Διαγραμμένο μέλος 237936
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Δεν το είδα αλλα έτσι φαίνεται. Το έγραφαν στα σχόλια.Ώπα παίζουν και τέτοια;
Δεν το είδα αλλα έτσι φαίνεται. Το έγραφαν στα σχόλια.Ώπα παίζουν και τέτοια;
Τύπε με έπιασε κατάθλιψη, αν εσύ μέγας μπαλαδόρος τρωςΚαριόλα Δέσποινα βγάλε το μπλοκ
Ντούντι δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αλλά και εμένα μπλοκ με έχει η τηγανοκεφαλη..Τύπε με έπιασε κατάθλιψη, αν εσύ μέγας μπαλαδόρος τρωςκάρταμπλοκ, τότε εμείς οι κοινοίπαρανομαστέςθνητοί δεν έχουμε ελπίδες
ΥπερτιμημέναΤο ότι άμα είσαι γκόμενα λίγο βυζί και λίγο κώλο πετάς και μπουμ, βγάζεις λεφτά πουλώντας εντελώς overpriced (sorry δε βρίσκω την Ελληνική λέξη) συ συμπληρώματα
Μάλλον με μαγιώ η μπουρνούζια αλλιώς κάτι θα είχε κυκλοφορήσει!Τι υλικό ανεβάζει τύποι;
Εμένα με έχει μπλόκ έτσι κι αλλιώς...
Ισχύει ο συλλογισμός σου...Μάλλον με μαγιώ η μπουρνούζια αλλιώς κάτι θα είχε κυκλοφορήσει!
Να πάρει παραπάνω έσοδα!Ισχύει ο συλλογισμός σου...
Αλλά τι νόημα έχει να πληρώνεις για κάτι που κυκλοφορεί ήδη;
Δεν με νοιάζει αυτή τι σκοπό έχει.. τα κορόιδα αφορά η ερώτησηΝα πάρει παραπάνω έσοδα!
Τύπε, δώσε ένα όνομα, ένα λινκ κάτιγνωρίζει κανείς κάτι για την κοριτσαρα ...έχω ακούσει ότι κάτι κ άμεση διανομή κατοίκων .
Εχουν γυναικείο πελατολόγιο επι το πλείστων... εδώ που ρωτάς δύσκολα να βρειςΈλενα Μυλωνά που έχει γραφτεί στο παρελθόν , έχει πάρει κανεις να μας πει εντυπώσεις ;
Πρόστυχο, αγριο προσωπάκι για πουτσοσκάμπιλα και πνίξιμο στα φλώκια...οι βυζάρες της δε,απο αλλο πλανήτη αν και εμφανως σιλικονάτες!!!!Πολύ αδύνατη ομως...απο κοντά πρεπει να μοιάζει σαν χαραμάδα μπαλκονοπορτας με βυζιά!!!!Αν παχύνει λιγο...θα ειναι απαιχτο τουμπανόμουνο!!!!Γαρίδα μεν, βυζαρες δε!
Σιλικόνη τεα σίγουρα έτοιμες για πολύ σπερμα όμως! Για το σώμα διαφωνώ λίγο γτ έχει κ κωλαρα η συγκεκριμένη!Πρόστυχο, αγριο προσωπάκι για πουτσοσκάμπιλα και πνίξιμο στα φλώκια...οι βυζάρες της δε,απο αλλο πλανήτη αν και εμφανως σιλικονάτες!!!!Πολύ αδύνατη ομως...απο κοντά πρεπει να μοιάζει σαν χαραμάδα μπαλκονοπορτας με βυζιά!!!!Αν παχύνει λιγο...θα ειναι απαιχτο τουμπανόμουνο!!!!
Αυτή η Ντενέκου κάθε πρωί στα Live της με τον πουτσο στο χερι μας εχει!Γαρίδα μεν, βυζαρες δε!