Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34.155
- Πόντοι
- 6.186
χαβαλέ κάνουμε αδερφέΤα ίδια στέλνει σε πολλούς. Μου είχε στειλει και εμένα παλιότερα....
χαβαλέ κάνουμε αδερφέΤα ίδια στέλνει σε πολλούς. Μου είχε στειλει και εμένα παλιότερα....
Τύπε η ταυτότητα της μπορεί να λέει ότι θέλει..Όχι τύπε. Δέσποινα Ντενέκου είναι το όνομα της. Συμφοιτήτρια του ανιψιού. Την είχα γνωρίσει πριν χρόνια. Τώρα λογικά ηλικιακά πρέπει να πλησιάζει τα 30. Όταν την είχα γνωρίσει είχε σκατόφατσα (την οποία έχει ακόμα ), ήταν άβυζη και άκωλη, 30 κιλά σαμιαμίδι. Βέβαια με τις πλαστικές και τις προσθετικές, το σώμα της βελτιώθηκε κατά πολύ.
Τύπε η ταυτότητα της μπορεί να λέει ότι θέλει..
Ντενέκο είναι το ορίτζιναλ.. στην πορεία εξελληνίστηκε...
Τιμούλα ??Βυζαρες Δέσποινας!
Αν το έριχνε στο onlyfans περισσότερα κέρδη θα είχε το κοράσιο και πιο ξεκούρασταΒυζαρες Δέσποινας!
Ρώτησέ την τι παίζει από τιμές
έκανα follow χθες, οπότε σήμερα!
Υπάρχουν 3 περιπτώσεις, η δεν είδε το προφίλ μου η το είδε γούσταρε κ δεν ξέρει άλλον τρόπο να προσεγγίσει η είδε το προφίλ κ θέλει να με ρωτήσει συμβουλές γιατί στη χερμπαλ δεν βρίσκει λύση!
Εγω είμαι σίγουρος ότι παίζει το δεύτερο!
Σίγουρα! Κ είναι το πιο δυνατό από όλες! Κ τα πετάει συχνά!Αν το έριχνε στο onlyfans περισσότερα κέρδη θα είχε το κοράσιο και πιο ξεκούραστα
Εμ για αυτό το λέωΣίγουρα! Κ είναι το πιο δυνατό από όλες! Κ τα πετάει συχνά!
Πόσο κάνει ένα πακέτο από τα ροφήματά τους ρε ; Είναι τέρμα βλαβερά , πρωτεϊνη και αναβολικά ;;;Τα ίδια στέλνει σε πολλούς. Μου είχε στειλει και εμένα παλιότερα και μετά ξεκίνησε να μου πλασάρει προιόντα..,..
Νόμιζες ότι σε γουστάρει ε;
Ποσο μαλάκες ειστε ρε...
Άσε την καυλιαρα!Εμ για αυτό το λέω
Είναι Αλβανίδες.3. τι σκατά κάνουν και φτιάχνουν όλες τέτοιους κώλους ???????????
Μάλλον το πρώτο τύπε
έκανα follow χθες, οπότε σήμερα!
Υπάρχουν 3 περιπτώσεις, η δεν είδε το προφίλ μου η το είδε γούσταρε κ δεν ξέρει άλλον τρόπο να προσεγγίσει η είδε το προφίλ κ θέλει να με ρωτήσει συμβουλές γιατί στη χερμπαλ δεν βρίσκει λύση!
Εγω είμαι σίγουρος ότι παίζει το δεύτερο!
Πώς ονομάζεται η κορασίδα;;Βυζαρες Δέσποινας!
Πάντως το ότι θα έχει τόση πέραση το Δεσποινάκι το μπαζάκι ούτε που θα το πίστευα ποτέ μου
Αλλά εδώ να μου πεις έχει νήμα στο bou που κοντεύει τις 120 σελίδες η ποντικομούρα Ζήρα. Οπότε όλα μπορούν να συμβούν