Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε μην του μιλας ετσι
θα σου στειλει ιο στον υπολογιστη :S
ρε στον πουτσο μου τον εχω γραμμενο ρε
δεν πα να γαμηθει να ασπρισει
τυπε μην του μιλας ετσι
θα σου στειλει ιο στον υπολογιστη :S
ο λογος σου μου εδωσε κουραγιο και δυναμη για να προχωρησω στους δυσκολους καιρους που ζουμεΗ άποψη μου είναι ότι τα ερχόμενα χρόνια όσο δύσκολα θα είναι οικονομικά άλλο τόσο ανθηρά θα είναι αματουροπουτανιακά. Επειδή της γυναίκας ο καημος, πούτσα, λούσα και χορός και επειδή η Ελλεεινίδα προτιμάει τη βολή από τη στέρηση, οι ερασιτεχνιδες ιερειες του έρωτα θα ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια. Όποιος έχει κανά φράγκο παραπάνω θα φάει καλά από δω και πέρα. Ανύπαντρες μανες, φοιτήτριες, άνεργες, χωρισμένες, καλομαθημενες που δε θέλουν να περικόψουν τις ακριβές συνήθειες των περασμένων χρόνων είναι βέβαιο ότι θα θελήσουν να συμπληρώσουν το εισόδημα σε καιρούς κρίσης και ανεργίας. Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε όπως κι εγώ, ακονιστε πουτσες. Και προσωπικα δεν το βρίσκω ούτε εκμετάλλευση, ούτε παλιανθρωπια. Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα επιλογών.
...εμεις κ η μητερα τερεζα..τυπε βοηθεια θα δωσουμε
παντα υπαρχει και η θετικη πλευρα.ο λογος σου μου εδωσε κουραγιο και δυναμη για να προχωρησω στους δυσκολους καιρους που ζουμε
ας το δουμε θετικα λοιπον ;)
..σορρυ κιολας κουκλα, εσυ γιατι χαιρεσαι?παντα υπαρχει και η θετικη πλευρα.
Ωραια μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα μιας κοινωνιας...
Ηλιθια κοριτσακια που πουλανε το μουνι τους για να τα βγαλουν περα πηγαινοντας με μαλακες εκμεταλλευτες οι οποιοι μονο τη χουφτα τους πηδανε τζαμπε
με το να κλαψω,βοηθα σε κατι;..σορρυ κιολας κουκλα, εσυ γιατι χαιρεσαι?
οχι.. απλως με παραξενεψε αυτο που ειπες,λογω φυλου..με το να κλαψω,βοηθα σε κατι;
με το να κλαψω,βοηθα σε κατι;
ασκοπα περιμενουν.να τιμολογισεις περιμενει το 98% εδω μεσα... κλαιγοντας ή μη...
να τιμολογισεις περιμενει το 98% εδω μεσα... κλαιγοντας ή μη...
να τιμολογισεις περιμενει το 98% εδω μεσα... κλαιγοντας ή μη...
δε νομιζω να εγραψα ποτε κατι τετοιο.τι τιμολογισεις κ μαλακιες? ..κοπελια cg εισαι?
τι τιμολογισεις κ μαλακιες? ..κοπελια cg εισαι?
δε νομιζω να εγραψα ποτε κατι τετοιο.
ωπα τυπε αραξε στα κυβικα σου..δε σου τρωμε το αισθημα..ηρθε ο 29αρις να μας φαει το αματουρι, οξω απ την παραγκα πουστη...
ωπα τυπε αραξε στα κυβικα σου..δε σου τρωμε το αισθημα..