jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
για πες ονομα ρε φιλε μπας κ ειναι αυτηΕννοείς μια ψηλη ελληνοβραζιλιάνα μελαχροινή που δούλευε στο στριπ κλαμπ δίπλα στη Πάντειο ?
για πες ονομα ρε φιλε μπας κ ειναι αυτηΕννοείς μια ψηλη ελληνοβραζιλιάνα μελαχροινή που δούλευε στο στριπ κλαμπ δίπλα στη Πάντειο ?
οχι, δε σπουδαζω καν υπολογιστες...
Φυσικά και δεν "σπουδάζεις " ,αφού έχεις πάρει πτυχίο !
Ασε τα κολπάκια !
Έγινε Ξεβρακέϊσιον !
για πες ονομα ρε φιλε μπας κ ειναι αυτη
αν εχεις το πτυχιο μου στειλτο!!!μην περιμενω ενα χρονο ακομα!!!
ελα ρε ηταν μια γνωστη μουναρα εχει σταματησει το μυαλο μου τωρα κ εχει κολλησειΕχει αλλάξει πολλά ονοματα αυτή ,παλιά δούλευε στο Σιρόκο στη Συγγρού .
Μάλλον θα παντρεύτηκε !
Και...θα ψαχνει ξαθιά με μεγάλο στήθος να κεράσει τον γκόμενό της !
ρε παιδες, κοπελα ειμαι, γιορταζα κ προχθες... πειτε ενα χρονια πολλα κ ληξτετο...Να στο στείλω να πάψει η αναβολή και να σε πάρουν φαντάρο ?
Δεν κάνω τέτοια στους συναγωνιστές !
στειλε φβ να επιβεβαιωσωρε παιδες, κοπελα ειμαι, γιορταζα κ προχθες... πειτε ενα χρονια πολλα κ ληξτετο...
χρονια πολλα μανωλη λοιπονρε παιδες, κοπελα ειμαι, γιορταζα κ προχθες... πειτε ενα χρονια πολλα κ ληξτετο...
ρε παιδες, κοπελα ειμαι, γιορταζα κ προχθες... πειτε ενα χρονια πολλα κ ληξτετο...
ελα ρε ηταν μια γνωστη μουναρα εχει σταματησει το μυαλο μου τωρα κ εχει κολλησει
με παρατσουκλι ητανε
κατι του στυλ απολυτη, κατι τετοιο
κοιτα ρε που γερασα και ξεχναω γαμω την πορνη γαμω
παιζει να ειναι αυτηΤο μόνο που θυμαμαι είναι οτι η γκόμενα είναι ζώδιο Σκορπιός !
Την είχα πάρει για χορό και μου τον έπαιζε ,με δική της πρωτοβουλία .
ρε παιδες, κοπελα ειμαι, γιορταζα κ προχθες... πειτε ενα χρονια πολλα κ ληξτετο...
Θα καληνυχτισεις για 9798769879587945974η φορα?ρε παιδες, κοπελα ειμαι, γιορταζα κ προχθες... πειτε ενα χρονια πολλα κ ληξτετο...
παιζει να ειναι αυτη
αυτο διπλα στην παντειο το μπειμπι γκολντ ειναι ε?
Θα καληνυχτισεις για 9798769879587945974η φορα?
Καλως ορισες τυπισσα....
ειμαστε λιγο αλητεια εδω
αλλα θα μας συνηθισεις με την καταλληλη εκπαιδευση
μαρτιο παω αμστερνταμΑκριβώς !
Η τύπισσα πρέπει να παντρεύτηκε .
Ασε τα τώρα αυτά !
Τωρα πρέπει να κάνουμε σχετική οικονομία να πάμε στο Αρτεμις στο Βερολίνο !
Εχεις ποσταρει 30 μηνυματα ως τωρα, και παιζει να εχεις αναφερει το ονομα μου στα μισα.νσι το βλεπω...
το πρωτο ποστ στη ζωη μου ειναι κ ακουσα καλο κραξιμο...χεχε...
δεν πειραζει. εξαλλου ειναι βαρετο να περιμενεις 2 ωρες να τελειωσει ενα τρεξιμο...
και αλεξ, δεν ξανα καληνυχτιζω...εγινα βαρετη εκτος απο ηλιθια...
μαρτιο παω αμστερνταμ
θα γινει χαμος