Το έψαξα ....από ότι διάβασα δεν ψάχνουν μόνο πελατακια οι τύποι αλλά και πελατακια - συνεργάτες ........πάντως έχει γεμίσει το ίντερνετ από κάθε λογής συμβούλο ..ευεξίας ...οικονομικών ...στοιχηματικων. ....και αναρωτιέμαι τόσα πολλά κορόιδα υπάρχουν ???? Γιατί αν όντως υπάρχουν τόσα κορόιδα και συντηρούν κάθε λογής αεριτζηδες παπατζηδες κλπ τότε εγώ που ακόμα είμαι σκλάβος της κανονικής δουλειάς είμαι το μεγαλύτερο κορόιδο .......
Έρχονται ομάδες έξω από τα πανεπιστήμια και προσεγγίζουν κόσμο . Προσφέρουν δωρεάν κάποια δείγματα , δωρεάν λιπόμετρηση κλπ.
Δίνουν έμφαση σε κοπέλες με ωραίο σώμα - επικοινωνιακές . Ειδικά αν καταλάβουν ότι δεν έχεις οικονομική άνεση , γίνονται φορτικοί.
Στην αρχή το ποσοστό που σου προσφέρουν είναι υπερβολικά χαμηλό αλλά τονίζουν την ανέλιξη.
Είχα πάει σε ένα από τα ιβέντ τους και ήταν εντελώς γελοίο , είχε πέσει τόση πλύση εγκεφάλου που χειροκροτούνταν μεταξύ τους.
Βέβαια άκουγες συνολικό κέρδος 5ψηφια ποσά από 20χρονα και δελεαζόσουν.
PS: Στην δίκη μου περίπτωση , είχα γνωρίσει 2 κοπέλες που έκαναν το promotion και μετά σφαζόντουσαν μεταξύ τους ποια θα «με πάρει». Εν τέλη δεν συνέχισα . Πάντως ,παίζει πολύς ανταγωνισμός μεταξύ τους.