παιδια εχω βολευτει παρα πολυ με το Galaxy στο ωραιοκαστρο.
και αν εισαι οκ τυπακι μπορει να παρεις και μεγαλη σουιτα με τζακουζι διπλο με 30€...!!!!

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
και αν εισαι οκ τυπακι μπορει να παρεις και μεγαλη σουιτα με τζακουζι διπλο με 30€...!!!!

Ωραιος ο παικτης...!!

NIK_14

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2018
Like
9
Πόντοι
0
Έχω ειδική περίπτωση ... είναι να έρθει ζευγάρι εκτός Θεσσαλονίκης να μείνει εδώ και θα τους επισκεφτούμε με την δικιά μου στο ξενοδοχείο τους ... για "παιχνίδι"  :rockon: :rockon:

Που θα μπορούσανε να μείνουνε χωρίς να συναντήσουμε πρόβλημα να τους επισκεφτούμε στο δωμάτιο για κάποιες ώρες ; Θέλουμε να αποφύγουμε φυσικά να κλείσουμε και δεύτερο δωμάτιο για εμάς, το οποίο ουσιαστικά δεν θα χρησιμοποιηθεί !! 

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
επίσκεψη χθες στο Ωραιόκαστρο στο Galaxy Hotel.
Σας πελάτης και μεγάλος θαυμαστής του ξενοδχείου, μόλις μπαίνω μέσα με ενημερόνουν πως τρέχει μια προσφορά
το δωμάτιο στα 29€.
Για άλλη μια φορά το δωμάτιο πεντακάθαρο με ολες τις ανέσεις και πάνω απο όλα διακριτικό και ήσυχο.
Πήραμε και δυο ποτάκια και οταν πηγα να πληρώσω μου ειπαν μονο 29€... το δωμάτιο μονο δλδ...!!!!

trans_addicted

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Σας πελάτης και μεγάλος θαυμαστής του ξενοδχείου, μόλις μπαίνω μέσα με ενημερόνουν πως τρέχει μια προσφορά
το δωμάτιο στα 29€.
Για άλλη μια φορά το δωμάτιο πεντακάθαρο με ολες τις ανέσεις και πάνω απο όλα διακριτικό και ήσυχο.
Πήραμε και δυο ποτάκια και οταν πηγα να πληρώσω μου ειπαν μονο 29€... το δωμάτιο μονο δλδ...!!!!

Νομίζω ότι αποτελεί πλέον την πρώτη (αν όχι και τη μοναδική ποιοτική και οικονομικά ανεκτή) επιλογή το συγκεκριμένο ξενοδοχείο

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
καλημερα λετε το φιλοξενια ειναι ενταξει; η ζητανε ταυτοτητα επισκεπτη.να το κανω μπουκ;

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
το δωμάτιο στα 29€.
μακρυα πεφτει ουφ!

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Έχω ειδική περίπτωση ... είναι να έρθει ζευγάρι εκτός Θεσσαλονίκης να μείνει εδώ και θα τους επισκεφτούμε με την δικιά μου στο ξενοδοχείο τους ... για "παιχνίδι"  :rockon: :rockon:

Που θα μπορούσανε να μείνουνε χωρίς να συναντήσουμε πρόβλημα να τους επισκεφτούμε στο δωμάτιο για κάποιες ώρες ; Θέλουμε να αποφύγουμε φυσικά να κλείσουμε και δεύτερο δωμάτιο για εμάς, το οποίο ουσιαστικά δεν θα χρησιμοποιηθεί !! 
στο ρεξ,μοναστηριου η ,στο  χολιντευ ινν.εαν βρουν προσφορα.

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Ω θεε μου μονο το φιλοξενια εμεινε!

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
ποιος παει στο ωραιοκαστρο θεε μου!

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
για να κανω και γω μια ενημερωση τους συναγωνιστες για τις τιμες..γιατι την παρασκευη την προηγουμενη βγηκα με μωρο και ειπα να παω για ημιδιαμονη!!περνω τηλ στο PLAZA μου λενε δεν υπαρχει δωματιο ειμαστε γεματοι(γαμαει ο κοσμος λεω από μεσα μου... :fuck2: )λεω ποσο το μαλλι για να ξερω άλλη φορα η να παρω να κανω κρατηση?μου λενε 30 ευρω το 3ωρο απλο δωματιο και 40 ευρω μινι σουιτα  φυσικα παλι 3ωρακι...παω μετα βουρ για ANDROMEDA μπαινω μεσα λεω ένα δωματιο μου λεει κανα 2 διαθέσιμα(τιγρε και ασιμι)ιδια τιμη και τα δυο στα 35 ευρω 3 ωρες...τα δινω και τελος...ξενερωσα γιατι πηγαινα συχνα στο εν λογω χοτελι και μου φανηκαν πολλα τα 35 αφου παντα εδινα 30...χωρια ότι το συγκεκριμενο ασιμι εχω παει πολλες φορες και με 30 και 35 και 40...αρα ότι να ναι λενε ότι τους ερθει εκεινη την στιγμη... >:( τεσπα τουλάχιστον περασα καλα με το μωρακι οποτε όλα καλα!!!!
εδω ζητανε 90 με 100 για απλη διαμονη 35 πολλα σου φανηκαν!

Rapunzel

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Για ημιδιαμονη στα απλά τα δωματια(τα οποία πάλι είναι πολύ καλύτερα από άλλων ξενοδοχειων), όσο περνούν και το Βυζάντιο και το Ντι Τανια περνει το Ανδρομέδα.
Και το ότι θα γλιτωσεις 5-10€ πηγαινοντας στο φιλοξενία που είναι άθλιο, ή τα άλλα που αναφέρεις, δεν είναι προς τιμήν σου.
κατω απο τα δικαστηρια περασα,με το λεωφορειο πως λεγοταν; δε θυμαμαι.

Bill_2019

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες θέλω να διασκεδάσω λίγες ώρες με ένα cg σε ξενοδοχείο...Θέλω όμως κυριλέ φάση να αραξω σε κανένα ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων ποιο ξενοδοχείο μου προτείνετε? Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσω τη ρεσεψιόν για την επίσκεψη της κοπέλας ή θα έχω θέματα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom