Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τι να ελεγα δηλαδη ρε τυπε  :grin:
ετσι κ αλλιως Αθηναια θα ειναι οποτε λιγο δυσκολο  :grin:
Ρε τύπε τι ειναι αυτα που λες?
Εγω καποτε επεισα μια κοπελα να παρει το αεροπλανο απο τη Γερμανια που σπουδαζε για να ερθει να με συναντησει.
Κι εσυ τωρα κολλας στην...Αθηνα?
Πω ρε πουστη μου, απο το "να λολα ενα μηλο" πρεπει να σας ξεκινησω μερικους. "Ειναι μακρια, ειναι παντρεμενη, δεν μου απαντα με το πρωτο"...πωωωωωωωωωωωωωω

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ετσι ειναι φιλε.Η φυση δημηουργησε τις μεγαλυτερες γυναικες για να ανταποδωσει στους αντρες το κακο που τους εκανε με τις χαζογκομενες που που κανουν check in ακομα  και στον χασαπη και ολλες οι φωτογραφιες τους ειναι με duck face...

:rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ετσι ειναι φιλε.Η φυση δημηουργησε τις μεγαλυτερες γυναικες για να ανταποδωσει στους αντρες το κακο που τους εκανε με τις χαζογκομενες που που κανουν check in ακομα  και στον χασαπη και ολλες οι φωτογραφιες τους ειναι με duck face...
Αυτο το duck face μεγαλη καταρα. Αρχισαν να το κανουν και μερικοι αντρες τωρα μη χεσω.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εγω καποτε επεισα μια κοπελα να παρει το αεροπλανο απο τη Γερμανια που σπουδαζε για να ερθει να με συναντησει.
Πω ρε πουστη μου, απο το "να λολα ενα μηλο" πρεπει να σας ξεκινησω μερικους. "Ειναι μακρια, ειναι παντρεμενη, δεν μου απαντα με το πρωτο"...πωωωωωωωωωωωωωω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χαχαχαχαχα μαλακα με πεθανες, δεν περιμενα τετοιο σαρκαστικο ποστ απο σενα! Χαχαχαχαχαχαχα!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν τους λές και πολύ άντρες  ;)
images

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Υπαρχουν μερικοι τυποι που προκειμενου να μπουν ''στον κυκλο'' για να γαμησουν θα ντυνονταν και κοκκινοσκουφιτσες αν αυτο (νομιζαν οτι)γουσταρουν οι γκομενες...εμετος... :jerking:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

φιλε εχω τη δικια μου μπαστακα εδω...τι να κανω...τη λεω οτι μιλαω φειςμπουκ ολη μερα...παλι καλα που δουλευει και μενω κ μονος  :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φιλε εχω τη δικια μου μπαστακα εδω...τι να κανω...τη λεω οτι μιλαω φειςμπουκ ολη μερα...παλι καλα που δουλευει και μενω κ μονος  :grin:

Πρόσεχε μην ξεχάσεις τον browser ανοιχτό με το tab στο μπου  :tooth:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πες της οτι μπενους στο μπου ολη μερα λιγοτερο θα ζηλεψει απο οτι με το facebook.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom