gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
χωσου ρε ,θα φας καλα.....για να ποσταρει εδω μεσα θα ειναι σε φαση χωρισμου με τον δικο της.....Γιατι να την χωρισω??
χωσου ρε ,θα φας καλα.....για να ποσταρει εδω μεσα θα ειναι σε φαση χωρισμου με τον δικο της.....Γιατι να την χωρισω??
Δεν ήξερα οτι θελει @@ για να γίνεις καριολα για τα φραγκα και να πηδιέσαι με τον αηδία.Λιγες εχουν τα @@ να πηδανε τον κοντομηνα για να κανουν περιουσιες.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ομως ειναι αυτες που ενω δε θα το κανανε ποτε ΖΗΛΕΥΟΥΝ τα λευτα,τα ταξιδια και την ανεση της και την ΦΘΟΝΟΥΝ που χωρις ιδιετερη κουραση ζει σα βασσιλησα.Το ΦΘΟΝΩ...εχει μια ιδιετερη σημασια...
Έλααα με τα καινούρια αβαταρ μαςΔεν ήξερα οτι θελει @@ για να γίνεις καριολα για τα φραγκα και να πηδιέσαι με τον αηδία.
μην γαματε πολυ ομως γιατι μετα οποιος κερδιζει στην αγαπη χανει στο στοιχημαΌσο εσύ γνωρίζεις κοπέλες στο μου κομ, εμείς προτιμάμε να γαμάμε
Έλααα με τα καινούρια αβαταρ μας
Μπα. Το διερευνησα.χωσου ρε ,θα φας καλα.....για να ποσταρει εδω μεσα θα ειναι σε φαση χωρισμου με τον δικο της.....
τί ακριβώς απεικονίζεται στο δήθεν δικό σου άβαταρ;μπηκε ο καλοκαιρις αλιντι μου και ως μπαζο οφειλω να το παιξω θεογκομενα με το δηθεν δικο μου αβαταρ
Στραβος εισαι?τί ακριβώς απεικονίζεται στο δήθεν δικό σου άβαταρ;
Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες.Τελικα αν καταλαβα καλα, λετε οτι επειδη οι γυναικες κοιτανε πολυ το χρημα γι αυτο και οι πιτσιρικαδες αλλα και οι φτωχοι ειναι καταδικασμενοι να ψαχνουν το σεξ στα πορνεια ισοβιως...η δεν καταλαβα καλα??
μια σαυρατί ακριβώς απεικονίζεται στο δήθεν δικό σου άβαταρ;
η φωτογραφία για τον πούτσοΣτραβος εισαι?
καλά εκτός από αυτό...τι στον πούτσο είναι αυτό που βλέπουμε;μια σαυρα
"που να ξερω μιστερ σαμπως ειναι δικια μου η φωτο; "καλά εκτός από αυτό...τι στον πούτσο είναι αυτό που βλέπουμε;
εμενα κατι σαν τουρλωμενο κωλομερι μου μοιαζει..καλά εκτός από αυτό...τι στον πούτσο είναι αυτό που βλέπουμε;
ΑΝ ήταν δικά σου τί θα βλέπαμε;"που να ξερω μιστερ σαμπως ειναι δικια μου η φωτο; "
αν ηταν δικια μου θα ειχατε τυφλωθει και να ρωτουσατε τι βλεπουμεΑΝ ήταν δικά σου τί θα βλέπαμε;
αν ηταν δικια μου θα ειχατε τυφλωθει και να ρωτουσατε τι βλεπουμε
μην αγχωνεσαι οπου να ναι θα πεταχτει ο λαδακης να μας βαλει το πουτσο του