Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ΜΑΝΕΣ (ΑΜΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΚΑΠΟΤΑ)

Τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες,
πουλάν με τρόπο οι κοπέλες
και ψάχνουνε μανιωδώς
που θα βρεθεί ο χορηγός !

κι εγώ τις γράφω στη ψωλή μου
και βάζω την υπογραφή μου,
πουτάνες είναι η ζωή μου,
αυτές τραβάει η ψυχή μου !

Και δεν τσιμπάω στα όνειρά τους,
ούτε και στα καμώματά τους,
εγώ αγάπάω τις πουτάνες
και κάποιες θα τις κάνω μάνες ! (Άμα σπάσει καμιά καπότα δηλαδής)

:grin:

Αμα σπασει καμια καποτα εκτος απο μανες θα κανεις και πολλες εξετασεις...μη το γελας δεν εχουν καει λιγες γουνες....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φασκετε και αντιφασκετε...απο τη μια οι γυναικες εχουν δικα τους λεφτα και κανουν οτι θελουν....αρα κριτηριο ελευθερης βουλησης ειναι το χρημα και αυτο προσδιοριζει τον τροπο σκεψης σας και ζωης εν γενει....αν δεν ειχατε δικα σας λεφτα δλδ θα βολευοσασταν και θα συμβιβαζοσασταν με εναν οποιονδηποτε

απο την αλλη οχι,δεν κοιτανε οι γυναικες το χρημα στους αντρες....κοιτανε τους ερωτες.....

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
φασκετε και αντιφασκετε...απο τη μια οι γυναικες εχουν δικα τους λεφτα και κανουν οτι θελουν....αρα κριτηριο ελευθερης βουλησης ειναι το χρημα και αυτο προσδιοριζει τον τροπο σκεψης σας και ζωης εν γενει....αν δεν ειχατε δικα σας λεφτα δλδ θα βολευοσασταν και θα συμβιβαζοσασταν με εναν οποιονδηποτε

απο την αλλη οχι,δεν κοιτανε οι γυναικες το χρημα στους αντρες....κοιτανε τους ερωτες.....

Εγω δεν πηγα εκει τη συζητηση, αλλα μιας και το θες.... φυσικά τα χρηματα ειναι απο τους παράγοντες που καθοριζουν την ανεξαρτησία ενός ανθρώπου. Μπορεις εσυ να λεγεσαι ανεξάρτητος όταν δεν εχεις δικά σου χρήματα, αλλά εξαρτάσαι απο άλλους να σου δινουν χαρτζιλίκι? Αλλά δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις με αυτό το επιχειρημα. Οτι τι δηλαδη?

Οπως και να'χει εγω σαν ατομο με αξιοπρέπεια κάνω ο,τι καλύτερο μπορω με σπουδές κλπ ωστε να εχω περισσοτερες πιθανότητες να μην εξαρτόμαι απο κανεναν και να βγαζω τα δικά μου χρηματα (οσο μπορει ο καθενας στην Ελλαδα του 2014). Εκτός αυτού ποτέ δεν εχω δεχτει ο γκόμενός μου να ειναι χορηγός! Αν με κεράσει θα τον κεράσω εγω την επόμενη φορά! Ακριβά δώρα , χαζολούσα και γκλαμουριά δε με απασχολούν, και ποτέ δεν παρατηρησα τι μαρκα παπουτσια/ρολόι/αμαξι εχει καποιος. Άλλα πράγματα εχουν σημασία. Και πάρα πολλές κοπελες στην ηλικία μου με τον ιδιο τρόπο σκεφτονται.

Εγω αυτο που αναρωτιεμαι ειναι, ο μυθος της γυναικας που κυνηγάει το χρήμα, ειναι πραγματικά δικό σας προσωπικό συμπέρασμα? Δηλαδη ειστε τοσο ατυχοι (ή τοσο κακοι στις επιλογες σας) που οντως σας εχουν τυχει τετοιες περιπτωσεις? Η απλά βρηκατε την καραμέλα και την πιπιλάτε επειδη σας συμφερει να πιστευετε οτι κατα τα άλλα ειστε τέλειοι εκτόοοος απο το οτι δεν ειστε φραγκατοι? Και άρα όποια γυναικα σας απορριψει θα ειναι de factο επειδη αυτη φταιει που ψαχνει χορηγο? Εχετε την ιδια ακριβως νοοτροπία των χαζογύναιων που λένε "δεν υπάρχουν πια πραγματικοι αντρες".

Επισκέπτης
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??

:2funny: :2funny: :2funny:

πολυ βλακακος εισαι ρε φιλε

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Εγω αυτο που αναρωτιεμαι ειναι, ο μυθος της γυναικας που κυνηγάει το χρήμα, ειναι πραγματικά δικό σας προσωπικό συμπέρασμα?

πες τα μωρε στους αγαμητους που χουν βρει την καραμελα κει περα

πανω απ ολα ο ερωτας, τα κοινα ενδιαφεροντα, το συναισθημα και τα σχετικα

o-matic.jpg

Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
μια χαρά φυσιολογικότατο, 13 ήμουν όταν πήγα πρώτη φορά. Θυμάμαι ακόμα την εμπειρία αυτή.  ;) :)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τωρα το ειδα....
βρηκα γκομενα στα 21

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες το ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο ειναι μονοδρομος. Απλά την πρωτη φορά πρέπει να είσαι λίγο άπλας. Μην πας σε καμμια ξεπέτα. Πλέρωσε το κατιτις παραπάνω και διασκέδασε το όσο πάει. Η μόνη λύση για να είναι καθαρό το μυαλο σου στην ηλικία τών 16-18 είναι η πουτάνα. Αυτό δεν αναιρεί τις όποιες τρελίτσες ή παιχνιδάκια κανεις με άλλα μουνάκια αλλά απαραίτητα πρέπει να χωνεις σε πουτανες. Ξεκινάς με κυριλλέ ακριβές καταστάσεις και σιγα σιγα φτάνεις μέχρι και το μετάξι αν σε τραβάει το άθλημα. Με τον τρόπο αυτό θα βλέπεις με άλλον τρόπο τα μουνάκια για σχέσεις και μαλακίες. Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. Οποιαδηποτε αλλη γνώμη την θεωρώ προκαταβολικά μαλακία και δεν δέχομαι ουτε να κάνω διάλογο.
Ά και κατι τελευταιο. Η μαλακία συνεχίζεται ανελλιπώς. Αυτα που λένε οτι κουφαινει ή αρρωσταίνει είναι μούφες. Βαράς 2-3 μαλακίες πρωι βράδυ, πάς 2-3 πουτανότσαρκες την βδομάδα και μετα όοοοοολα τα μουνάκια είναι μπροστά σου. Καλό βόλι.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω δεν πηγα εκει τη συζητηση, αλλα μιας και το θες.... φυσικά τα χρηματα ειναι απο τους παράγοντες που καθοριζουν την ανεξαρτησία ενός ανθρώπου. Μπορεις εσυ να λεγεσαι ανεξάρτητος όταν δεν εχεις δικά σου χρήματα, αλλά εξαρτάσαι απο άλλους να σου δινουν χαρτζιλίκι? Αλλά δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις με αυτό το επιχειρημα. Οτι τι δηλαδη?

Οπως και να'χει εγω σαν ατομο με αξιοπρέπεια κάνω ο,τι καλύτερο μπορω με σπουδές κλπ ωστε να εχω περισσοτερες πιθανότητες να μην εξαρτόμαι απο κανεναν και να βγαζω τα δικά μου χρηματα (οσο μπορει ο καθενας στην Ελλαδα του 2014). Εκτός αυτού ποτέ δεν εχω δεχτει ο γκόμενός μου να ειναι χορηγός! Αν με κεράσει θα τον κεράσω εγω την επόμενη φορά! Ακριβά δώρα , χαζολούσα και γκλαμουριά δε με απασχολούν, και ποτέ δεν παρατηρησα τι μαρκα παπουτσια/ρολόι/αμαξι εχει καποιος. Άλλα πράγματα εχουν σημασία. Και πάρα πολλές κοπελες στην ηλικία μου με τον ιδιο τρόπο σκεφτονται.

Εγω αυτο που αναρωτιεμαι ειναι, ο μυθος της γυναικας που κυνηγάει το χρήμα, ειναι πραγματικά δικό σας προσωπικό συμπέρασμα? Δηλαδη ειστε τοσο ατυχοι (ή τοσο κακοι στις επιλογες σας) που οντως σας εχουν τυχει τετοιες περιπτωσεις? Η απλά βρηκατε την καραμέλα και την πιπιλάτε επειδη σας συμφερει να πιστευετε οτι κατα τα άλλα ειστε τέλειοι εκτόοοος απο το οτι δεν ειστε φραγκατοι? Και άρα όποια γυναικα σας απορριψει θα ειναι de factο επειδη αυτη φταιει που ψαχνει χορηγο? Εχετε την ιδια ακριβως νοοτροπία των χαζογύναιων που λένε "δεν υπάρχουν πια πραγματικοι αντρες".

Τα πραγματα δεν ειναι απλα.Το ολο ποιντ ειναι οτι αν σου λυπει η εμφανιση η το χιουμορ τα λευτα μπορουν να σε βοηθησουν να βρεις πιο ευκολα γκομενα.Και δουλευει και αντιστροφως,εγω γουσταρω να ξερει η κοπελα μου οτι αν και εφοσον θελω μπορω να τη στιριξω οικονομικα σε μια δυσκολια(επισης να ξερει οτι αν παει να το εκμεταλευτει θα την βαλω στο πορτ παγκαζ και θα την πεταξω με τερμα γκαζι απο τα λιμανακια :rockon:).Οπως και να το κανεις αν ξερεις οτι ο αλλος που ειναι διπλα σου μπορει να σε στιριξει στα δυσκολα οικονομικα δημιουργει μια ασφαλεια.Σε μικροτερο βαθμο επισης δημιουργει μια ασφαλεια να ερχετε ο αλλος να σε παρει με μερσεντες παρα να ερχετε να σε παρει με το παπακι....

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
πες τα μωρε στους αγαμητους που χουν βρει την καραμελα κει περα

πανω απ ολα ο ερωτας, τα κοινα ενδιαφεροντα, το συναισθημα και τα σχετικα

o-matic.jpg

Πωπω τωρα που μου βαλατε αυτες τις φωτογραφίες αλλαξε η κοσμοθεωρία μου  :idiot:
Σε αντίθεση με εσας εγω δεν γενικεύω σαν 10χρονο! Μαλακες και μαλακισμενες πάντα υπάρχουν. Εγω δεν ειπα οτι δεν υπάρχει κανένας ανθρωπος που να εχει σαν προτεραιότητα το χρημα. Ειπα οτι δεν ειναι ΟΛΟΙ ετσι,ουτε βεβαια η πλειοψηφία.

Και το να μου φέρνεις ως παράδειγμα πλαστικά μοντελα ή "και καλα" ηθοποιούς-επαγγελματίες διασημες δε μου λέει κάτι! Χαιρω πολύ! Και μόνο το οτι κάποια ειναι μοντέλο πχ εμένα προσωπικα μου λέει πολλά για το πώς εχει μεγαλώσει, τι προτεραιότητες εχει σαν ανθρωπος κλπ.

Επισκέπτης
Πωπω τωρα που μου βαλατε αυτες τις φωτογραφίες αλλαξε η κοσμοθεωρία μου  :idiot:
Σε αντίθεση με εσας εγω δεν γενικεύω σαν 10χρονο! Μαλακες και μαλακισμενες πάντα υπάρχουν. Εγω δεν ειπα οτι δεν υπάρχει κανένας ανθρωπος που να εχει σαν προτεραιότητα το χρημα. Ειπα οτι δεν ειναι ΟΛΟΙ ετσι,ουτε βεβαια η πλειοψηφία.

Και το να μου φέρνεις ως παράδειγμα πλαστικά μοντελα ή "και καλα" ηθοποιούς-επαγγελματίες διασημες δε μου λέει κάτι! Χαιρω πολύ! Και μόνο το οτι κάποια ειναι μοντέλο πχ εμένα προσωπικα μου λέει πολλά για το πώς εχει μεγαλώσει, τι προτεραιότητες εχει σαν ανθρωπος κλπ.

ελα ρε τουμπεκιασου χρημα θελουν ολες ετσι μαθενουν απο τις μαναδες τους ακομα και συ που λογικα καμια χοντρομπαζολα θα ισε χρημα θες

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε τουμπεκιασου χρημα θελουν ολες ετσι μαθενουν απο τις μαναδες τους ακομα και συ που λογικα καμια χοντρομπαζολα θα ισε χρημα θες

Καλα ενταξει, κανένα επιχειρημα-καμία επαφή. Κι εγω χοντρομπαζόλα που θελω χρημα ειμαι ναι, στο δίνω.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πωπω τωρα που μου βαλατε αυτες τις φωτογραφίες αλλαξε η κοσμοθεωρία μου  :idiot:

μπορει να μη γενικευεις σα δεκαχρονο αλλα τη μαλακισμενη γκομενοπεφτοσυνεφακικη "αθωοτητα" την πουλας αβερτα.

Η ομορφια και το χρημα, ειτε σ'αρεσει ειτε οχι, ειναι αξιες στη κοινωνια που ζουμε που εχουν μεγαλη αποδοχη. Φυσικα και δεν ειναι απολυτες αξιες, δε ψωφανε ολοι οι ασχημοι(ες)/φτωχοι(ες) μονοι και παρατημενοι. Αλλα μη μου λες εμενα οτι η ομορφη γυναικα κι ο πλουσιος αντρας δεν εχουν απειρως περισσοτερες επιλογες απο τον μεσο ορο γιατι θα σε πω χαζη.

Απο κει και περα, αυτο που δε καταλαβες ειναι οτι η φωτο ηταν απαντηση στην ερωτηση σου ... "απο που σας ηρθε" ... η απαντηση ειναι οτι αυτο πουλανε τα μιντια δεκαετιες τωρα, απο εποχες κλικ και δουθε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οι χοντρομπαζολες δεν ψαχνουν χρημα.Ψαχνουν επιβεβαιωση και αποδοχη.(οπους και οι μη χοντρομπαζολες...οπως ολοι οι ανθρωποι βασικα).Λιγες εχουν τα @@ να πηδανε τον κοντομηνα για να κανουν περιουσιες.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ομως ειναι αυτες που ενω δε θα το κανανε ποτε ΖΗΛΕΥΟΥΝ τα λευτα,τα ταξιδια και την ανεση της και την ΦΘΟΝΟΥΝ που χωρις ιδιετερη κουραση ζει σα βασσιλησα.Το ΦΘΟΝΩ...εχει μια ιδιετερη σημασια...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν δεν γενικευσεις και απαντησεις ουσιαστικα στα 2 παραπανω σχολια μαγκια σου

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θέμα: ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?
Το γαμήσατε και ψώφησε.
Σας παραπλανούν οι θηλυκοί μπουρδελιάρηδες και αρχίζετε το μπουρου μπούρου εκτός θέματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom