Νέα

Ξεφυτρώνουν σιγά σιγά τα αματουρια πουτανάκια ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 405
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Εγώ λέω τα threads που είναι χρήσιμα και μπορούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες (όπως αυτό) καλό είναι να μην τα κάνουμε πουτανα. Ειδικά τα κορίτσια μπορούν να βρουν πολλά άχρηστα threads για spamming, trolling και καυλάντισμα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
808
Πόντοι
96
Εγώ λέω τα threads που είναι χρήσιμα και μπορούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες (όπως αυτό) καλό είναι να μην τα κάνουμε πουτανα. Ειδικά τα κορίτσια μπορούν να βρουν πολλά άχρηστα threads για spamming, trolling και καυλάντισμα.

τι πληροφοριες ειδες εσυ παιδακι μου σ'αυτο το threat?? πες και σε μας που δε βλεπουμε!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Στην περιπτωση των κοριτσιων που γινεται η κουβεντα ειναι σχεδον απιθανο να μην το ξερουν. Μπορει να μην ξερουν ολες τις συνεπειες λογο του νεαρου της ηλικιας... αυτος ειναι ο λογος που δε μου κολλαει η λεξη αγνοια.
Γενικα αγνοια εχουμε ολοι μας και ολοι μας καθε μερα κατι μαθαινουμε, με το καλο ή με το ζορι!! Αλλα και ενα πρεζακι καποια στιγμη βλεπει οτι ειναι σε αδιεξοδο και απλα μενει στην βολεψη της καθημερινοτητας οπως ενας ημιαπασχολουμενος βλεπει οτι δε βγαινει τιποτα με τη δουλεια που κανει αλλα την επομενη ειναι στο σουπερμαρκετ για να κανει το 4ωρο του...
Γενικα ειμαι της αποψης πως οταν κανεις κατι που δε σου αρεσει γιατι απλα πρεπει, εισαι ηδη στο πλαισιο της εκπορνευσης, απλα δεν εισαι κατακριτεος απο την κοινωνια... αν αυτο το κατι ειναι πχ να γυαλιζεις παπουτσια ή να σερβιρεις καφεδες και να παρακαλας για ενα μπουρμπουαρ...

Το παραδειγμα με την αρχαια ελλαδα δεν ξερω αν ειναι επιτυχες γιατι και σημερα σε μερικες χωρες δεν εχουν πουτανες ενχωριες, αλλα μονο απο τα γυρω "χωρια", αλλα αυτο μπορει να συμβει πχ για θρησκευτικους λογους. Εχουν ομως παραδομενες στους συζηγους τους γυναικες που για να μην τους βγει το ονομα καθονται σε καταστασεις που δε γουσταρουν... δεν εκπορνευονται λοιπον? και μαλιστα οχι μονο στη χωρα τους, αλλα και στο ιδιο τους το σπιτι...?
πολυ ωραια  ;)
εγω απλα σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιω την εκφραση:

διαφορετικες εκφανσεις του ιδιου ή εστω παρομοιου πραγματος

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.096
Πόντοι
216
δηλαδη,τι πληροφοριες μπορεις να βρεις εδω,που δε βρισκεις στη λαικη,ας πουμε?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
απορουμε απο που πηερ το θαρρος να μας μιλαει καπως καποιος εσω μεσα απο τη στιγμη που παρακαλουσαμε να μας πανε σε ξενοδοχειο γιατι κανουμε συλλογη απο τα αφρολουτρακια??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σωστα τυπε και θα παρεις πολλα τηλεφωνα απο αματουρια,οπως πηρες και απο αυτον που ανοιξε το θρεντ :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και τι καθεσαι και κανεις εδω μεσα τοτε?
Μπρος γρηγορα το μπουλο... χασου απο τα ματια μας αθλιο ξεκωλιδι

ρε μαλακα πολυ μισος με τις γυναικες ελεος και εμεις εχουμε φαει χυλοπιτα αλλα δεν κανουμε ετσι  :uglystupid:

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έ όχι ρε πούστη μου !!!

Δν το μπορώ ακόμη να τοποθετείται ...

Έχει πράγματι διχασμό προσωπικότητας ...  :headbang: :headbang: :headbang:

:grin: :grin: :grin: