PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
Αν ήσουν Αλβανός και φραγκάτος θα γνώριζες ήδη........πηδιέται η Ντενέκου όντως? Πως κανονίζει? ¨έχεις πληροφορίες?
Αν ήσουν Αλβανός και φραγκάτος θα γνώριζες ήδη........πηδιέται η Ντενέκου όντως? Πως κανονίζει? ¨έχεις πληροφορίες?
Σε πτ΄ήση από Κύπρο προς Αθήνα πρόσφατα, πέτυχα 3-4 Κυπραιους και Κυπραίες, όλοι με φούτερ της Herbalife.μια φορα πριν χρονια (10+) μου ειχε χτυπησει μια χοντρη το κουδουνι για να μου πουλησει κατι χαρμπαλαιφ πιπες. Της ειπα ακου να δειςμωρη πατσοκοιλωκοπελα μου, παρατα αυτη τη δουλεια, ουτε λεφτα θα βγαλεις, και ξεφτυλιζεσαι σε γνωστους κι αγνωστους.
Για οποιον δεν γνωριζει, ενα μεγαλο μερος της εταιρειας δουλευει ως εξης. Η χερμπαλαιφ σου πουλαει (εσενα, σαν "freelancer" της) τα προιοντα της πχ 100 ευρω το πακετο (ας πουμε 10 πλαστικες πουτσες) και σου λεει πηγαινε πουλα τα οσο νομιζεις οτι μπορεις να τα πουλησεις (δηλαδη πουλα τις πλαστικες πουτσες 20 ευρω την καθεμια για να βγαλεις 200 (100 ευρω κερδος).
Απιθανο πως δεν εχει φαληρισει ακομα, οκ υπαρχουν απελπισμενοι και ανεργοι κτλ, αλλα παντα απορω πρωτον ΠΟΙΟΣ στο πουτσο δεχεται να δουλεψει σε κατι τοσο αθλιο και δευτερον ΠΟΙΟΣ στο πουτσο αγοραζει τελικα τα προιοντα.... Η απαντηση βρισκεται στις κωλαρες του ινστα. Και μενα μου ειχε ερθει η χοντρη. Ατυχος μια ζωη ρε πουστη.
δηλαδη δεν αδυνάτισες ?Έχω πάει σε "συνεδριο" τους Καμένα Βούρλα λόγω τρομερού νέτου παλιότερα που ήθελε να με μυήσει()....
Έκανα το νούμερο μου για καμμιά βδομάδα,την έπεισα ότι θα γίνω πελάτης και καλός μάλιστα,το βράδυ μπήκα και την επόμενη μέρα Λούης....
Στις μπουταρες της!Που είναι το ιδιαίτερο?
δεν ειπα οτι δεν βγαζουν λεφτα. Χορηγος σε πολλες αθλητικες δραστηριοτητες ειναι η εταιρεια.Σε πτ΄ήση από Κύπρο προς Αθήνα πρόσφατα, πέτυχα 3-4 Κυπραιους και Κυπραίες, όλοι με φούτερ της Herbalife.
Δεν νομίζω να ήταν τυχαίο. Μήπως πήγαιναν για κάποιο σεμινάριο ή κάτι άλλο στην Αθήνα; Και ποιος πληρώνει τα ταξίδια αν δεν παίζουν λεφτά;
Ε πιστέυω κάνεις λάθος. Η εταιρεία αυτή βγάζει εκατομύρια σε όλο τον κόσμο. Αν θυμάμαι παλιά είχε τον Μέσι να την διαφημίζει. Λες να τον πλήρωνε με προϊόντα; Σαφώς παίζουν τρελά φράγκα από πίσω.
Ντροπιάζουν την εταιρεία; Η Herbalife θεωρείται εταιρεία;κυκλοφορουν φημες οτι γαμιουνται για να πουλήσουν. αν οντως ισχυει κατι τετοιο τοτε μπορειτε να καταλαβετε οτι ντροπιαζουν οχι μονο την εταιρεια αλλα και το γυναικειο φυλλο που το εχουν ντροπιασει ηδη με αυτα που κανουν οι παλιοβρωμιαρες
δηλαδη δεν αδυνάτισες ?
Μπορείς να δώσεις πληροφοριες; Πηδιέται με δωράκι; Με ψήνει τρελά η συγκεκριμένη.Αν ήσουν Αλβανός και φραγκάτος θα γνώριζες ήδη........
Oχι....δεν ειμαι ουτε Αλβανος,ουτε φραγκατος.Μπορείς να δώσεις πληροφοριες; Πηδιέται με δωράκι; Με ψήνει τρελά η συγκεκριμένη.
Ιωάννα… Κωλαρα κ λίγη διάθεση να δείξει βρακάκι!
Γτχ της πως είναι έτσι?Ιωάννα… Κωλαρα κ λίγη διάθεση να δείξει βρακάκι!
Άρα δεν το ξέρεις αν όντως πηδιέται με δωράκι. Δικό σου συμπέρασμα είναιOχι....δεν ειμαι ουτε Αλβανος,ουτε φραγκατος.
γενικα η σκεψη του μεσου μπουρδελιαρη ειναι οτι αμα δει ενα καλο σωμα και καλο κωλο αμεσως ρωταει αν ειναι της δουλειας!!!Όλες αυτές της Herbalife απλά κάνουν ύπουλη διαφίμηση. Η εταιρία είναι πυραμίδα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Και το ότι ανεβάζουν προκλητικές φωτό με μαγιό στρινγκ και δεν ξέρω τι άλλο, δε σημαίνει απαραίτητα πώς είναι πουτάνες.
Απλά έφτιαξαν ένα ωραίο σώμα και θέλουν να το δείξουν στον κάθε μαλακά, με την ελπίδα να τραβήξουν πελατεία για τα προϊόντα τους.