You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 605
- Εμφανίσεις 207K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
εγω παντως παιδια εχω βολευτει παρα πολυ με το Galaxy στο ωραιοκαστρο.
και αν εισαι οκ τυπακι μπορει να παρεις και μεγαλη σουιτα με τζακουζι διπλο με 30€...!!!!
Ωραιος ο παικτης...!!
Έχω ειδική περίπτωση ... είναι να έρθει ζευγάρι εκτός Θεσσαλονίκης να μείνει εδώ και θα τους επισκεφτούμε με την δικιά μου στο ξενοδοχείο τους ... για "παιχνίδι"
Που θα μπορούσανε να μείνουνε χωρίς να συναντήσουμε πρόβλημα να τους επισκεφτούμε στο δωμάτιο για κάποιες ώρες ; Θέλουμε να αποφύγουμε φυσικά να κλείσουμε και δεύτερο δωμάτιο για εμάς, το οποίο ουσιαστικά δεν θα χρησιμοποιηθεί !!
Που θα μπορούσανε να μείνουνε χωρίς να συναντήσουμε πρόβλημα να τους επισκεφτούμε στο δωμάτιο για κάποιες ώρες ; Θέλουμε να αποφύγουμε φυσικά να κλείσουμε και δεύτερο δωμάτιο για εμάς, το οποίο ουσιαστικά δεν θα χρησιμοποιηθεί !!
επίσκεψη χθες στο Ωραιόκαστρο στο Galaxy Hotel.
Σας πελάτης και μεγάλος θαυμαστής του ξενοδχείου, μόλις μπαίνω μέσα με ενημερόνουν πως τρέχει μια προσφορά
το δωμάτιο στα 29€.
Για άλλη μια φορά το δωμάτιο πεντακάθαρο με ολες τις ανέσεις και πάνω απο όλα διακριτικό και ήσυχο.
Πήραμε και δυο ποτάκια και οταν πηγα να πληρώσω μου ειπαν μονο 29€... το δωμάτιο μονο δλδ...!!!!
Σας πελάτης και μεγάλος θαυμαστής του ξενοδχείου, μόλις μπαίνω μέσα με ενημερόνουν πως τρέχει μια προσφορά
το δωμάτιο στα 29€.
Για άλλη μια φορά το δωμάτιο πεντακάθαρο με ολες τις ανέσεις και πάνω απο όλα διακριτικό και ήσυχο.
Πήραμε και δυο ποτάκια και οταν πηγα να πληρώσω μου ειπαν μονο 29€... το δωμάτιο μονο δλδ...!!!!
trans_addicted
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
επίσκεψη χθες στο Ωραιόκαστρο στο Galaxy Hotel.
το δωμάτιο στα 29€.
Νομίζω ότι αποτελεί πλέον την πρώτη (αν όχι και τη μοναδική ποιοτική και οικονομικά ανεκτή) επιλογή το συγκεκριμένο ξενοδοχείο
Συμφωνώ..Νομίζω ότι αποτελεί πλέον την πρώτη (αν όχι και τη μοναδική ποιοτική και οικονομικά ανεκτή) επιλογή το συγκεκριμένο ξενοδοχείο
μακρυα πεφτει ουφ!επίσκεψη χθες στο Ωραιόκαστρο στο Galaxy Hotel.
το δωμάτιο στα 29€.
στο ρεξ,μοναστηριου η ,στο χολιντευ ινν.εαν βρουν προσφορα.Έχω ειδική περίπτωση ... είναι να έρθει ζευγάρι εκτός Θεσσαλονίκης να μείνει εδώ και θα τους επισκεφτούμε με την δικιά μου στο ξενοδοχείο τους ... για "παιχνίδι"
ανδρομεδα πανακριβο ζητανε 80 ανα μερα!Ανδρομεδα..Ιρις..Φιλοξενια..Ρεξ
νο.Είμαι στο Holiday Inn , θα έχω πρόβληματα με το το ξενοδοχείο , αν παίρνω πορνες στο δωμάτιο μου
ποιος παει στο ωραιοκαστρο θεε μου!εγω παντως παιδια εχω βολευτει παρα πολυ με το Galaxy στο ωραιοκαστρο.
και αν εισαι οκ τυπακι μπορει να παρεις και μεγαλη σουιτα με τζακουζι διπλο με 30€...!!!!
εδω ζητανε 90 με 100 για απλη διαμονη 35 πολλα σου φανηκαν!για να κανω και γω μια ενημερωση τους συναγωνιστες για τις τιμες..γιατι την παρασκευη την προηγουμενη βγηκα με μωρο και ειπα να παω για ημιδιαμονη!!περνω τηλ στο PLAZA μου λενε δεν υπαρχει δωματιο ειμαστε γεματοι(γαμαει ο κοσμος λεω από μεσα μου... )λεω ποσο το μαλλι για να ξερω άλλη φορα η να παρω να κανω κρατηση?μου λενε 30 ευρω το 3ωρο απλο δωματιο και 40 ευρω μινι σουιτα φυσικα παλι 3ωρακι...παω μετα βουρ για ANDROMEDA μπαινω μεσα λεω ένα δωματιο μου λεει κανα 2 διαθέσιμα(τιγρε και ασιμι)ιδια τιμη και τα δυο στα 35 ευρω 3 ωρες...τα δινω και τελος...ξενερωσα γιατι πηγαινα συχνα στο εν λογω χοτελι και μου φανηκαν πολλα τα 35 αφου παντα εδινα 30...χωρια ότι το συγκεκριμενο ασιμι εχω παει πολλες φορες και με 30 και 35 και 40...αρα ότι να ναι λενε ότι τους ερθει εκεινη την στιγμη... > τεσπα τουλάχιστον περασα καλα με το μωρακι οποτε όλα καλα!!!!
κατω απο τα δικαστηρια περασα,με το λεωφορειο πως λεγοταν; δε θυμαμαι.Για ημιδιαμονη στα απλά τα δωματια(τα οποία πάλι είναι πολύ καλύτερα από άλλων ξενοδοχειων), όσο περνούν και το Βυζάντιο και το Ντι Τανια περνει το Ανδρομέδα.
Και το ότι θα γλιτωσεις 5-10€ πηγαινοντας στο φιλοξενία που είναι άθλιο, ή τα άλλα που αναφέρεις, δεν είναι προς τιμήν σου.
ειναι το τι ζητας απο ενα ξενοδοχειο και τι σου προσφέρει με την διακριτικότητα που πρέπειποιος παει στο ωραιοκαστρο θεε μου!
μηπως εννοείς το white?κατω απο τα δικαστηρια περασα,με το λεωφορειο πως λεγοταν; δε θυμαμαι.
που ναι αυτο; κατω απο το δικαστηριο ημουν στο 23 που παει ανω πολη.και το ειδα!μηπως εννοείς το white?
δε παω ωραιοκαστρο!!!!!!!σορρυ.λυπαμαι ας παραμεινουμε εντος.ειναι το τι ζητας απο ενα ξενοδοχειο και τι σου προσφέρει με την διακριτικότητα που πρέπει
Παίδες θέλω να διασκεδάσω λίγες ώρες με ένα cg σε ξενοδοχείο...Θέλω όμως κυριλέ φάση να αραξω σε κανένα ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων ποιο ξενοδοχείο μου προτείνετε? Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσω τη ρεσεψιόν για την επίσκεψη της κοπέλας ή θα έχω θέματα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις