Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Στο φόρουμ αυτό (όπως και πολλά άλλα) από γυναίκες ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΠΑΖΑ

ΛΑΘΟΣ

μπαινουν επισης αποκλειστικα ιδεαλιστριες,αφιλοχρηματες,κουλτουριαρες ,κοριτσια απλα ,καθημερινα,αγνα και αμολυντα,συγχρονες σταχτοπουτες......

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Θέμα: ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?
ωραιο θεμα
αιτιολογια γαμησα στα 16 και βρηκα γκομενα στα 21  που με εμαθε τι θα πει αγαπη, οτι πρεπει για τρολλαρισμα

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ωραιο θεμα
αιτιολογια γαμησα στα 16 και βρηκα γκομενα στα 21  που με εμαθε τι θα πει αγαπη, οτι πρεπει για τρολλαρισμα
Εντάξει ρε τύπε , ο θεματοθέτης μπορεί να είναι λίγο αγαθομούνης. Υπάρχουν όμως κι αλλα νέα παιδιά που πρέπει εμείς να τα βάλουμε στον σωστό δρόμο  :boobies: Θεωρώ οτι το συγκεκριμένο θέμα είναι απο τα πλέον σημαντικά του φορουμ και πρέπει να γίνει και στίκι αφού αφαιρεθούν τα σπαμαρίσματα απο τις κάμπιες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Εντάξει ρε τύπε , ο θεματοθέτης μπορεί να είναι λίγο αγαθομούνης. Υπάρχουν όμως κι αλλα νέα παιδιά που πρέπει εμείς να τα βάλουμε στον σωστό δρόμο  :boobies: Θεωρώ οτι το συγκεκριμένο θέμα είναι απο τα πλέον σημαντικά του φορουμ και πρέπει να γίνει και στίκι αφού αφαιρεθούν τα σπαμαρίσματα απο τις κάμπιες.
σε αυτο μαζι σου 1000
εξω οι καμπιες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραιο θεμα
ασε ρε φιλε,οτι να ναι εδω μεσα

ο αλλος βρηκε γκομενα και του πε ελα εδω μικρε λαλακη.....εδω εχω και ενα κουμπι που λεγεται κλειτοριδα...πατα το λιγο να χυσω :jerking:

στα μπουρδελα ηταν ολες με κλειτοριδεκτομη

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

ο αλλος βρηκε γκομενα και του πε ελα εδω μικρε λαλακη.....εδω εχω και ενα κουμπι που λεγεται κλειτοριδα...πατα το λιγο να χυσω :jerking:

:2funny: :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απ οτι ειδα η συντριπτικη πλειοψηφια αποδεχεται ως φυσιολογικο το ξεκινημα της σεξουαλικης ζωης σε οικο ανοχης..τουλαχιστον τα παιδια ας φροντισουν ναναι ενημερωμενα γιατι αν κολλησουν καποια ασθενεια δεν θα μπορεσουν ποτε να δημιουργησουν οικογενεια ουτε να παντρευτουν..πχ AIDS,ΣΥΦΙΛΗ, ΗΠΑΤΙΤΙΤΔΑ ΕΡΠΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ αφηνουν μονιμο προβλημα..

Άμα το τραβέλι που πλήρωσες να γαμήσει την γκόμενα σου της έχει κολλήσει κάτι από αυτά που αναφέρεις, να δω τι θα έχεις να μας πεις  :headbang:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
TempT και Saul τωρα μιλάτε σαν ανθρωποι!

Να σας απαντησω λοιπον. Εμένα η ένστασή μου ηταν στην εξης πρόταση : "ΟΛΕΣ οι γυναικες το ΜΟΝΟ που κοιτάνε σε εναν αντρα ειναι τα λεφτά", απο αυτη την απόλυτη πρόταση ξεκίνησε και σε αυτό αναφέρονται ολες οι απαντησεις μου!
Οπότε δε διαφωνω σε κατι απο αυτα που λέτε παραπάνω. Σαφέστατα τα χρήματα και η εμφάνιση make the world go round. Πρεπει να εισαι ηλίθιος για να το αρνηθείς αυτό. Ολοι και όλες θα προτιμήσουμε τον/την πλούσιο/α και όμορφο/η.

Εγω αυτο που πολύ απλα εξηγω είναι οτι ΔΕΝ εχουν σαν πρωταρχικό κριτήριο όλες οι γυναικες τα λεφτά! Είναι κι αυτό ενα κριτηριο βεβαια, οσο θα ηταν και για εναν αντρα, μη δουλευόμαστε! Δεν ειναι γυναικείο προνόμιο. Μάλιστα η εμφανιση θα έλεγα οτι ειναι πολύ πιο σημαντικό κριτηριο για το αν μια καθημερινη γυναικα (οχι επαγγελματια διασημη στο χόρο της showbiz) θα κάνει σχέση με καποιον. Είναι πολύ συνθετο αυτό που λέω? Εσεις διαφωνείτε? Δηλαδη πιστευετε οτι ολες οι γυναικες το πρωτο και κυριο πραγμα που ψαχνουν σε εναν αντρα ειναι τα λεφτα?

Και οχι δεν ειμαι χοντρη ουτε μπάζο. In fact είμαι ωραια. Οχι οτι θα πειστεί κανείς, απλά επειδη -μη γελιόμαστε- παίζει ενα ρόλο στην κουβέντα (γιατι θα μου πειτε "εσυ τόσο μπάζο που εισαι και με παραπληγικό βολεύεσαι οπότε εχεις την πολυτέλεια να το παίζεις υπεράνω).

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η συφιλη περναει με πενικιλινη και δεν μενει μονιμα.Η ηπατιτιδα οποιος δεν εχει κανει το εμβολιο μπορει να παει να το κανει.Αλλα και να εισαι ατυχος και να κολησεις στο 95% των περιπτοσεων δεν μενει για παντα.Μποορει ομως και να μεινει και ειναι πολυ σοβαρο πραγμα. Ερπη και κονδυλοματα μαλλον εχουμε ολοι μας.Απλα το ανοσοποιητικο μας τα κοντρολαρει.Καποτε θα μας γινει η εξαρση και θα εμφανιστουν. Ειδικα ο hpv βρισκετε στο 99% των σεξουαλικα ενεργν ατομων αφου μεταδιδεται μονο με το αγγκιγμα οπως και ο ερπης.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Να σας απαντησω λοιπον. Εμένα η ένστασή μου ηταν στην εξης πρόταση : "ΟΛΕΣ οι γυναικες το ΜΟΝΟ που κοιτάνε σε εναν αντρα ειναι τα λεφτά", απο αυτη την απόλυτη πρόταση ξεκίνησε και σε αυτό αναφέρονται ολες οι απαντησεις μου!
Οπότε δε διαφωνω σε κατι απο αυτα που λέτε παραπάνω. Σαφέστατα τα χρήματα και η εμφάνιση make the world go round. Πρεπει να εισαι ηλίθιος για να το αρνηθείς αυτό. Ολοι και όλες θα προτιμήσουμε τον/την πλούσιο/α και όμορφο/η.

Εγω αυτο που πολύ απλα εξηγω είναι οτι ΔΕΝ εχουν σαν πρωταρχικό κριτήριο όλες οι γυναικες τα λεφτά! Είναι κι αυτό ενα κριτηριο βεβαια, οσο θα ηταν και για εναν αντρα, μη δουλευόμαστε! Δεν ειναι γυναικείο προνόμιο. Μάλιστα η εμφανιση θα έλεγα οτι ειναι πολύ πιο σημαντικό κριτηριο για το αν μια καθημερινη γυναικα (οχι επαγγελματια διασημη στο χόρο της showbiz) θα κάνει σχέση με καποιον. Είναι πολύ συνθετο αυτό που λέω? Εσεις διαφωνείτε? Δηλαδη πιστευετε οτι ολες οι γυναικες το πρωτο και κυριο πραγμα που ψαχνουν σε εναν αντρα ειναι τα λεφτα?

Και οχι δεν ειμαι χοντρη ουτε μπάζο. In fact είμαι ωραια. Οχι οτι θα πειστεί κανείς, απλά επειδη -μη γελιόμαστε- παίζει ενα ρόλο στην κουβέντα (γιατι θα μου πειτε "εσυ τόσο μπάζο που εισαι και με παραπληγικό βολεύεσαι οπότε εχεις την πολυτέλεια να το παίζεις υπεράνω).
τωρα που γραφω αυτο το ποστ πρεπει να εχεις ενα νεο πμ....απο τον αλεξ71 θα ειναι μαλλον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τωρα που γραφω αυτο το ποστ πρεπει να εχεις ενα νεο πμ....απο τον αλεξ71 θα ειναι μαλλον
Τωωωωωωρα? Εδω και καιρο. Γνωριζω απο καιρο οτι ειναι ομορφη αλλά δυστυχως δεσμευμενη.Και χωρις διαθεση για τσιλιμπουρδισματα. :(

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τωωωωωωρα? Εδω και καιρο. Γνωριζω απο καιρο οτι ειναι ομορφη αλλά δυστυχως δεσμευμενη.Και χωρις διαθεση για τσιλιμπουρδισματα. :(
και γουσταρει τον πνευματικο κοσμο του μπουρδελα και μπαινει. α ρεε πουτανα ζωη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Εγω δεν ειπα ποτε ουτε ΟΛΕΣ ουτε ΠΑΝΤΑ. Ειπα ΠΟΛΛΕΣ και κυριως μιλησα για λαθος προτυπα.Ειπα επισης οτι απο τη φυση του ο ανθρωπος κοιταει την ομορφια γιατι σηματοδοτει την ηγεια.Κανεις λαθος αν νομιζεις οτι ο αντρας θελει τη γυναικα ποιο πλουσια απο αυτον.Πρεπει να εισαι η πολυ λαμογιο η πολυ πολυ ανετος για να το δεχτεις.Αν βαλεις εναν αντρα που η γυναικα του τον συντιρει τοτε περνεις ενα ωραιο μεγαλο καλαθι γεματο κομπλεξ.Εγω το λεω,δεν ειμαι τοσο ανερος και ουτε θα γουσταρα να εχει η γυναικα μου εκατομοιρια και εγω ενα μισθο της πεινας. Θα αισθανομουν οτι δε μπορω να την στιριξω.Για μενα ειναι βαθεια ριζομενα μεσα στην ψυχολογια οτι η γυναικα ενα απο αυτα που βρισκει στον αντρα ειναι το οτι μπορει να στιριχτει πανω του. Οτι ερχετε και της παρεχει την ασφαλεια και τη σιγουρια.Αν ειναι να της ζηταει χαρτζιλικι τοτε γαμα τα ας βαλει και ενα φακιολι και ας μαθει και να πλεκει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και γουσταρει τον πνευματικο κοσμο του μπουρδελα και μπαινει. α ρεε πουτανα ζωη
Καλα. Οσο αναρωτιεστε εσεις γιατι μπαινουν καποιες στο μπου κομ, εγω προτιμω να τις γνωριζω.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καλα. Οσο αναρωτιεστε εσεις γιατι μπαινουν καποιες στο μπου κομ, εγω προτιμω να τις γνωριζω.
παλιες γκομενες ειναι τοτε τυπε που της παρατησαμε ....αφου το παιζεις και τοσο μαγκας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χωρισε την μαν....δικηγορος εισαι και λεφτας

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Όσο εσύ γνωρίζεις κοπέλες στο μου κομ, εμείς προτιμάμε να γαμάμε :birdman:

Επισκέπτης

γιατι σου κανει  εντυπωση? σ εχουν αφησει πολλες πουτανες σε μπουρδελο να παιξεις με την κλειτοριδα τους? δεν ξερω για τωρα αλλα εκεινη την εποχη δεν σ αφηναν καν αν ακουμπησεις..το μονο που ειχα μαθει απο αυτες ειναι οτι το μουνι ειναι μια τρυπα και τπτ παραπανω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom