bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ο γαμιολης ο Τσοχατζοπουλος
μήπως μιλαμε για διαφορετικα πραγματα?
Εγω θυμαμαι οτι την πετυχε ενω πηγαινε προς τη γραμμη.
Με προσωπο προς την κερκιδα δηλαδη.
Αν δεχθεί διαιτητης να παει να συνεχισει το ματς βεβαια, γιατι η ΚΕΔ σκεφτεται σοβαρα να μην δεχτει να συνεχισει το ματς κανενας διαιτητης.
Νομιζω οτι δεν θυμασαι καλα.Έχει φτάσει στη γραμμή κι έχει ήδη μεταβολάρει.
Έχει πλάτη την κερκίδα..
Ας συνεχισθει και με διαιτητη τον Καστίγιο ρε τύπε.Στα πελέ μας.
Θα μας στείλει η Αγκέλα μιλημένο ρέφερι από τη Νυρεμβέργη..
Μην κολλαμε σε αυτο.
Ας συνεχισθει και με διαιτητη τον Καστίγιο ρε τύπε.
0-3 θα ληξει!
Οχι αυτα τριζουν οποτε και να παςειπε ο bourdeliaris82 και τριξανε τα ξυλινα πατωματα στο μεταξουργειο
Εχεις δικιο σε αυτο, δεν το σκεφτηκα...Ο Καστίγιο διαιτητής?
Να τρέχει πάνω κάτω όλο το γήπεδο?
Για ξανασκέψου το..
Ενω εσυ σταθερος στα πιστευω σου.Έτσι αγορίνα μου, από τη μια Κροπότκιν, από την άλλη Σούπερ 3. Η γελοιότητα του Έλληνα συμπυκνώνεται στο άτομο σου.
Εχεις δικιο σε αυτο, δεν το σκεφτηκα...
Για κοιτα εδω το ριπλέι στο 1.09...
Δεν φαινεται να τρωει το μπουκαλι στα δεξια, πριν κανει ακομη μεταβολη?
Ελλεεινιδα τύπε, τι περιμενεις...Όντως δεν έχει μεταβολάρει.
Από την τροχιά όμως φαίνεται να τη βρίσκει κέντρο-αριστερά.
Γυρίζει κάνει να φύγει, το θυμάται ξαφνικά να πέσει, πονάει για δευτερόλεπτα (και καλά) και κατευθύνεται αγέρωχη προς τ'αποδυτήρια.
Αν έφευγε όρθια χωρίς θεατρινισμούς θα είχε όλατα δίκια μαζί της.
Το θέατρο όμως είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ..
Εσύ δεν έχεις εκλογές, έ; Είσαι πολύ ξύπνιος για να σκοτίζεσαι μ'αυτά. Θα πας πάλι εκδρομούλα τη μέρα των εκλογών
οχιΚι'αμα ΔΕΝ γίνει έτσι θα βγεις και θα παραδεχτείς πόσο μαλάκας είσαι.
Έτσι;
Μην τους ταραζεις.
Ηδη σημερα πολλοι προσπαθουν να μαζεψουν τις προηγουμενες δηλωσεις τους οτι δεν προκειται να γινουν εκλογες.
πώς μου αρέσει να γίνεται σύμπραξη των δημοκρατικών δυνάμεων αυτού το τόπουΜη μιλάς ρε γερμανοτσολιά!
Δε βλέπεις ότι πρόκειται για συνομωσία της Μέρκελ και του ΔΝΤ για να πλήξουν την Αρειανάρα επειδή οι οπαδοί της (βλέπε νάτσος) είναι αντιμνημονιακόι;
Δε βλέπεις πως έχουν γίνει καρντάσια ο Τσίπρας με τον Καμμένο;
Πότε βρίστηκα με τον px?πώς μου αρέσει να γίνεται σύμπραξη των δημοκρατικών δυνάμεων αυτού το τόπου
αυτοί που βρίζονταν τώρα γίνονται φίλοι
μμμ... μάλισταΗ βεβαιότητα σου είναι ανάλογη της μαλακίας που σε δέρνει. Ευτυχώς που δε βάζεις στοιχήματα αλλιώς τώρα δε θα'χες ούτε μαντίλι να κλάψεις.
Κάτι ξέρετε εσείς από συμπράξεις. Δε βλέπεις πως έχουν γίνει καρντάσια ο Τσίπρας με τον Καμμένο;
γενικό συμπέρασμαΠότε βρίστηκα με τον px?