emmysesxesi
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχεις ποσταρει 30 μηνυματα ως τωρα, και παιζει να εχεις αναφερει το ονομα μου στα μισα.
χεχε..αδυναμιες ειναι αυτες... :-*
Εχεις ποσταρει 30 μηνυματα ως τωρα, και παιζει να εχεις αναφερει το ονομα μου στα μισα.
απο τη μια λες μηηηηηηηηΜηηηηηηηηηηη !
Ειναι πολυ ακριβά !
Και οι γκομενες στις βιτρίνες ΔΕΝ είναι συνεργάσιμες σε ποσοστό 90% !
ΠΡΟΣΟΧΗ !
Από ομορφιά βεβαια σαν πόλη είναι άπαιχτο . Εχω πάει 6 φορες και δεν το χορταινω.
απο τη μια λες μηηηηηηηη
απο την αλλη λες εχεις παει 6 φορες και δεν το χορταινεις
εξαλλου εχω κλεισει ηδη
ρωμη-παρισι-βελγιο-αμστερνταμ με δυο κοπελες κ ενα φιλο
νοτ μπαντ
στ' αρχιδια μας ρε εμμυ κ εσυ κ ο μαλακας σουρωμη πηγα 10 μερες και δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα!
αμστερνταμ λεμε να παμε κ εμεις τον αυγουστο. εχει παει ο δικος μου και του αρεσε πολυ.
στ' αρχιδια μας ρε εμμυ κ εσυ κ ο μαλακας σου
μας εχεις ζαλισει τ' αρχιδια τοση ωρα
πηρε τις πληροφοριες που ηθελες, τωρα αντε και γαμησου
Σκοπεύεις να μπαινεις καθε μερα και να μας τα κανεις πλανητες?αυτο ειναι το "δκο μου θεμα" κυριε μου...
αν θες να πεις τις μαλακιες σου αλλου...εφοσον μιλας εδω μπορω να απανταω και να σχολιαζω σε ο,τι θελω και να λεω ο,τι θελω.
δεν την παλευεις ρε βλακα... μου μοιαζεις τελικα...αρα μη μιλας.
λοιπον εφοσον ειναι δικο σου παρτο και βαλτο στον κωλο σου μαλακα βλακαμορταυτο ειναι το "δκο μου θεμα" κυριε μου...
αν θες να πεις τις μαλακιες σου αλλου...εφοσον μιλας εδω μπορω να απανταω και να σχολιαζω σε ο,τι θελω και να λεω ο,τι θελω.
δεν την παλευεις ρε βλακα... μου μοιαζεις τελικα...αρα μη μιλας.
τον μαυρεα εγω τον εφερα στο φορουμλειπει και ο αχαχουχας....ποιος θα βαλει τωρα τον μαυρεα?
ο αχαχουχας τον βαζει οπου ναναι στο ασχετο ....τωρα που κολλαει δε τον βαζει κανεναςτον μαυρεα εγω τον εφερα στο φορουμ
οπως και τον μαικλ τζακσον
ο μαλακας ο αχαχουχας απλα αντιγραφει
ο αχαχουχας τον βαζει οπου ναναι στο ασχετο ....τωρα που κολλαει δε τον βαζει κανενας
Εμμυ= Βολδεμορτ
Νυχτοπούλι !
Τι να καληνυχτήσει !
μηπως ειμαι η μετεμψυχωση σου και δεν το ξερουμε ακομα???παικτη εχεις χαζεψει και εσυ απο τις πολλες πουτανες
οπως ο νώντας?
ρε συ εμμυ πολυ γρηγορα εγκληματιστηκες στο θεμα του σαιτ!
μη μου πεις οτι εχεις υποψιεςρε συ εμμυ πολυ γρηγορα εγκληματιστηκες στο θεμα του σαιτ!
ρε συ εμμυ πολυ γρηγορα εγκληματιστηκες στο θεμα του σαιτ!