Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το να σιγοντάρεις τον γυναικείο ανταγωνισμό για να νιώσεις πιο "άντρας" το θεωρώ εμετικό.
Γαμάς με τ αρχίδια σου όχι με την ανάγκη της Ρωσίδας να χορεύει ξεβράκωτη για να χτίσει σπίτι στο Δνείστερο.
Πολλα πραγματα μπορεις να πεις εμετικα.Δεν συγοντραρα τιποτα,ισα ισα ειπα οτι ηταν και κακη ιδεα.Δεν της ζητησα να ερθει..εκεινη προσφερθηκε γιατι ειπε οτι ειναι ανετη.Δεν ειχαμε καν σχεση-αν ειχαμε σχεση δε θα το διακυνδινευα καν-.Αν δεν κανω λαθος και στα μπουρδελα καποιου την αναγκη εκμεταλευεσαι...η μηπως οχι?  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πολλα πραγματα μπορεις να πεις εμετικα.Δεν συγοντραρα τιποτα,ισα ισα ειπα οτι ηταν και κακη ιδεα.Δεν της ζητησα να ερθει..εκεινη προσφερθηκε γιατι ειπε οτι ειναι ανετη.Δεν ειχαμε καν σχεση-αν ειχαμε σχεση δε θα το διακυνδινευα καν-.Αν δεν κανω λαθος και στα μπουρδελα καποιου την αναγκη εκμεταλευεσαι...η μηπως οχι?  :)

Σωστός. Και με την ίδια λογική και οι εργοδότες μας π.χ εκμεταλεύονται την ανάγκη μας και πάει λέγοντας και άντε βρες τώρα ποιος εκμεταλεύεται την ανάγκη ποιου...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οχι.Απλα ετσι οπως το παρουσιασε ο φιλος το χαους οφ πειν ειναι σαν να εσυρα την κοπελα εκει για να την κανω να νιωσει κατωτερη για να νιωσω εγω ποιο ''αντρας''.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οχι.Απλα ετσι οπως το παρουσιασε ο φιλος το χαους οφ πειν ειναι σαν να εσυρα την κοπελα εκει για να την κανω να νιωσει κατωτερη για να νιωσω εγω ποιο ''αντρας''.
Γενικά το ειπα, όχι για σένα.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Σιγα μην είναι και House of the Dead  :2funny: :2funny: Πάντως αφού δεν ήταν κοπέλα σου τι ήταν? Απλά σαν παρέα ήρθε?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γενικά το ειπα, όχι για σένα.
Α γενικα συμφωνω οσο δεν παει! Αν και το θελουμε δε το θελουμε ολοι νιωθουμε να συγκρινομαστε και συγκρινουμε τους εαυτους μας με τους αλους.Οι γυναικες το κανουν πιο φανερα καμια φορα αλλα..ολοι το κανουμε πιστευω...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παίδες την κάνω θα τα πούμε το βράδυ  ;)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να ρωτησω εγω η άμαθη παιδουλα :grin: , γενικά στα στριπ στην Ελλαδα οι κοπέλες ειναι θεοτουμπανα/θεογκόμενες απο άλλο πλανητη (οπως βλεπεις σε ταινίες πχ) ή ειναι απλά ωραιες και για να τυχεις στην υπεργκομενα σπάνιο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Να ρωτησω εγω η άμαθη παιδουλα :grin: , γενικά στα στριπ στην Ελλαδα οι κοπέλες ειναι θεοτουμπανα/θεογκόμενες απο άλλο πλανητη (οπως βλεπεις σε ταινίες πχ) ή ειναι απλά ωραιες και για να τυχεις στην υπεργκομενα σπάνιο?
Σωθηκες τωρα...που να ξερει ο κοσμος εδω μεσα απο στριπ κλαμπς...λες και εχουμε παει ποτε  :P .Οπως και σε ολλες τις περιπτοσεις..στην αγορα ολα υπαρχουν..αρκει να τα ψαξεις.

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Μιας και είμαι από επαρχία, σπάνια είναι υπερτούμπανε, υπάρχουν 5-6 ξένες που έρχονται κατά καιρούς και είναι όντως μουνάρες αυτές του καθημερινού προγράμματος είναι μέτριες απλά έχουν κορμάρες. Τώρα στην Αθήνα φαντάζομαι είναι όλες υπερτούμπανα τουλάχιστον στα στριπ της προκοπής. Πρίν κάτι χρονάκια που είχα επισκεφτεί την Αθήνα είχα μείνει λίγο μαλάκας σε ένα μαγαζί αν και δεν ήταν και τόσο καλό όπως άλλα, παρόλαυτα οι τύπισσες που είχε μέσα ήταν φοβερές. Είχε και live sex show θυμάμαι λεσβιακό με στραπονάκι parody της χιονάτης ΧΑΧΑΧΑ  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μιας και είμαι από επαρχία, σπάνια είναι υπερτούμπανε, υπάρχουν 5-6 ξένες που έρχονται κατά καιρούς και είναι όντως μουνάρες αυτές του καθημερινού προγράμματος είναι μέτριες απλά έχουν κορμάρες. Τώρα στην Αθήνα φαντάζομαι είναι όλες υπερτούμπανα τουλάχιστον στα στριπ της προκοπής. Πρίν κάτι χρονάκια που είχα επισκεφτεί την Αθήνα είχα μείνει λίγο μαλάκας σε ένα μαγαζί αν και δεν ήταν και τόσο καλό όπως άλλα, παρόλαυτα οι τύπισσες που είχε μέσα ήταν φοβερές. Είχε και live sex show θυμάμαι λεσβιακό με στραπονάκι parody της χιονάτης ΧΑΧΑΧΑ  :2funny:

απο που εισαι τυπε? :grin: :grin: Σερραιος εγω

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τι ωραιες εδω επαρχια ειχε μια κακασχημη π μολις την ειδαμε βγηκαμε απο το μαγαζι,κ απορουσαμε γιατι δν εχει κοσμο παρασκευη μερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
απο που εισαι τυπε? :grin: :grin: Σερραιος εγω

Κρήτη ρε τύπε, γάμησε μας μια φορά πάμε σε ένα στριπ όπου υποτίθεται αν έδινες κάτι παραπάνω μπορούσες να την πάρεις για private χορό όπου βέβαια μπορούσες και να ακουμπήσεις ξερω γω αλλά νορμαλ καταστάσεις λίγο μπουτάκι κτλ όχι hardcoρίλες. Πέρνει λοιπόν ένας φίλος μια μαύρη άλογο 2 μέτρα. Απο μούρη βέβαια βράστα ήταν ότι χειρότερο. Πάνε πίσω από την κουρτίνα για τις prive καταστάσεις γυρίζει ο τύπος μετά από 2 λεπτά και μου λέει πάμε να φύγουμε, τι έπαθες ρε μαλάκα του λέω. Ε της έπιασα το μπούτι λέει και είχε πιο πολύ τρίχα κιαπο μένα ε απλά δάκρυσα, ότι χειρότερο μου χει τύχει ποτέ και άλλη μια φορά που βγήκε για στριπ μια τύπισσα 50 χρονών ντυμένη σαν την γιαγιά μου σηκώθηκα και έφυγα με την μία. Δυο μαγαζιά αξίζουν βασικά το ένα λεγεται diamonds και το άλλο l'amour τα άλλα είναι μεσαιωνικά.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κρήτη ρε τύπε, γάμησε μας μια φορά πάμε σε ένα στριπ όπου υποτίθεται αν έδινες κάτι παραπάνω μπορούσες να την πάρεις για private χορό όπου βέβαια μπορούσες και να ακουμπήσεις ξερω γω αλλά νορμαλ καταστάσεις λίγο μπουτάκι κτλ όχι hardcoρίλες. Πέρνει λοιπόν ένας φίλος μια μαύρη άλογο 2 μέτρα. Απο μούρη βέβαια βράστα ήταν ότι χειρότερο. Πάνε πίσω από την κουρτίνα για τις prive καταστάσεις γυρίζει ο τύπος μετά από 2 λεπτά και μου λέει πάμε να φύγουμε, τι έπαθες ρε μαλάκα του λέω. Ε της έπιασα το μπούτι λέει και είχε πιο πολύ τρίχα κιαπο μένα ε απλά δάκρυσα, ότι χειρότερο μου χει τύχει ποτέ και άλλη μια φορά που βγήκε για στριπ μια τύπισσα 50 χρονών ντυμένη σαν την γιαγιά μου σηκώθηκα και έφυγα με την μία. Δυο μαγαζιά αξίζουν βασικά το ένα λεγεται diamonds και το άλλο l'amour τα άλλα είναι μεσαιωνικά.

Κρητη φιλε εχω παει 2 φορες!!!ειναι κ γαμω τα νησια!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τι  να πρωτοθυμηθει κανεις!!!
τα κλαμπ,τις παραλιες!!!ειδικα η παραλια των Βαιων ειναι ολα τα λεφτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εδω Σερρες ενα στριπ εχει μονο νταξει ψιλοκαλο ειναι.Θεσσαλονικη π μενω εχει αρκετα,αλλα παλι πιστευω σε συγκριση με Αθηνα ειναι πισω  :-

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Κρητη φιλε εχω παει 2 φορες!!!ειναι κ γαμω τα νησια!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: τι  να πρωτοθυμηθει κανεις!!!
τα κλαμπ,τις παραλιες!!!ειδικα η παραλια των Βαιων ειναι ολα τα λεφτα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εδω Σερρες ενα στριπ εχει μονο νταξει ψιλοκαλο ειναι.Θεσσαλονικη π μενω εχει αρκετα,αλλα παλι πιστευω σε συγκριση με Αθηνα ειναι πισω  :-

Πήγες Βάι ρε τρελέ; Το βάι είναι κοντά στην πόλη που σπουδάζω, σίγουρα θα πέρασες από Σητεία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom