Εγώ λέω τα threads που είναι χρήσιμα και μπορούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες (όπως αυτό) καλό είναι να μην τα κάνουμε πουτανα. Ειδικά τα κορίτσια μπορούν να βρουν πολλά άχρηστα threads για spamming, trolling και καυλάντισμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεφυτρώνουν σιγά σιγά τα αματουρια πουτανάκια ....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 405
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 808
- Πόντοι
- 96
Εγώ λέω τα threads που είναι χρήσιμα και μπορούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες (όπως αυτό) καλό είναι να μην τα κάνουμε πουτανα. Ειδικά τα κορίτσια μπορούν να βρουν πολλά άχρηστα threads για spamming, trolling και καυλάντισμα.
τι πληροφοριες ειδες εσυ παιδακι μου σ'αυτο το threat?? πες και σε μας που δε βλεπουμε!!!
curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
τι πληροφοριες ειδες εσυ παιδακι μου σ'αυτο το threat?? πες και σε μας που δε βλεπουμε!!!
ειναι το thread "λεμε κ καμια λαλακια να περασει η ωρα".
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
πολυ ωραια ;)Στην περιπτωση των κοριτσιων που γινεται η κουβεντα ειναι σχεδον απιθανο να μην το ξερουν. Μπορει να μην ξερουν ολες τις συνεπειες λογο του νεαρου της ηλικιας... αυτος ειναι ο λογος που δε μου κολλαει η λεξη αγνοια.
Γενικα αγνοια εχουμε ολοι μας και ολοι μας καθε μερα κατι μαθαινουμε, με το καλο ή με το ζορι!! Αλλα και ενα πρεζακι καποια στιγμη βλεπει οτι ειναι σε αδιεξοδο και απλα μενει στην βολεψη της καθημερινοτητας οπως ενας ημιαπασχολουμενος βλεπει οτι δε βγαινει τιποτα με τη δουλεια που κανει αλλα την επομενη ειναι στο σουπερμαρκετ για να κανει το 4ωρο του...
Γενικα ειμαι της αποψης πως οταν κανεις κατι που δε σου αρεσει γιατι απλα πρεπει, εισαι ηδη στο πλαισιο της εκπορνευσης, απλα δεν εισαι κατακριτεος απο την κοινωνια... αν αυτο το κατι ειναι πχ να γυαλιζεις παπουτσια ή να σερβιρεις καφεδες και να παρακαλας για ενα μπουρμπουαρ...
Το παραδειγμα με την αρχαια ελλαδα δεν ξερω αν ειναι επιτυχες γιατι και σημερα σε μερικες χωρες δεν εχουν πουτανες ενχωριες, αλλα μονο απο τα γυρω "χωρια", αλλα αυτο μπορει να συμβει πχ για θρησκευτικους λογους. Εχουν ομως παραδομενες στους συζηγους τους γυναικες που για να μην τους βγει το ονομα καθονται σε καταστασεις που δε γουσταρουν... δεν εκπορνευονται λοιπον? και μαλιστα οχι μονο στη χωρα τους, αλλα και στο ιδιο τους το σπιτι...?
εγω απλα σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω την εκφραση:
διαφορετικες εκφανσεις του ιδιου ή εστω παρομοιου πραγματος
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 216
δηλαδη,τι πληροφοριες μπορεις να βρεις εδω,που δε βρισκεις στη λαικη,ας πουμε?Εγώ λέω τα threads που είναι χρήσιμα και μπορούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες (όπως αυτό) καλό είναι να μην τα κάνουμε πουτανα. Ειδικά τα κορίτσια μπορούν να βρουν πολλά άχρηστα threads για spamming, trolling και καυλάντισμα.
Φιρίκι Πηλίου μέλι, 2 ευρώ το κιλό. Καληνύχτα.δηλαδη,τι πληροφοριες μπορεις να βρεις εδω,που δε βρισκεις στη λαικη,ας πουμε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστα τυπε και θα παρεις πολλα τηλεφωνα απο αματουρια,οπως πηρες και απο αυτον που ανοιξε το θρεντΕγώ λέω τα threads που είναι χρήσιμα και μπορούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες (όπως αυτό) καλό είναι να μην τα κάνουμε πουτανα. Ειδικά τα κορίτσια μπορούν να βρουν πολλά άχρηστα threads για spamming, trolling και καυλάντισμα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
δε νομιζω να εγραψα ποτε κατι τετοιο.
και τι καθεσαι και κανεις εδω μεσα τοτε?
Μπρος γρηγορα το μπουλο... χασου απο τα ματια μας αθλιο ξεκωλιδι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θα βγει και κατάλογος λέεισωστα τυπε και θα παρεις πολλα τηλεφωνα απο αματουρια,οπως πηρες και απο αυτον που ανοιξε το θρεντ
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ρε μαλακα πολυ μισος με τις γυναικες ελεος και εμεις εχουμε φαει χυλοπιτα αλλα δεν κανουμε ετσικαι τι καθεσαι και κανεις εδω μεσα τοτε?
Μπρος γρηγορα το μπουλο... χασου απο τα ματια μας αθλιο ξεκωλιδι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
με χορηγο τον οτε τυπεθα βγει και κατάλογος λέει
tsarkobios
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έ όχι ρε πούστη μου !!!
Δν το μπορώ ακόμη να τοποθετείται ...
Έχει πράγματι διχασμό προσωπικότητας ...
Δν το μπορώ ακόμη να τοποθετείται ...
Έχει πράγματι διχασμό προσωπικότητας ...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα κανει ο τυπος μουγια αυτο τις βριζει ολη την ωρα τυπε?
ετσι πρεπει
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
καλα κανει ο τυπος μου