Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
gl θελω να το πω καιρό τωρα: η γκομενα στο αβαταρ σου μου θυμιζει την Ατζελα Δημητρίου  :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Να πω και μια γυναικεία αποψη επι του θεματος. Δε θεωρω οτι ειναι κακο η πρωτη φορά να ειναι σε μπουρδέλο, με την προυπόθεση οτι το αγόρι το θελήσει απο μόνο του και πάει με δικη του πρωτοβουλία. Το να τον σύρει ο πατέρας του επειδη "ηρθε η ωρα" μου φαινεται τεράστια μαλακία. Παρόλα αυτα δε θεωρω οτι ειναι και ο,τι καλύτερο προφανώς , ετσι?. Καλυτερη αναμνηση και εμπειρία ειναι η πρώτη σου φορά να ειναι με μια συμμαθήτρια και το ίδιο με μια πουτάνα που πολύ πιθανό ειναι να μη σου φερθει και με ιδιαιτερο τακτ? Εχω φιλους που πηγαν πρωτη φορά σε μπουρδελο και ηταν όλα κομπλέ, εχω και άλλους που δεν το μετάνιωσαν ακριβώς , απλά το βρηκαν αδιάφορο. Εχω κι εναν που του ειχε μεινει καπως σαν τραυματικη εμπειρία γιατι η πουτανα ηταν πολύ απότομη (ατάκα: "τι με αγκαλιαζεις ρε, τι ειμαι γκόμενά σου?" :o )

Πού έχετε ακούσει ή δει ρε παιδιά ο πατέρας να πηγαίνει το παιδι στο μπουρδέλο; Μόνο προϊστορικά ίσως γινόταν, σε λίγο έτσι όπως έχει γίνει η κενωνία ο 14χρονος θα γαμάει καλύτερα απ' τον πατέρα :2funny:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
gl θελω να το πω καιρό τωρα: η γκομενα στο αβαταρ σου μου θυμιζει την Ατζελα Δημητρίου  :grin: :grin: :grin:

εμένα μου θυμίζει γιάννα αγγελοπούλου δασκαλάκη :thumbsup:

τετοιες μαλακιες ακουει η κοπελα και τραβαει τις μουνοτριχες της :S

http://[URL unfurl="true"]www.lustfulmodels.com/p/penny-flame/zq32vp/s_10.jpg[/img[/URL]]

οντοπικ ... ρε παπαρες να παει ο μπαμπας τον γιο σε μπουρδελο να γαμησει μπορει να επαιζε δεκαετια του 20 ξερωγω που ειχες ιδιες πιθανοτητες να κανεις σεξ πριν το γαμο με το να χτυπησεις φλεβα πετρελαιου καθως σκαβεις να φυτεψεις ραπανακια ...

Και σιγα μη γινει "αντρας" ο πιτσιρικας αμα παει να πηδηξει μια αδιαφορη γκομενα του 3λεπτου μεσα στη μπιχλα του μπουρδελου ... αυτα ειναι εναλλακτικες της μαλακιας, οχι "σεξουαλικη αγωγη"

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πού έχετε ακούσει ή δει ρε παιδιά ο πατέρας να πηγαίνει το παιδι στο μπουρδέλο; Μόνο προϊστορικά ίσως γινόταν, σε λίγο έτσι όπως έχει γίνει η κενωνία ο 14χρονος θα γαμάει καλύτερα απ' τον πατέρα :2funny:

Ο θεματοθέτης το ειπε, γι'αυτό το αναφέρω. Δεν πιστευω οτι γινεται συχνά, προσωπικά δεν το εχω ακουσει να συμβαινει αλλά δεν το θεωρω και απιθανο απο κομπλεξικους πατεράδες της νοοτροπίας "μη βγει πουστης το παιδι".

Και kostakis_ss ναι, οντως φερνει λιγο και σ'αυτην!  :P

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ο θεματοθέτης το ειπε, γι'αυτό το αναφέρω. Δεν πιστευω οτι γινεται συχνά, προσωπικά δεν το εχω ακουσει να συμβαινει αλλά δεν το θεωρω και απιθανο απο κομπλεξικους πατεράδες της νοοτροπίας "μη βγει πουστης το παιδι".

Και kostakis_ss ναι, οντως φερνει λιγο και σ'αυτην!  :P

:-* :-* :-*

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
553
Πόντοι
301
Να σας πω τη δική μου εμπειρία και πως σκέφτομαι να δράσω για τους 2 γιούς μου. Εγώ όταν ήμουν 1η Λυκείου ανταλλάσσαμε τσοντοπεριοδικά με κάτι φιλαράκια και η μαλακία πήγαινε σύννεφο ώσπου κάποια στιγμή ένας από την παρέα πήγε στο μπουρδέλο στη Λουκιανού (ναι είναι πολύ παλιό μπουρδέλο μάγκες το οποίο υπήρχε μέχρι και πριν 1-2 χρόνια απότι έβλεπα). Τότε μας έβαλε φωτιές ο παλιοπούστης και πηγαίναμε 2 - 2 μαζί του στο μπουρδέλο. Προφανώς και ήταν από τις πιο χλιαρές εμπειρίες και μάλιστα με κορασίδα η οποία προσπάθησε. Έκτοτε ξαναπροσπάθησα και άλλες φορές μέχρι να βρω τον ρυθμό μου - πέρασα από διάφορες αρχιπουτανάρες που μου φώναζαν που δεν τέλειωνα (οπότε καταλαβαίνετε τι γινόταν) μέχρις ότου ανακάλυψα κάτι καλά μπουρδέλα με ωραίες τύπισσες που φτιαχνόμουν και το μοιραίο ήταν επιτυχές (και δυστυχώς γρήγορο). Τη συνήθεια την έκοψα (με διαλείμματα όταν έβρισκα κανα γκομενάκι) μέχρι που πήγα φαντάρος (αν και τότε με τις καύλες που είχα γουστάρανε και οι πουτάνες ή τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν) και τότε (μόλις είχε καταρρεύσει και το τείχος του αίσχους) και γέμισαν τα μασαζάδικα ... Η χρυσή εποχή!!! Είχα αρχίσει να δουλεύω και να έχω καλό κομποδεματάκι για το άθλημα και γνώρισα όλα τα μασαζάδικα Αθηνών και Περιχώρων (και μια και που το αναφέραμε το top ήταν σε ένα σπίτι κοντά στον Ηλεκτρικό στην Κηφισιά νομίζω αν θυμάμαι καλά Πίνδου και Μενάνδρου που το είχε μια Γερμανίδα τσατσα που την είχα πάρει και αυτή καθώς και ένα πλήθος Ουκρανέζων, Ρωσσίδων, Γερμανίδων και μια από την Ισλανδία!!) Η απόλυτη ευχαρίστηση ... γαμώ τα μουνιά και γαμώ τις περιποιήσεις ... καμια σχέση με τα μπουρδέλα καθώς και τα σημερινά CT tours και τα τοπικά γραφεία !! Μετά γαμώ την ατυχία μου είχα σχέσεις και όταν πήγαινα που και που για να μην ξεχνιόμαστε και να παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς άρχισε να αλλάζει το τοπίο....

Παρόλα αυτά θεωρώ πως κάποιες πετυχημένες επαγγελματίες θα είναι πολύ καλή περίπτωση για τη σεξουαλική εκπαίδευση νέων. Θεωρώ ότι να πάει να αρχίζει να τρίβεται ένας νέος με μια νεανίδα μπορεί να έχει αρκετές πιθανότητες απογοήτευσης και αποτυχίας. Γιαυτό όταν έρθει η ώρα σκέφτομαι να του κλείσω ένα όμορφο απόγευμα είτε σπίτι μας ή κάπου αλλού στα έμπειρα χέρια κάποιας (που να την έχει δοκιμάσει και ο μπαμπάς φυσικά!) για 2-3 "εξόδους προσαρμογής" που λένε και οι αεροπόροι ...

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να σας πω τη δική μου εμπειρία και πως σκέφτομαι να δράσω για τους 2 γιούς μου. Εγώ όταν ήμουν 1η Λυκείου ανταλλάσσαμε τσοντοπεριοδικά με κάτι φιλαράκια και η μαλακία πήγαινε σύννεφο ώσπου κάποια στιγμή ένας από την παρέα πήγε στο μπουρδέλο στη Λουκιανού (ναι είναι πολύ παλιό μπουρδέλο μάγκες το οποίο υπήρχε μέχρι και πριν 1-2 χρόνια απότι έβλεπα). Τότε μας έβαλε φωτιές ο παλιοπούστης και πηγαίναμε 2 - 2 μαζί του στο μπουρδέλο. Προφανώς και ήταν από τις πιο χλιαρές εμπειρίες και μάλιστα με κορασίδα η οποία προσπάθησε. Έκτοτε ξαναπροσπάθησα και άλλες φορές μέχρι να βρω τον ρυθμό μου - πέρασα από διάφορες αρχιπουτανάρες που μου φώναζαν που δεν τέλειωνα (οπότε καταλαβαίνετε τι γινόταν) μέχρις ότου ανακάλυψα κάτι καλά μπουρδέλα με ωραίες τύπισσες που φτιαχνόμουν και το μοιραίο ήταν επιτυχές (και δυστυχώς γρήγορο). Τη συνήθεια την έκοψα (με διαλείμματα όταν έβρισκα κανα γκομενάκι) μέχρι που πήγα φαντάρος (αν και τότε με τις καύλες που είχα γουστάρανε και οι πουτάνες ή τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν) και τότε (μόλις είχε καταρρεύσει και το τείχος του αίσχους) και γέμισαν τα μασαζάδικα ... Η χρυσή εποχή!!! Είχα αρχίσει να δουλεύω και να έχω καλό κομποδεματάκι για το άθλημα και γνώρισα όλα τα μασαζάδικα Αθηνών και Περιχώρων (και μια και που το αναφέραμε το top ήταν σε ένα σπίτι κοντά στον Ηλεκτρικό στην Κηφισιά νομίζω αν θυμάμαι καλά Πίνδου και Μενάνδρου που το είχε μια Γερμανίδα τσατσα που την είχα πάρει και αυτή καθώς και ένα πλήθος Ουκρανέζων, Ρωσσίδων, Γερμανίδων και μια από την Ισλανδία!!) Η απόλυτη ευχαρίστηση ... γαμώ τα μουνιά και γαμώ τις περιποιήσεις ... καμια σχέση με τα μπουρδέλα καθώς και τα σημερινά CT tours και τα τοπικά γραφεία !! Μετά γαμώ την ατυχία μου είχα σχέσεις και όταν πήγαινα που και που για να μην ξεχνιόμαστε και να παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς άρχισε να αλλάζει το τοπίο....

Παρόλα αυτά θεωρώ πως κάποιες πετυχημένες επαγγελματίες θα είναι πολύ καλή περίπτωση για τη σεξουαλική εκπαίδευση νέων. Θεωρώ ότι να πάει να αρχίζει να τρίβεται ένας νέος με μια νεανίδα μπορεί να έχει αρκετές πιθανότητες απογοήτευσης και αποτυχίας. Γιαυτό όταν έρθει η ώρα σκέφτομαι να του κλείσω ένα όμορφο απόγευμα είτε σπίτι μας ή κάπου αλλού στα έμπειρα χέρια κάποιας (που να την έχει δοκιμάσει και ο μπαμπάς φυσικά!) για 2-3 "εξόδους προσαρμογής" που λένε και οι αεροπόροι ...

Ιιιιιιιιιιιιου!!!!! Μπλιαχ! Ελεος. Ασε το παιδι να κανει ο,τι θελει μωρε οταν φτασει σ'αυτη την ηλικια, που θα του κλεισεις και "δοκιμασμενη"! Και ναι τι να σου πω, φοβερη εκπαιδευση θα του κανει η πουτανα! Του στυλ οσο πιο δυνατα βαρας τοσο θα ουρλιαζει απ'την καυλα η γυναικα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ιιιιιιιιιιιιου!!!!! Μπλιαχ! Ελεος. Ασε το παιδι να κανει ο,τι θελει μωρε οταν φτασει σ'αυτη την ηλικια, που θα του κλεισεις και "δοκιμασμενη"! Και ναι τι να σου πω, φοβερη εκπαιδευση θα του κανει η πουτανα! Του στυλ οσο πιο δυνατα βαρας τοσο θα ουρλιαζει απ'την καυλα η γυναικα...

Μαρκελλα εσυ πως συμπεριφερεσαι στα απειρα αγορακια ? :grin:

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
553
Πόντοι
301

Γιατί ρε Μαρκέλλα τις ξέρεις όλες;;

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
553
Πόντοι
301
Συγν'ωμη ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν ξέρω ... η Μαρκέλλα είναι επαγγελματίας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom