Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δε λέω το να πας λέω να βάλεις την κοπέλα σου στο τριπ του ανταγωνισμού αν είναι,λογικά,υποδεέστερης εμφάνισης.
δεν υπαρχουν γυναικες υποδεεστερης εμφανισης.απλα αντρες με διαφορετικα γουστα

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Που σπουδαζεις ρε τυπε?νομιζα αθηνα σπουδαζες  :think:

Διατροφολόγος εκεί στην Σητεία μας είχαν φέρει και καλά παράρτημα, κωλότρυπα πόλη της πούτσας αλλά έχει παραλίες καλές και πολύ μουνί στην σχολή οπότε δεν παραπονιέμαι. Το κακό βέβαια είναι ότι το γεγονός του ότι υπάρχει πολύ μουνί με έκανε να χάσω τα δυο πρώτα χρόνια της σχολής for no reason αλλά και πάλι δεν παραπονιέμαι!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Διατροφολόγος εκεί στην Σητεία μας είχαν φέρει και καλά παράρτημα, κωλότρυπα πόλη της πούτσας αλλά έχει παραλίες καλές και πολύ μουνί στην σχολή οπότε δεν παραπονιέμαι. Το κακό βέβαια είναι ότι το γεγονός του ότι υπάρχει πολύ μουνί με έκανε να χάσω τα δυο πρώτα χρόνια της σχολής for no reason αλλά και πάλι δεν παραπονιέμαι!

ζωη και κοτα φιλε !!!Κρητη rules!!!Εισαι και φιτ μιας και εισαι διατροφολογος τυπε?? :grin:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ζωη και κοτα φιλε !!!Κρητη rules!!!Εισαι και φιτ μιας και εισαι διατροφολογος τυπε?? :grin:

Ανάλογα ανα περιόδους πέρνω κάποια κιλάκια (μην φανταστείς λίγα πράματα) ε μετά ανα περιόδους γαμιέμαι στα γυμναστήρια και τις διατροφές. Όπως κάτσει  :)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ανάλογα ανα περιόδους πέρνω κάποια κιλάκια (μην φανταστείς λίγα πράματα) ε μετά ανα περιόδους γαμιέμαι στα γυμναστήρια και τις διατροφές. Όπως κάτσει  :)

αυτα ειναι φιλε....παντως κρητη δν ξερω μου εμεινε σαν νησι...ισως επειδη μετα τη χαλκιδικη π ειναι πιο κοντα για μενα πηγα Κρητη...ισως επειδη πηγαμε με το σχολειο εκδρομη εκει.. :rolleyes: :rolleyes:
ειναι πολυ ωραια  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γαμας  καλα και τζαμπα τι να παραπονιεσαι;

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
γαμας  καλα και τζαμπα τι να παραπονιεσαι;

Έχει και πολλά μπάζα τύπε αλλά ντάξει αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις δεν λένε;! Ε είναι που δεν έχεις και πολλές επιλογές χειμώνα σε πόλη 15 χιλιάδων κατοίκων είναι ότι χειρότερο. Τρία club τις προκοπής όλα κιόλα οι ίδιες και οι ίδιες μούρες κτλ. Αν δεν είχε μουνι θα χα αυτοκτονήσει εδώ  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έχει και πολλά μπάζα τύπε αλλά ντάξει αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις δεν λένε;! Ε είναι που δεν έχεις και πολλές επιλογές χειμώνα σε πόλη 15 χιλιάδων κατοίκων είναι ότι χειρότερο. Τρία club τις προκοπής όλα κιόλα οι ίδιες και οι ίδιες μούρες κτλ. Αν δεν είχε μουνι θα χα αυτοκτονήσει εδώ  :2funny:

μονο που εισαι κρητικος φτανει τυπε!!με τις ελληνιδες και ξενες π ερχονται το καλοκαιρακι  :tits2: :tits2: :tits2:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μονο που εισαι κρητικος φτανει τυπε!!με τις ελληνιδες και ξενες π ερχονται το καλοκαιρακι  :tits2: :tits2: :tits2:

Δεν ξέρω από ξένες. Μόνο Ολλανδέζες τύπε οι άλλες μακρυά μου. Πολύ σαπίλα... Αλλά οι Ολλανδέζες είναι οι τύπισσες που θα τις γαμήσεις και θα σε έχουν και βασιλιά. Φαντάσου ότι ένας φίλος δούλευε σε ένα μπαρ καλοκαίρι προς Μάλια μεριά γνώρισε μια Ολλανδέζα την πήδηξε κτλ. Έφυγε πέρυσι Ολλανδία μετανάστης αυτός και η τύπισσα του βρήκε δουλειά. Έτσι απλά χωρίς να τα χουν ή κάτι. Είναι κορυφαίες γκόμενες και εμφανισιακά και σαν επίπεδο και στον τρόπο που συμπεριφέρονται στον άντρα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν ξέρω από ξένες. Μόνο Ολλανδέζες τύπε οι άλλες μακρυά μου. Πολύ σαπίλα... Αλλά οι Ολλανδέζες είναι οι τύπισσες που θα τις γαμήσεις και θα σε έχουν και βασιλιά. Φαντάσου ότι ένας φίλος δούλευε σε ένα μπαρ καλοκαίρι προς Μάλια μεριά γνώρισε μια Ολλανδέζα την πήδηξε κτλ. Έφυγε πέρυσι Ολλανδία μετανάστης αυτός και η τύπισσα του βρήκε δουλειά. Έτσι απλά χωρίς να τα χουν ή κάτι. Είναι κορυφαίες γκόμενες και εμφανισιακά και σαν επίπεδο και στον τρόπο που συμπεριφέρονται στον άντρα.

πολυ σαπιλα για ποιες λες τυπε??εγω εχω κανει και με ιταλιδα,αγγλιδα,ρωσιδα,βουλγαρα  :grin: σε νησι  :grin:
μηπως εννοεις τις ελληνιδες φοιτητριες που τις πληρωνει ο μπαμπας να πανε στα νησια? :grin:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
πολυ σαπιλα για ποιες λες τυπε??εγω εχω κανει και με ιταλιδα,αγγλιδα,ρωσιδα,βουλγαρα  :grin: σε νησι  :grin:
μηπως εννοεις τις ελληνιδες φοιτητριες που τις πληρωνει ο μπαμπας να πανε στα νησια? :grin:

Οι Ιταλίδες πολύ γλωσσούδες και παραπονιάρες, για βουλγάρες δεν ξέρω, ντάξει και οι Ρωσίδες είναι αρκετά καλές. Αλλά οι Ολλανδές τύπε με έχουν κερδίσει!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οι Ιταλίδες πολύ γλωσσούδες και παραπονιάρες, για βουλγάρες δεν ξέρω, ντάξει και οι Ρωσίδες είναι αρκετά καλές. Αλλά οι Ολλανδές τύπε με έχουν κερδίσει!

Ολλανδες δν ξερω τιποτα ρε φιλε  :-.
Οι Ελληνιδες σε διακοπες πως σου φαινονται? :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Συνημμένα

• noynoy.jpg
    noynoy.jpg
    30,9 KB · Εμφανίσεις: 19

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Μικρή Ολλανδέζα και έτσι τύπε; Άσχετο η λεπτομέρεια "με όλη του την κρέμα" στην κάτω μεριά με σκοτώνει!  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ξερουν τι κανουν οι διαφημιστες... ;)

καλυτερα ειναι παντως να παει πρωτα με κανονικη κοπελα ο ανθρωπος...κ μετα με επαγγελματια...τωρα αν η μαλακια του βγαινει απο τα αυτια ας παει με πουτανα  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
καλυτερα ειναι παντως να παει πρωτα με κανονικη κοπελα ο ανθρωπος...κ μετα με επαγγελματια...τωρα αν η μαλακια του βγαινει απο τα αυτια ας παει με πουτανα  :grin:
ειναι αλλιως με γκομενα που σε γουσταρει και ας μην ειναι τοσο ομορφη οπως και να το κανουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom