kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Ρε τύπε ελεος, κανω την μεσολαβηση, για να πεις αυτην την μαλακια?
τι να ελεγα δηλαδη ρε τυπε
ετσι κ αλλιως Αθηναια θα ειναι οποτε λιγο δυσκολο
Ρε τύπε ελεος, κανω την μεσολαβηση, για να πεις αυτην την μαλακια?
Ρε τύπε τι ειναι αυτα που λες?τι να ελεγα δηλαδη ρε τυπε
ετσι κ αλλιως Αθηναια θα ειναι οποτε λιγο δυσκολο![]()
Ετσι ειναι φιλε.Η φυση δημηουργησε τις μεγαλυτερες γυναικες για να ανταποδωσει στους αντρες το κακο που τους εκανε με τις χαζογκομενες που που κανουν check in ακομα και στον χασαπη και ολλες οι φωτογραφιες τους ειναι με duck face...
Αυτο το duck face μεγαλη καταρα. Αρχισαν να το κανουν και μερικοι αντρες τωρα μη χεσω.Ετσι ειναι φιλε.Η φυση δημηουργησε τις μεγαλυτερες γυναικες για να ανταποδωσει στους αντρες το κακο που τους εκανε με τις χαζογκομενες που που κανουν check in ακομα και στον χασαπη και ολλες οι φωτογραφιες τους ειναι με duck face...
Αυτο το duck face μεγαλη καταρα. Αρχισαν να το κανουν και μερικοι αντρες τωρα μη χεσω.
Εδω μερικοι τολμανε και σηκωνονται και χορευουν...τσιφτετελι, τι να πω.Δεν τους λές και πολύ άντρες ;)
Ρε τύπε τι ειναι αυτα που λες?
Εγω καποτε επεισα μια κοπελα να παρει το αεροπλανο απο τη Γερμανια που σπουδαζε για να ερθει να με συναντησει.
Κι εσυ τωρα κολλας στην...Αθηνα?
Πω ρε πουστη μου, απο το "να λολα ενα μηλο" πρεπει να σας ξεκινησω μερικους. "Ειναι μακρια, ειναι παντρεμενη, δεν μου απαντα με το πρωτο"...πωωωωωωωωωωωωωω
Δεν τους λές και πολύ άντρες ;)
Ειδες καλο μου? Ειμαι γεματος εκπληξεις. Κρατησε το αυτο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα μαλακα με πεθανες, δεν περιμενα τετοιο σαρκαστικο ποστ απο σενα! Χαχαχαχαχαχαχα!!!
Πάει το "ρε μαλέα" ε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα μαλακα με πεθανες, δεν περιμενα τετοιο σαρκαστικο ποστ απο σενα! Χαχαχαχαχαχαχα!!!
Ρε τύπε τι ειναι αυτα που λες?
Εγω καποτε επεισα μια κοπελα να παρει το αεροπλανο απο τη Γερμανια που σπουδαζε για να ερθει να με συναντησει.
Κι εσυ τωρα κολλας στην...Αθηνα?
Πω ρε πουστη μου, απο το "να λολα ενα μηλο" πρεπει να σας ξεκινησω μερικους. "Ειναι μακρια, ειναι παντρεμενη, δεν μου απαντα με το πρωτο"...πωωωωωωωωωωωωωω
ΙΣΧΥΕΙΜλκ σαν τον Κασιδιάρη σε μικρότερη ηλικία είναι αυτός![]()
φιλε εχω τη δικια μου μπαστακα εδω...τι να κανω...τη λεω οτι μιλαω φειςμπουκ ολη μερα...παλι καλα που δουλευει και μενω κ μονος![]()
Πες της οτι μπενους στο μπου ολη μερα λιγοτερο θα ζηλεψει απο οτι με το facebook.φιλε εχω τη δικια μου μπαστακα εδω...τι να κανω...τη λεω οτι μιλαω φειςμπουκ ολη μερα...παλι καλα που δουλευει και μενω κ μονος![]()
Πρόσεχε μην ξεχάσεις τον browser ανοιχτό με το tab στο μπου![]()
τωρα μιλαει στο κινητο με τη μανα της...παλι καλα
Πες της οτι μπενους στο μπου ολη μερα λιγοτερο θα ζηλεψει απο οτι με το facebook.
οσο παει το χονταινει ο μαρκελος......Πάει το "ρε μαλέα" ε?