Έρχονται ομάδες έξω από τα πανεπιστήμια και προσεγγίζουν κόσμο . Προσφέρουν δωρεάν κάποια δείγματα , δωρεάν λιπόμετρηση κλπ.
Δίνουν έμφαση σε κοπέλες με ωραίο σώμα - επικοινωνιακές . Ειδικά αν καταλάβουν ότι δεν έχεις οικονομική άνεση , γίνονται φορτικοί.
Στην αρχή το ποσοστό που σου προσφέρουν είναι υπερβολικά χαμηλό αλλά τονίζουν την ανέλιξη.
Είχα πάει σε ένα από τα ιβέντ τους και ήταν εντελώς γελοίο , είχε πέσει τόση πλύση εγκεφάλου που χειροκροτούνταν μεταξύ τους.
Βέβαια άκουγες συνολικό κέρδος 5ψηφια ποσά από 20χρονα και δελεαζόσουν.
PS: Στην δίκη μου περίπτωση , είχα γνωρίσει 2 κοπέλες που έκαναν το promotion και μετά σφαζόντουσαν μεταξύ τους ποια θα «με πάρει». Εν τέλη δεν συνέχισα . Πάντως ,παίζει πολύς ανταγωνισμός μεταξύ τους.
Καλά ναι,είχα πάει και εγω σε ένα ξενοδοχείο κάπου κοντά στην πλατεία καραισκάκη με μια πολύ φίλη μου-βεβαια της είπαν ότι χρειάζονται γραμματειακή υποστήριξη και όταν φτάσαμε εκεί είδαμε herbalife και απλά μπήκαμε στην ομιλία για να ακουσουμε τι παίζει.Ήταν αρχή της οικονομικής κρίσης και μνημονίων και πολύς κόσμος ήθελε να βρεί κάποια εργασία που με λίγο κόπο θα μπορούσε να αποκομίσει πολλά κέρδη.Άλλοι απλά εξαπατήθηκαν όπως η φίλη μου που είχε στείλει σε αγγελία για γραμματεία σε μεγάλη εταιρεία εισαγωγών και γενικά απο όσο μιλησαμε,πολλοί ήταν εκεί λόγω παπάτζας που τους είπαν ότι είναι αγγελία για δουλειά.
Ότι είπαν είναι τέρμα απατεωνιά.ΔΕΝ κερδίζεις τίποτε,ήθελαν απο εσένα 250 ευρώ για το sterter pack για να δοκιμάσεις την πραμμάτεια τους και ότι έχετε περιγράψει εν ολίγοις.Καλά αυτά με τα 20 χρονα με τα πενταψήφια ποσά,τα εταιρικά μερσεντόνια και άλλες παπάτζες έδιναν και έπαιρναν.Θυμάμαι ότι είχε στην σκηνή μια που ηταν απο τις 10 καλύτερες της εταιρείας κτλ κτλ κτλ η οποία δούλευε σε μπουρδέλο στης Αλκιβιάδου τότε.Παπαριές καμαρωτές με λίγα λόγια.
Πλέον έχουν βάλει ξεκωλιάρες να προμοτάρουν πράγματα και τίποτε παραπάνω.Αυτό το σκουπίδι η Ντενέκου,το τρίμπαζο, απλά βρήκε κάποιον μαλακοκάβλη και της πλήρωσε πλαστικές για βυζιά,μουρη και κώλο,γιατί ήταν σαφρακιασμένη και χάλια.Οι άλλες δεν ξέρω τι φάση,αλλά μην περιμένετε πηδηματα απο αυτές.Βγάζουν κώλο για να πουλήσουν και οι γυναίκες ως κατώτερα και αγελαία όντα,το χάφτουν και οι άνδρες απλά κοιτάνε κανένα κώλο και τραβάνε καμία μαλακία.
Αυτά.