John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Αυτή η Παναγιώτα είναι η όμορφη.Με κορμάρα,κωλάρα και χωρίς πλαστικούρες στα βυζιάΚέρασε μήπως λίγο ρώγα από το μικρό στήθος της η Παναγιώτα η μου φαίνεται
Αυτή η Παναγιώτα είναι η όμορφη.Με κορμάρα,κωλάρα και χωρίς πλαστικούρες στα βυζιάΚέρασε μήπως λίγο ρώγα από το μικρό στήθος της η Παναγιώτα η μου φαίνεται
έτσι ακριβώς ..Η Παναγιώτα είναι φυσική η άλλες έχουν από 5κιλα σιλικονη ..ντενεκου ,Ρια κ κάτι άλλεςΑυτή η Παναγιώτα είναι η όμορφη.Με κορμάρα,κωλάρα και χωρίς πλαστικούρες στα βυζιά
Αν και γούστα είναι αυτά, ναι ήταν -και είναι- δυνατό.Ωραίο το μωρό;
Τι καυλα είναι αυτή?Τώρα την είδα...Γι αυτο συνέχισε να ανεβάζεις τον κωλο σου
Δέσποινα θέλω να κάνω σεξ μαζί σου στο μπιλιάρδο. Θα τελειώσω τόσο δυνατά που θα σε αφήσω έγκυο...)))Δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει η καινουργια πατεντα του ινστα.Πληρωνεις συνδρομη απο αυτες που θελουν να δειξουν περιεχομενο που κοβεται απο το απο το απλο γενικο δημοσιο ινστα?
Μέχρι να χαμογελάσει. Γιατί όταν χαμογελάει, είναι τρομακτικήΚορμάρα αλλά πρόσωπο κάτου μετρίου,σαν τη Ντενέκου.Η άλλη,η Παναγιώτα έχει και όμορφο πρόσωπο
Τέλειο σώμα και το σκουλαρίκι στον αφαλό σαρώνει !!!!!!!!!!!Γι αυτο συνέχισε να ανεβάζεις τον κωλο σου
απόλυτο δίκιο, και όλο το instagram και όχι μόνο έχει γεμίσει απο τέτοιους άντρες και γυναίκες. Η απόλυτη ξεφτίλα και παρακμή!Μπαίνοντας στο προφιλ αυτης της κουτοπόνηρης έμπορου και διαβάζοντας τα σχόλια, νιώθω ένα αίσθημα απόγνωσης, απογοήτευσης για τον κόσμο που ζούμε, και μια τάση για εμετό. Τι να πρωτοσχολιάσω? Το ότι υπάρχει μια στρατιά από κάτω από νεοελληνες καραγκιόζηδες υποτακτικούς που της γράφουν "είσαι πολύ όμορφη", τις καρδούλες που τις στέλνουν? Το ότι προσπαθούν στα σχόλια να την φλερτάρουν? Τι να σχολιάσω? Το ότι δίνουν δύναμη σε μια τυχαία γκόμενα που και να τους δει στο δρομο να πεθαίνουν δεν θα γυρίσει ούτε μισή ματιά να τους ρίξει, γιατί προφανώς αυτή (και όλες αυτες του ινστα) δεν κοιτάει κοινούς θνητούς, αλλά άντρες με εξουσία, στάτους, χρήμα κλπ...Το ότι άμα είσαι γκόμενα λίγο βυζί και λίγο κώλο πετάς και μπουμ, βγάζεις λεφτά πουλώντας εντελώς overpriced (sorry δε βρίσκω την Ελληνική λέξη) συ συμπληρώματα που δεν κάνουν και απολύτως τίποτα?
Το να είσαι ένας απλός άντρας, χωρίς πολλά λεφτά και στάτους, αλλά ταυτόχρονα το να έχεις αντίληψη για τον κόσμο που ζεις είναι ο σίγουρος δρόμος για να ζεις στην κατάθλιψη
Μέτριο πρόσωπο αλλά θα ήθελα την κωλαρα της
Αδειάζουμε τις αρχιδάρες μας πάνω σου. Νιώσε το καυτό μας σπέρμα παντού...)))))))
Ώπα παίζουν και τέτοια;Τυγχάνει να πρόλαβε κανένας να απαθανατίσει το σημερινό κορδόνι της στο live στο tiktok?